Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Θέλω να δηλώσω τη θερμή και ειλικρινή μου συμπαράσταση στον κύριο Ηλία Κασιδιάρη. Είδα όλη την εκπομπή και ήταν ολοφάνερος ο στημένος και άνανδρος πόλεμος εναντίον ενός ανθρώπου που περίμενε υπομονετικά μια ώρα να μιλήσει κι, όταν επιτέλους ήρθε η σειρά του να μιλήσει, άρχισαν η Δούρου και η Κανέλλη να του επιτίθονται προσωπικά και εριστικά. Παρακολουθώ όλες τις πρωινές εκπομπές και ποτέ δεν έχουν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Μόνο ένα πρωινό στον ΣΚΑΪ, που βγήκε πάλι ο κύριος Ηλίας Κασιδιάρης μόνος τους, χωρίς εκπροσώπους άλλων κομμάτων και μάλιστα του μιλούσε μόνο ο Οικονόμου, ενώ ο Λυριτζής εμφανώς απαξιωτικά είχε αποστρέψει και το κεφάλι. Σήμερα λοιπόν, που αποφάσισαν να καλέσουν έναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, εντελώς τυχαία φρόντισαν να είναι εκεί και η Κανέλλη, γνωστή για το ανεξέλεγκτο του χαρακτήρα της, πάντα εριστική, επιθετική, αγενής και απόλυτα "δημοκρατική" (κανείς δεν μπορεί να μιλήσει, μιλάει πάνω απ' όλους και κανείς άλλος δεν ακούγεται). Στημένο από τους συντελεστές της εκπομπής θα το χαρακτηρίσω λοιπόν το συμβάν  και θα ταχθώ και πάλι στο πλευρό σας.  Προσωπικά είμαι υπερήφανη που σας ψήφισα και θα είμαι και πάλι δίπλα σας! Είμαι 28 χρονών, έγκυος, και νιώθω πως το οφείλω στο παιδί μου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για εκείνο, που θα έρθει στη ζωή σε μια δύσκολη εποχή.  Θέλω να το μεγαλώσω στην αληθινή ελεύθερη Ελλάδα!
Φιλικά
Αντωνία

Η συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στην ΝΕΤ

Όλοι βλέπουν πάντα αυτό που θέλουν. Είδε κανένας ότι ο Ηλίας είχε ήδη σηκωθεί και έβγαζε το μικρόφωνο για να φύγει, όταν του επιτέθηκε η Κανέλλη; Μην ακούτε τους ρουφιάνους. Δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο, υπάρχει και το γκρι. Και στη χώρα που ζούμε, δυστυχώς, πρέπει να μάθουμε να ζούμε στο γκρι. Όταν σε λένε π*****ριό και φασίστα, τι μπορείς να κάνεις; Να πεις ευχαριστώ; Σιχαμένοι υποκριτές όλοι τους!!!
Μ.Α.

Νέα επίθεση κατά της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής

Μπράβο στον πατριώτη και συμπατριώτη μου Ηλία Κασιδιάρη. Προσοχή και μη τσιμπάτε. Θα δεχτούμε ανελέητο φαρμάκι. Ερώτηση:  Ο Δελατόλας πώς κατάφερε να βρει αμέσως την εισαγγελέα, έχοντας την οικειότητα να την λέει και με το μικρό της, και εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να βρούμε ούτε την αστυνομία όταν μας σφάζουν; Είμαστε μαζί σας και θα είμαστε! Ο Γραμματέας μας πρέπει να προστατέψει τον Ηλία και να βγει στα κανάλια των πουλημένων η αλήθεια που δείχνει το βίντεο και παραποιούν.
Δ.Μ.

Quiz για δυνατούς λύτες

Ο Ηλίας ο Κασιδιάρης έκανε πράξη αυτό που ήθελα να κάνω κάθε φορά που έβλεπα την Κανέλλη να μιλάει στην τηλεόραση. Δεν αφήνει κανέναν  να μιλήσει και να ολοκληρώσει την σκέψη. Προσβάλει  και το μόνο που της ενδιαφέρει είναι η προβολή  και η υπεροψία της. Αυτό και αν είναι φασισμός. Γεια στα χέρια του Ηλία.
Αυτή τη φορά θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, γιατί πλέον με την Χρυσή Αυγή έχουμε την δυνατότητα ο λαός να μπούμε και να τους ξεμπροστιάσουμε και εκεί που αισθάνονται προστατευμένοι και μπορούν να πουλάνε τα σάπια τους, στη βουλή, στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις.  Από την άλλη μεριά, γιατί  οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι   αναρωτιούνται και τους φαίνεται τόσο περίεργο το γεγονός όταν δεν τολμάνε να πάνε για ένα καφέ, επειδή φοβούνται να μην φανέ ξύλο από τον οργισμένο κόσμο. Άρα δεν τους φταίει  η Χρυσή Αυγή και ο Κασιδιάρης.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Αισθάνομαι δικαιωμένος.
Δ.Κ.

Δηλώσεις του Χρήστου Παππά στο Star

Ηλία συγχαρητήρια! Είσαι Έλληνας και Άνδρας! Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή που θέλουμε απέναντι στους πουλημένους! Σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε στον Ηλία, θα είμαστε χιλιάδες όλοι εμείς που θα ήμαστε εκεί, στο πλευρό του! Θα σας στηρίζουμε πάντα! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Ηλίας! Ζήτω ο αρχηγός!

Φιλικά
Κ.Α.

Για το γεγονός στο πρωινό του ΑΝΤ1

Χρόνια περίμενα να δω τον άνθρωπο που θα σέβεται τα παντελόνια που φοράει και θα δώσει μια φάπα στην αριστερά, που επί 40 χρόνια βομβαρδίζει τη χώρα με ανθελληνισμό και ταυτόχρονα βρίσκεται στο απυρόβλητο. Να αγιάσει λοιπόν το χέρι του Κασιδιάρη και μπράβο του που μας έκανε υπερήφανους που είμαστε Έλληνες και Χρυσαυγίτες.
Χρήστος

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ… ΕΥΡΩΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Ηλία, είμαστε μαζί σου!!!  Άξιζε αυτό που έκανες και ο ελληνικός λαός είναι μαζί σου!!! Συνέχισε να τα λες έξω από τα δόντια, μην αφήνεις κανέναν να σε προσβάλλει και εμείς θα σε στηρίζουμε!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!! Γ.Γ.

Και η σφαγή συνεχίζεται – Αιματηρή ένοπλη ληστεία σε καφενείο στην Βοιωτία από Αλβανούς

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής,
Πολύ το ευχαριστήθηκα το σκηνικό με την Κανέλλη!!! Επιτέλους, κάποια στιγμή τα κομμούνια θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ψεύδονται και να συκοφαντούν ελεύθερα και ότι είναι καιρός πλέον να υπάρξει δυναμική αντίδραση από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τη βρωμιά τους!!! Είμαστε μαζί σας. Συνεχίστε και μην πτοείστε από τις επιθέσεις που θα δεχτείτε.
Κωνσταντίνος.

«ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ» του μνημονίου, λέει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπήκε στη βουλή για φιλίες και συμπάθειες με τη φάρα των πολιτικών και των δημοσιογραφίσκων. Μπήκε ως η Νέμεσις των Ελλήνων. Το νου σας, λαμόγια της 4ης εξουσίας και προδότες πολιτικοί. Όλοι είστε ένα αδελφάτο που αλληλοϋποστηρίζεστε σε στιγμές φόβου. Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα και έχετε το θράσος να βγάζετε και γλώσσα… Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Ελεύθερος

Το ήθος της Λιάνας Κανέλλη‏

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί σε άπαντα τα κόμματα το εξής: Από την στιγμή που μια ιδεολογία συγκεντρώνει ένα προαπαιτούμενο ποσοστό εισόδου της οργανωμένης ιδεολογίας εντός της Ελληνικής Βουλής θα πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ να το σέβονται και να το σεβαστούν ως σαν τον εαυτό τους!!! Η υπερελευθερία λόγου τόσο της κυρίας Κανέλλης αλλά όσο και της κυρίας Δούρου ήταν προσβλητική ως προς τον (κατηγορούμενο εκ πράξεως) κύριο Κασιδιάρη. Η κυρία Δούρου παραβίασε το προσωπικό απόρρητο δικαστικής υπόθεσης στο πρόσωπο του κυρίου Κασιδιάρη και με ειρωνικό ύφος ανέφερε ''τί έγινε πήραμε αναβολή εχθές...'' για μία υπόθεση που το κόμμα της δεν είναι αμέτοχο.
Τελικά η ποιότητα εκ της πράξεως της κυρίας Δούρου και της κυρίας Κανέλλη δεν ήταν η πρέπουσα για μέλη του Κοινοβουλίου. Ήταν προκλητική , προσβλητική γεμάτη εμπάθεια και ΔΟΛΟ. Θα πρέπει να τεθούν οι δύο κυρίες ΕΚΤΟΣ κοινοβουλίου και βουλευτικής ιδιότητος .
Θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε όλοι να σκεπτόμαστε πριν πράξουμε και να πράττουμε μετά από σκέψη .
ΓΜΖ

“Πήρα τηλέφωνο την Χρυσή Αυγή”

Αρχηγέ, μείνε στο πλευρό των στρατιωτών σου! Δυστυχώς οι σημερινοί βουλευτές της Ελλάδος έχουν μάθει να ακούνε προσβολές και να σκύβουν το κεφάλι σαν κότες! Εμείς όχι! Το ξέσπασμα του Κασιδιάρη ήταν ίσως υπερβολικό και ειδικά επειδή είχε απέναντί του μια "γυναίκα", αλλά δεν είναι εκπαιδευμένος από το "σύγχρονο" πολιτικό και "καναλικό" κατεστημένο. Είναι ένας απλός αγανακτισμένος Έλληνας, που έχασε τη ψυχραιμία του επειδή 2 "κυρίες" τον κατηγορούσαν ασύστολα και ταυτόχρονα και του επιτίθονταν επί προσωπικού. Το σίγουρο είναι ότι αν ο κος Κασιδιάρης ξεσπούσε έτσι σε κάποιον Πάγκαλο, Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση, Μιχελάκη κλπ... θα είχαμε από τώρα 20%!
Α.Α.