Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Καλημέρα Συν-Αγωνιστές,
Αν έχετε χρόνο σας παρακαλώ αναφερθείτε στο περιστατικό που συνέβη πέρυσι  τέτοια μέρα στο Μαρί της Κύπρου. Αθηναίος είμαι αλλά ποτέ δε πρέπει να ξεχνάμε τον απανταχού Ελληνισμό, πόσο μάλλον την Κύπρο μας. Κάνεις πια δεν το αναφέρει ως Έγκλημα, ενώ αυτό ήταν. Μπορεί όχι με όπλα, αλλά με αδιαφορία του (α)χρηστόφια και των υπουργών του που μόνο συνεργάτες των Τούρκων δεν έχουν δηλώσει ακόμα...

Και κάτι ακόμα, επειδή καλό είναι κανείς μας να μην έχει κοντή μνήμη. Τα εγκλήματα συνεχίζονται και στη Κύπρο και εδώ και όλοι τους κάνουν τους ανήξερους. Εγκλήμα δεν είναι μόνο ο θάνατος κύριοι αλλά και η καθημερινή προδοσία του Έθνους.

Α. Κ.

ΥΓ: Ο ΣΚΑΙ (ίσως και άλλα κανάλια βέβαια) αναφέρει τον ένα χρόνο απο το περιστατικό στο Μαρί, ως ''ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ''. Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, δεν είναι κόσμος προδότες, είναι ΕΛΛΑΔΑ.

Πορεία μνήμης και καταδίκης της 11ης Ιουλίου - Μαρί 2012

 

Γεια σας αξιότιμοι Χρυσαυγίτες,
Εγώ μπορεί να είμαι ένα 14χρονο παιδί όμως έχω ακούσει πολλά για εσάς, είτε αρνητικά είτε θετικά σχόλια και έχω ψάξει αρκετά για να δω τι ακριβώς είστε.Μπορεί μόλις διαβάσετε αυτήν την επιστολή να γελάσετε και να πείτε «Αυτός μικρός είναι ακόμα, δεν ξέρει» όμως όσο περίεργο και να σας φαίνεται ξέρω πολλά.Εγώ έχω αποφασίσει απο τώρα ακόμα τι κόμμα και τι ιδεολογία θα επιλέξω να ακολουθήσω στο μέλλον, καθώς ήδη έχω αρχίσει να ασχολούμαι με όλα τα θέματα του χώρου της πολιτικής.

Πιστεύω πως ο Εθνικισμός διαφέρει κατά πολύ απο όλες τις υπόλοιπες ιδεολογίες. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα (και ιδιαίτερα τα αριστερά) έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Η Χρυσή Αυγή πιστεύω και ελπίζω πως έχει κύριο στόχο τη διάσωση της χώρας μας και το διώξιμο αυτών των "φιλήσυχων" λαθρομεταναστών.

Εγώ στην ουσία σας γράφω αυτήν την επιστολή για να σας δείξω τον θαυμασμό μου για το κόμμα σας, που εδώ και 1 χρόνο τώρα θαυμάζω αφάνταστα. Μπορεί να είμαι μικρός όμως αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Εγώ λοιπόν όταν μεγαλώσω έχω θέσει ως στόχο την ένταξή μου στον πολιτικό χώρο οπότε έχω αρχίσει απο τώρα κιόλας και ασχολούμαι με αυτόν. Σας εύχομαι να συνεχίσετε αυτήν την πορεία που έχετε ξεκινήσει και εγώ (σε λίγα χρονάκια) θα σας φέρω πολλούς ψηφοφόρους!

Με πολύ σεβασμό,
Ένας μικρός Χρυσαυγίτης     

Λάσπη του “Παρατηρητηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα” κατά Χρυσής Αυγής

 

Ακούσαμε τις προγραμματικές δηλώσεις του προσκυνημένου πρωθυπουργού Σαμαρά. Μας είπε τα ίδια που έλεγε και προεκλογικά με την μόνη διαφορά οτι ο ίδιος με τις πράξεις του και με τις κινήσεις των στελεχών της κυβέρνησης του διαψεύδεται και αυτοαναιρείται καθημερινά.

Η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου  που ακούγαμε σαν καραμέλα προεκλογικά αποδείχτηκε ένα ακόμη μεγάλο ψέμα! Ο Υπουργός οικονομικών μας είπε ευθαρσώς οτι η άλλη πλευρά δεν δέχεται αλλαγές και εμείς απλά το αποδεχτήκαμε. Αλήθεια τί περιμέναμε να ακούσουμε απο τον Κ.Στουρνάρα που επιλέξαμε να μας εκπροσωπεί,  αν κρίνουμε απο το παρελθόν του και την σταδιοδρομία του; Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που είναι υπερήφανοι για την ψήφο τους σε αυτούς τους ξεπουλημένους στο μεγάλο κεφάλαιο; 

Aκούσαμε μια ακόμη φορά για τις στρατιές νέων ανέργων που καθημερινά μεγαλώνει ο αριθμός τους, για απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ και για επενδύσεις. Με ποιόν τρόπο κ.Σαμαρά θέλετε να μειώσετε τον αριθμό ανέργων, με το ξεπούλημα Ελληνικών επικερδών εταιρειών σε ξένους επενδυτές; Αντί να προβείτε σε άμεσο συμμάζεμα των κρατικών σπαταλών και μείωση του δημόσιου τομέα με τόσες  παράνομες και καταχρηστικές επιτροπές που λειτουργούσαν τόσα χρόνια εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου, προτιμήσατε εσείς με την υπογραφή σας και το πλήρως διεφθαρμένο Πανελλήνιο Σοκ με τις ενέργειες του την οριζόντια μείωση των μισθών και συντάξεων των μικρομεσαίων Ελλήνων που ήταν οι κύριοι μοχλοί της παραγωγής και της ανάπτυξης.

Τα κονδύλια που δίνονται  απο την Ευρωπαΐκή ένωση δεν έχουν απορροφηθεί ως τώρα σε ικανοποιητικό βαθμό, καθώς δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες προτάσεις για επενδύσεις και ανάπτυξη. Μόνο το 10-15% απορροφάται και αυτό αργεί να δοθεί, ενώ έχει εκταμιευθεί και υπόκειται και σε παράνομες περικοπές.

Φτάσατε σε σημείο να φορολογείτε τα τέκνα της Ελληνικής οικογένειας, όταν στο παρελθόν ακούγαμε μονίμως για υπογεννητικότητα. Ποιά είναι τα κίνητρα που δίνετε στις οικογένειες να τεκνοποιήσουν και να αυξήσουν τον πληθυσμό της χώρας; Αν όλα αυτά δεν είναι σχέδιο καταστροφής του Ελληνισμού με εσάς συνυπογράφοντες τότε τί είναι;

Άκουσα όλες τις τοποθετήσεις των Ελλήνων Εθνικιστών και έχω να σας δώσω θερμά συγχαρητήρια.Μας εκπροσωπείτε επάξια στο Ελληνικό κοινοβούλιο και πραγματικά είστε οι μοναδικές Ελληνικές φωνές. Συνεχίστε έτσι να μας κάνετε υπερήφανους για την συνειδητή μας ψήφο και την συνειδητή μας στήριξη.

 
Με μεγάλη εκτίμηση,
Χαρά Ν.

Μια κυβέρνηση τραγέλαφος!

 
Χαιρετίζω φίλοι μου όλες τις προσπάθειές σας και τον αγώνα σας για μια Ελλάδα δυνατή, για μια Ελλάδα καθαρή και δίκαιη! Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και μέσα στη Βουλή!

Με συμπάθεια και εκτίμηση,
Χ. Γ. Π. από Κομοτηνή
 

Συγχαρητήρια για την είσοδό σας στη βουλή που μάλλον με μαντρί μοιάζει και καλά θα κάνετε με τους εκλεγέντες βουλευτές σας να προσπαθήσετε να την καθαρίσετε από την κόπρο που έχει σωρευθεί την τελευταία 35ετία. Η δημοκρατικότητά τους φάνηκε όταν σας στέρησαν την 7η θέση Αντιπροέδρου της Βουλής τη στιγμή που κατά το παρελθόν κατέλαβαν αντίστοιχες θέσεις λάτρεις του συμμοριτοπόλεμου και σφαγέων ελλήνων πατριωτών. Αίσχος και ντροπή.

Ανώτατος Αξιωματικός σε αποστρατεία    
 

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΙ… Έτσι κατάντησε η χώρα μας…να διώχνει τα παιδιά της και να υποδέχεται κάθε ξένο που περνάει παράνομα τα σύνορα της. Και φυσικά αν πεις κάτι γι’ αυτό γίνεσαι αυτόματα  ρατσιστής, φασίστας και επικίνδυνος! Αυτό πρέπει να αλλάξετε εσείς και πιστεύω πως μπορείτε, μέσα στη βουλή δώστε τον αγώνα σας για τα δικαιώματα μας ,εμάς των Ελλήνων! Ελάτε στις γειτονιές μας στην Αθήνα (Κυψέλη, Γκύζη, Πολύγωνο, Αμπελόκηπους κ.λπ.) που αρχίζουν σιγά σιγά και γκετοποιούνται όπως το κέντρο.  Δείξτε ότι είστε παρόντες!

Με εκτίμηση, Ανδρέας

Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη!


Συγχαρητήρια για τον αγώνα σας,είμαι Έλλην της Βορείου Ηπείρου και κάτοικος Ελλάδας, νοιώθω την ίδια αποξένωση και στα δύο μέρη, ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο, πιο ελληνικό, πιο πατριωτικό που όλοι οι Έλληνες θα είμαστε μια γροθιά.

Σας εύχομαι γερά στομάχια καθώς θα τα χρειαστείτε στην νέα βουλή. Ο λαός δυστυχώς πρέπει να στηριχθεί σε λίγους, σε αυτούς ανήκετε και σεις, μην το πάρετε πάνω σας, δουλειά δουλειά δουλεία να σταθεί η Ελλάς μας στα πόδια της. Σας ευχαριστώ προσωπικώς.

Μ. Ρ.

Καταιγισμός από χαράτσια πλήττουν την Ελληνική κοινωνία

 

Συγγνώμη που σας στέλνω πάλι αλλά είστε μία διέξοδος στο να λέω πράγματα που βλέπω και με στενοχωρούν. Αν τα πω αλλού αρχίζουν τις λεκτικές βολές τους. Βασικά αυτός ο Αλβανός Νίκο Άγκο που είχε βγει απόφαση απέλασης μένει εδώ και με παρεμβάσεις ανωτέρων ανεστάλη η απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι καθημερινά όλα μα όλα τα άρθρα του είναι για τους Χρυσαυγίτες. Και αυτό που με ενοχλεί είναι η υποστήριξη από Έλληνες και η συμφωνία σε όσα λέει. Επίσης σε αντίθεση με την αθυροστομία των αλλοδαπών βλέπω ότι τόσο καιρό είχαμε καθημερινά υβριστικά μηνύματα αλλά τελικά φίμωσαν και τον κ. Κασιδιάρη που έδινε δύναμη κάθε μέρα σε όλους. Έριχναν το facebook και τώρα φτάσαμε στο twitter.

Τέλος γιατί ξεσηκώνονται Έλληνες επειδή θα κάνετε πράξεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ; Επιτέλους βρέθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και νοιάζεται και αυτό έτσουξε; Αν καίγονται να δίνουν τα λεφτά τους οι ίδιοι σε δολοφόνους Ελλήνων αφού είναι αντιρατσιστές. Ήρθε η σειρά μας να έχουμε και αίμα πρώτοι και όχι να λιποθυμάμε στα νοσοκομεία επειδή δεν είμαστε αλλοδαποί. Επιτέλους η λάσπη έχει και όρια. ΨΩΜΙ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έλενα Α.

Περί Γεωπολιτικής και “Θρησκευτικής” Πολιτικής


Όταν έμαθα για την Χρυσή Αυγή, ένιωσα ότι υπάρχει τελικά ένα κόμμα το οποίο με αντιπροσωπεύει απόλυτα και με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Σας ψήφισα και τις 2 φορές και ένιωσα πως πραγματικά οι ψήφοι μου έπιασαν τόπο και δεν μετάνοιωσα ούτε στιγμή. 

Είμαι μαζί σας γιατί πιστεύω σε σας και στην καθαρότητά σας. Μου εμπνέετε εμπιστοσύνη, μια λέξη που δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική μέχρι σήμερα και φυσικά δεν περίμενα οτι θα νιώσω ποτέ εμπιστοσύνη για κάποιο κόμμα.

Εύχομαι ο Θεός να σας προστατεύει από όλους τους εχθρούς σας και να σας δίνει δύναμη να αγωνίζεστε για την πατρίδα μας και πιστεύω πραγματικά πως είναι μαζί σας...σίγουρα πάντως δεν είναι με όλους τους άλλους.

Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε και νοιάζεστε για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες. Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Με βαθιά εκτίμηση σε όλους τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής
Γ. Τ.