Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Με το πλέον επίσημο τρόπο ο επίτροπος οικονομικών της ΕΕ, Μοσκοβισί διέψευσε θεαματικά τους πολιτικούς απατεώνες της κυβέρνησης αλλά και τους προκατόχους τους, που λένε ότι τελειώνει η επιτροπεία στην πατρίδα μας. Αυτό που είπε λοιπόν είναι ότι οι χώρες με οικονομικό πρόβλημα θα βρίσκονται υπό διαρκή επιτροπεία μέχρι να αποπληρώσουν τουλάχιστον το 75% τους χρέους τους. Ξεκάθαρα λοιπόν οι τοκογλύφοι των Βρυξελών τονίζουν ότι η Πατρίδα μας θα παραμείνει αποικία αέναου χρέους στο όνομα ενός επαχθούς και παράνομου χρέους το οποίο παρά την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων συνεχίζει να αυξάνεται εξαιτίας των ληστρικών επιτοκίων. Μόνη διέξοδος η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής που ζητά καταγγελία του χρέους και λογιστικό έλεγχο από το 1974 και μετά.

Λ.Μ.

79% των Ελλήνων διαφωνούν με ΝΔ και Σύριζα που αθώωσαν τα εγκλήματα των κομμουνιστών

Επανεμφάνιση του επίτροπου μετανάστευσης της ΕΕ Αβραμόπουλου, του ανθρώπου που ευθύνεται για εκατοντάδες δολοφονίες ευρωπαίων πολιτών με συνέντευξη που έδωσε σε αθηναϊκή εφημερίδα. Ποιο θα μπορούσε να ήταν το περιεχόμενο της εκτός από το να απολογηθεί για τους τόσους θανάτους που έχει καταδικάσει τις ευρωπαϊκές πόλεις. Όχι δεν είχε σκοπό να απολογηθεί για τα παραπάνω αλλά με περίσσιο θράσος να καταδικάσει τόσο τους Εθνικιστές αλλά και κάθε πολίτη που διαμαρτύρεται για τον εποικισμό της Ευρώπης από αφροασιατικές μάζες. Το πρόβλημα του εν λόγω επίτροπου δεν είναι οι συνεχείς δολοφονίες πολιτών και το κλίμα τρόμου που έχει σκεπάσει την Ευρώπη. Το πρόβλημα του είναι ότι αντιδρούν τα εν δυνάμει θύματα. Ανησυχούν τα ενεργούμενα της παγκοσμιοποίησης που οι πολίτες τόσο στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα αφυπνίζονται αντιδρούν στα νοσηρά σχέδια τους. Δεν θα τους περάσει!

Κ.Δ.

Άγριο κράξιμο σε βουλευτή του KK€ σε… κομματική συγκέντρωση στην Πάτρα

Εξαγοράζονται επιχειρήσεις από ξένους επενδυτές και το θεωρούν ανάπτυξη! Δεν λένε ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες πουλάνε τις επιχειρήσεις κοψοχρονιά για να γλυτώσουν την φοροκαταιγίδα. Όταν στην δική μου επιχείρηση είχα 17 άτομα προσωπικό και τώρα έχω 5 "είναι ανάπτυξη" ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες; Όταν φορολογούμαι με 85% πιστεύετε ότι μπορεί μια επιχείρηση να αντέξει; Μήπως έχω τόσα πολλά κέρδη που δεν ξέρω τι να τα κάνω; Υποβιβάζετε την νοημοσύνη ενώ παράλληλα καταστρέφετε την επιχειρηματικότητα. Φτάνει πια! Χρυσή Αυγή να πάρουμε πίσω την αξιοπρέπεια μας.

Α.Π.

Συνεπείς στο «Δεν πληρώνω» οι συριζαίοι: Αυξήθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου προς τους ιδιώτες