Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012 - 01:20

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

ΣΕΡΑΦΕΙΜ Κ.
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Αιγίου

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

Αγαπητοί Συναγωνιστές,
Πληροφορήθηκα με ανάμεικτα συναισθήματα την απόφαση της Βουλής για άρση της ασυλίας του Συναγωνιστή και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, σχετικά με το ''έγκλημα'' της κατάρριψης δύο πάγκων λαθρεμπόρων-λαθροπωλητών στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Από την μία, με κυριεύει απερίγραπτη οργή την στιγμή που οι λίστες με τα ονόματα μεγαλοσχήμων πολιτικών,δημοσιογράφων και λοιπών επωνύμων φοροφυγάδων να μην έχουν τελειωμό και κανείς τους να μην μπαίνει φυλακή και να μην του κατάσχονται τα κλεμμένα, και από την άλλη να βλέπω το 'κόμμα των πολιτικών κομμάτων' όπως πολύ χαρακτηριστικά τόνισε ο Ηγέτης μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος να άρει την ασυλία του συναγωνιστή Μπαρμπαρούση δια ασήμαντον αφορμή.

Από την άλλη όμως, κυριεύομαι από συναισθήματα θυμηδίας και αγαλλίασης καθώς είναι πλέον πασιφανές ότι το 'κόμμα των πολιτικών κομμάτων' ξεφτιλίζεται στα μάτια και των πλέον αδαών και αδιάφορων πολιτών, οι οποίοι βλέπουν την απύθμενη κοροϊδία και υποκρισία τους.

Πάνω απ΄όλα όμως, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ως Χρυσαυγίτης γιατί βλέπω το λεβέντη συντοπίτη Βουλευτή μας Μπαρμπαρούση μέσα από την δράση του και τις διώξεις που υφίσταται, να αποδεικνύει ότι είμαστε η μόνη πραγματικά αληθινή και αδιάφθορη φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, η μόνη ελπίδα για την βασανισμένη Πατρίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Συναγωνιστή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, η δράση του οποίου μας εμπνέει και μας οδηγεί στην νικηφόρα πορεία του Κινήματός μας στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Αλέξανδρος Π.
Ιερή Πόλη Μεσολογγίου

O Γιάννης Λαγός στο “Μακελειό” για την Εθνική Οικονομία

Εργασία Ελλήνων

Είμαι ένας πρώην άνεργος και από μια περιοχή της Λάρισας στην προηγούμενη εργασία μου το ποσοστό των μεταναστών ήταν κοντά στο 65 – 70% υπολόγιζα πώς αυτό συμβαίνει μόνο σε εκείνον τον εργοδότη απολύθηκα και την θέση μου την πήρε ένας Αλβανός με το επιχείρημα ότι ήταν ποιο φτηνό εργατικό δυναμικό, αλλά χωρίς άδειες εργασίας από το υπουργείο βιομηχανίας μιας και για την εργασία μου χρειάζονται άδειες για να την εξασκήσει.

Τώρα στον καινούριο εργοδότη που βρήκα εργασία δεν πίστευα στα μάτια μου, εργάζομαι σε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην οποία άκουσον άκουσον, το ποσοστό αλλοδαπών που εργάζονται αυτήν την στιγμή είναι 98%, καθόμαστε για φαγητό και δεν τολμάμε να μιλήσουμε Ελληνικά, μας κοιτάνε σαν να είμαστε στην πατρίδα τους και τους παίρνουμε τη δουλειά τους. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσες γλώσσες ομιλούνται εκτός από τα ελληνικά. Πακιστανοί, Αλβανοί, Μολδαβοί, Ινδοί , Ρουμάνοι, Βούλγαροι και άλλοι.

Πρέπει σε αυτό το θέμα να μπει ένα φρένο. Πόσοι από αυτούς θα κάνουν φορολογική δήλωση και πόσοι από αυτούς θα πληρώσουν φόρο; Πόσα χρήματα θα παραμείνουν εδώ ελάχιστα τα υπόλοιπα θα φύγουν στο εξωτερικό. Πόσοι από τους Έλληνες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό θα ‘μέναν για εργασία εδώ; Και θα ήταν κοντά στα παιδιά τους; Πάρτε τα στοιχεία από το υπουργείο εργασίας πόσοι αλλοδαποί εργάσθηκαν εφέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια στον τουρισμό. Σε μερικά νησιά έχουν γίνει κράτος εν κράτει. Ξέρετε ότι στη Σκιάθο αν βάλουν Υποψηφιότητα θα βγάλουν δήμαρχο οι Αλβανοί;

Εμπρός να γίνουν εκλογές και να αλλάξουμε τα πράγματα, δεν πάει άλλο, θα μας διώξουν από τα σπίτια μας σε λίγο, υπάρχουν δουλειές για όλους αλλά ΟΧΙ για τους Έλληνες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, πάμε μπροστά μαζί.

Ι. Π.

’Σπαταλάτε δημόσιο χρήμα για οθωμανικά μνημεία’’ - ΒΙΝΤΕΟ

ΡΕΠΟΥΣΗ

Η κυρία Ρεπούση, πασιονάρια της δημοκρατίας, θεωρεί αντιδημοκρατικό (!) το γεγονός ότι η μητρόπολη Πειραιά υπέβαλε μήνυση για το έργο Corpus Christi, που παρουσιάζει τον Χριστό και τους Αποστόλους σαν κίναιδους και συμπεραίνει ότι αυτό ισοδυναμεί με υποστήριξη της Χρυσής Αυγής. Είναι σαφές ότι για την κυρία, αποτελεί προσβολή στα δημοκρατικά αισθήματα (!) η υποβολή μήνυσης από οποιονδήποτε θεωρεί ότι θίγεται! ΩΡΑΙΑ! Να την κάνουμε και καθηγήτρια συνταγματικού δικαίου, έτσι κι αλλιώς έγινε καθηγήτρια ιστορίας στο ΕΚΠΑ, όντας φιλόλογος γαλλικής φιλολογίας…

Οι καταστροφές, τραυματισμοί, φετφάδες, κάψιμο, σπάσιμο αυτοκινήτων και καταστημάτων στον Άγιο Παντελεήμονα, μέχρι και δολοφονίες διπλωματών (ευτυχώς στο εξωτερικό), επειδή μια βιντεοταινία χλεύαζε το Μωάμεθ, είναι για την κυρία δημοκρατική κατάκτηση, μιας και για αυτά δεν έβγαλε κιχ! Στις δεκάδες ερωτήσεις που έκανε (http://www.repousi.gr/news ), καταπιάνεται με εκατοντάδες θέματα, από τους ομοφυλόφιλους, τα μουσουλμανικά σχολεία, μέχρι την αλιευτική πολιτική και τον 27χρονο με τον γέροντα παστίτσιο...Εννοείται ότι δεν έδειξε αντίστοιχη συμπεριφορά για το βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας της 15χρονης από Πακιστανό στην Πάρο. Δικαιούμαι και εγώ να υποθέσω, ότι αφού η πράξη αυτή δεν ενόχλησε την πολυγραφότατη (τύφλα να'χει ο Παπαρηγόπουλος) προστάτιδα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προφανώς τη θεωρεί δημοκρατικό δικαίωμα και κεκτημένο.

Εάλω η Πόλις