Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 00:41

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ο Τσίπρας έστειλε επιστολή στους γονείς του Ζακ Κωστόπουλου για να «απολογηθεί» για τον θάνατό του. Η μάνα της Μυρτούς, ο πατέρας του Κατσίφα και οι λοιποί γονείς Ελλήνων που δολοφονήθηκαν σαν τα σκυλιά από αλλοδαπούς θα περιμένουν την δευτέρα παρουσία για να λάβουν ανάλογη επιστολή ή έστω την απαραίτητη προσοχή της πολιτείας. Δημοκρατία με δυο ταχύτητες, μια για τους σκλάβους Έλληνες και μια για τους αλλοδαπούς άρχοντες. Ο ελληνισμός καταπιέζεται εντός και εκτός συνόρων και πλησιάζει η ώρα που θα κληθούμε να υπερασπίσουμε τα ιερά και όσιά μας. Οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες θα ηττηθούν πανηγυρικά από την υποκρισία τους που πλέον είναι εμφανέστατη.

Π.Ι.

Καθεστωτικό newsit: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι σίγουρα πάνω από το 7-8% λόγω της “κρυφής ψήφου”

Θορυβήθηκαν με τον θάνατο του Κατσίφα στην σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο μην τυχόν και ερεθίσει τα αντανακλαστικά των νέων που διψούν για πρότυπα ανδρείας και ηρωισμού. Στην παγκοσμιοποιημένη τους κοινωνία δεν έχει θέση ένας αγνός νέος που πεθαίνει ανιδιοτελώς για την Πατρίδα και την Σημαία. Ένας νέος που μπορεί να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές να συνεχίσουν τον εθνικό αγώνα και να είναι έτοιμοι σε όποιο κάλεσμα του Έθνους να ανταποκριθούν. Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία και χωρίς Αίμα δεν κερδίζεται. Η Βόρεια Ήπειρος, η Κύπρος, ο Πόντος και η Μικρά Ασία είναι Ελληνική γη σκλαβωμένη που περιμένει να απελευθερωθεί από τον Ελληνικό Στρατό. Οι παππούδες μας πολέμησαν σε αυτά τα χώματα, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς.

Κωνσταντίνος Τ.

Κατέρρευσε πανηγυρικά η προσπάθεια σπίλωσης της μνήμης του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Πλησιάζει για άλλη μια φορά η 1 Νοέμβρη, η μαύρη μέρα που τα αδέρφια μας δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία μας στην Λεωφόρο Ηρακλείου από τους παρακρατικούς τρομοκράτες. Πέντε χρόνια και οι δολοφόνοι τους ακόμα δεν έχουν βρεθεί, γιατί έτσι βολεύει τους εξουσιαστές και τους υπηρέτες τους. Μια υπόσχεση μόνο από όλους μας εδώ κάτω, θα συνεχίσουμε με όποιο κόστος τον Αγώνα τους και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν. Ο Αρχηγός είναι ο Πατέρας μας, Χρυσή Αυγή η οικογένειά μας και ο Γιώργος με τον Μάνο τα αδέρφια μας. Όταν έχεις χάσει 2 αδερφούς δεν το ξεχνάς ποτέ και θα το φτάσεις μέχρι τέλους.

Χρήστος Μ.

Άγριες συμπλοκές στο “hot spot” Θήβας: Λαθρομετανάστες προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή γυναίκα - Μαχαιρώματα και τραυματίες!