Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 00:36

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Στην Ευρώπη όπου σταθούν και όπου βρεθούν μιλούν για τον κίνδυνο που διατρέχει η δημοκρατία από την επικράτηση του εθνικισμού. Ποια δημοκρατία κύριοι; Να πούμε για την ελληνική; Όπου Τσίπρας και Καμμένος κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στην οργή των Ελλήνων για την συμφωνία των Πρεσπών; Ή μήπως στα Σκόπια όπου δεν τους βγήκε το δημοψήφισμα για την Συμφωνία και θέλουν να αλλάξουν ολόκληρο το Σύνταγμα για να περάσει το δικό τους; Ή μήπως να μιλήσουμε για τους «συμμάχους» ευρωπαίους που αδιαφορώντας για την πλειοψηφία των Ελλήνων θέλουν ντε και καλά να γίνει πράξη το "Βόρεια Μακεδονία"; Αυτήν είναι η δημοκρατία που θέλετε να προφυλάξετε; Δεν σας τα είπανε καλά... Οι Εθνικιστές θα σαρώσουν σε όλη την Ευρώπη και επιτέλους έχει έρθει το τέλος της παγκόσμιας κυριαρχίας σας.

Ιάκωβος Ν.

Πυξίδα Ιδεών: Για το σύγχρονο δόγμα του Εθνικιστικού πολιτικού Αγώνα - Επιμονή, Θέληση και Γνώση

Αυτός των ΑΝΕΛ ο Σγουρίδης μας είπε κοινώς ότι δεχτήκαν να μπούνε λαθρομετανάστες για να μην γίνει η Ελλάδα στόχος τρομοκρατικού χτυπήματος, δηλαδή ότι η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ έχει μετατρέψει την χώρα σε στρατόπεδο του ISIS όπου μπορούν να καταστρώνουν ελεύθερα τα τζιχάντια την επόμενη τρομοκρατική τους επίθεση. Τόσο καιρό κατηγορούσαν τον Ερντογάν ότι συνεργάζεται με τον ISIS, αλλά εδώ οι δικοί μας έχουν τα πρωτεία. Συνεργάζονται μαζί τους, τους υποθάλπουν και είναι και υπερήφανοι γι΄ αυτό!

Πέτρος Φ.

Διασκέδασαν με τους νεκρούς του Μελιγαλά στην γιορτή της ΚΝΕ!

"Πατριώτης" είναι ο Καμμένος και δεν χωρά καμία αμφιβολία γι΄ αυτό. Ένας "πατριώτης" που έχει υψώσει ψηλά την αστερόεσσα και είναι έτοιμος να χύσει μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός του για προστατέψει την μαμά Αμερική. Έτσι δρώντας πάντα κατά το συμφέρον της πατρίδας του, αποφάσισε να κάνει την Ελλάδα μια απέραντη αμερικάνικη βάση και τους πρότεινε απλόχερα, λες και είναι δικά του, να δημιουργήσουν νέες βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη! Έχουμε γίνει Μέση Ανατολή σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, έχοντας από την μια βάση των αμερικάνων και από την άλλη τα χοτσποτ των τζιχαντιστών! Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή και πάρτε το χαμπάρι, πρέπει οπωσδήποτε να διώξουμε τους προσκυνημένους στα ξένα συμφέροντα, η Ελλάδα πρέπει πάλι να ανήκει στους Έλληνες.

Χρήστος Ν.

Σφαγή και αλληλοκατηγορίες μπολσεβίκων Σύριζα και ΚΚ€ λόγω της κυριαρχίας της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα