Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:22

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο καλεσμένος βουλευτής της Β' Αθηνών, Γεράσιμος Γιακουμάτος, δηλώνοντας  μεταξύ άλλων την συμπαράσταση του στους αστυνομικούς που διεκδικούν τα δίκαια τους, στο Γουδί, είπε τα εξής τραγελαφικά  σε δικαιολόγηση της άποψης του:

·         Οι αστυνομικοί φυλάνε την Βουλή και την Κυβέρνηση. Σωστά.

·         Οι αστυνομικοί φυλάνε τους Βουλευτές. Σωστά

·         Αν Ο ΛΑΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Καταλάβατε, τι είπε ο ανεκδιήγητος εκπρόσωπος του Λαού της Β' Αθηνών;  Ότι ο κίνδυνος ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ για την Ελληνική Δημοκρατία είναι η πιθανή εισβολή των διαμαρτυρόμενων Ελλήνων για τα προδοτικά μνημονιακά μέτρα, που πήρε και θα πάρει η συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων και που ο ίδιος δήλωσε ότι θα τα υπερψηφίσει ως αναγκαία για την «ΣΩΤΗΡΙΑ» τους. Και άρα δεν πρέπει να κοπούν τα επιδόματα των αστυνομικών, διότι η μόνη ασπίδα προστασίας της Βουλής είναι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ!

«Έσσεται Ήμαρ» κύριε Γιακουμάτο, και έρχεται πολύ γρήγορα, διότι ο λαός καταλαβαίνει κάθε μέρα πλέον ότι πραγματικά τον θεωρείτε ΕΧΘΡΟ σας. «Τιμωρεί ο Θεός, όν βούλεται απωλέσει» κύριε εκπρόσωπε των ιδίων και κομματικών συμφερόντων, και την τιμωρία σας τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταματήσει, ούτε καν οι κομματικές ασπίδες των πρασινοφρουρών και πραιτοριανών που διορίσατε για να υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία και να σας προστατεύουν από την δίκαιη οργή του Ελληνικού λαού!

Μ. Κ.

Οι τερατολογίες κατά των Εθνικιστών – Άγνοια ή συνειδητά ψεύδη;

Καλημέρα σας. Θα ήθελα αν μπορείτε να ασχοληθείτε με το θέμα το μετεγγραφών των σπουδαστών. Είναι σωστό η Ελλάδα να μεριμνεί για μουσουλμάνους και τα παιδιά με σοβαρά νοσήματα που έδωσαν πανελλήνιες να μην μπορούν να είναι κοντά στο σπίτι τους;  Με ποιό σκεπτικό καταργήσαν τις μεταγραφές σε αυτά τα πιαδιά. Όταν αυτά τα παιδιά είναι ήρωες τις ζωής. Όταν πρέπει να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις, να έχουν ειδική περιποίηση και που παρόλα τα προβλήματα τους κατάφεραν να πετύχουν ισότημα με τα άλλα παιδιά. Νομίζω ότι ζώ σε έναν κόσμο παραλόγου. Θα ήθελα να μεριμνήσετε μήπως και αλλάξει κάτι. Γιατί αν δεν γίνει τίποτα δστυχώς τα παιδιά αυτά θα απογοητευτούν για άλλη μία φορά και από την ζωή κα από το κράτος.

Ευχαριστώ
Γεωργία Χ.

“Όχι στην Ευρώπη των διεθνών τοκογλύφων”

Είμαι ψηφοφόρος σας, μα πάνω απ' όλα Έλληνας. Είμαι 31 και κάνω δύο δουλειές για να μπορέσω να συντηρήσω το σπίτι μου και το 8 μηνών παιδί μου, εφόσον η γυναίκα μου είναι άνεργη. Δυστυχώς όπως και ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μου, έχω κι εγώ στεγαστικό δάνειο και στην επιχείρηση που διαθέτουμε επιχειρηματικά δάνεια. Όπως καταλαβαίνετε κινδυνεύουμε άμεσα να τα χάσουμε όλα. Υπάρχει πολύς κόσμος που
είναι στη θέση μου στην επαρχία που βρίσκομαι και ακόμα περισσότεροι στις μεγάλες πόλεις. Τα νέα μέτρα απλά οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη γρηγορότερη εξόντωσή μας. Όλες αυτές οι περικοπές θα φύγουν από την αγορά και πολύ απλά καμιά επιχείρηση δε θα είναι σε θέση να αποπληρώσει τα χρέη της και κανένας ιδιώτης τα στεγαστικά του δάνεια. Δεν υπάρχει άλλο υπομονή. Δεν είναι ζήτημα τιμής ή κομματικό! Είναι ζήτημα επιβίωσης! Ο Λαός χρειάζεται επανάσταση! Πρέπει να βγούμε στους δρόμους για να σώσουμε τα σπίτια και τις δουλειές μας και όχι για να τα διεκδικήσουμε αργότερα από τις τράπεζες και από τους Ευρωπαίους! Είστε μια δύναμη που ακούει τον λαό και αγωνίζεται! Κοινός εχθρός, κοινή αλήθεια.....κοινή λογική!

Κ. Κ.

ΝΑΙ στην εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο

Προνόμια μουσουλμάνων

Με έκπληξη μου ΜΕΓΑΛΗ είδα την ημέρα των αποτελεσμάτων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα πως οι μουσουλμάνοι μπαίνουν στα πανεπιστήμια μας με πολύ πιο χαμηλά μόρια από τα παιδιά μας. Παρόλο που στην οικογένειά μου τα παιδιά μου είναι ήδη φοιτητές (προ τριετίας) με ενοχλεί αφάνταστα. Ποιός ενέκρινε μία τέτοια απόφαση και γιατί;;

Με εκτίμηση
Μ. Γ.

Συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel

Συγχαρητήρια

Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον καθημερινό αγώνα που δίνετε. Ο αγώνας σας έχει πολλές διαστάσεις, γιατί πρώτα πρέπει να πολεμήσετε το πολιτικό σύστημα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μετά να ταχθείτε υπέρ του λαού. Να ξέρετε ότι πολύς κόσμος έχει στραφεί υπέρ σας. Μην πτοείστε. Συνεχίστε τον αγώνα σας και να είστε σίγουροι ότι έχετε πολλούς υποστηρικτές. Εγώ είμαι ένας από αυτούς.

Θερμός υποστηρικτής σας,
Γεώργιος Ί.

Ομόφωνα αθώος ο Χρήστος Ρήγας - Κατέπεσε η σκευωρία ενώπιον του ακροατηρίου

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές,  σας στέλνω αυτό το μήνυμα από την όμορφη Κέρκυρα. Όπως και πολλοί άλλοι νέοι Έλληνες, έχω και εγώ αντιληφθεί, ότι σκοπός της τρόικα-κυβέρνησης κτλ, δεν είναι η δημοσιονομική προσαρμογή και οι λοιπές μπούρδες που αναπαράγουν από τα ΜΜΕ. Σκοπός τους είναι ο αφανισμός, θανάτωση και καταστροφή των Ελλήνων, από την ΧΩΡΑ ΜΑΣ! Αυτό, αποδεικνύεται από τα μελετημένα σχέδια και μέτρα που ανακοινώνουν και εφαρμόζουν καθημερινά:
- ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ
- ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
- ΑΥΞΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
- ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
- ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ
- ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ
- ΕΠΕΔΙΩΞΗ ΕΝΔΟ-ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ
- Και πολλά άλλα...

Λοιπόν, ας μην ξεγελιόμαστε, αυτό επιδιώκουν οι μασόνοι, σε συνεργασία με τους ραγιάδες που μένουν στην χώρα μας και ονομάζονται 'έλληνες'.  Η εξέγερση πρέπει να οργανωθεί, ώστε να στοχεύσει στις δυνάμεις που θέλουν να προδώσουν τον λαό και το Έθνος μας. Όχι στην τυφλή βια, όχι στον εθνικό διχασμό. Αυτά είναι επιδιώξεις των εχθρικών δυνάμεων.

Με τιμή
Κώστας Τ.
Κέρκυρα

Υ. Γ. Και θα ήθελα το κίνημα μας να αναδεικνύει και τα οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων, προτείνοντας συνάμα και λύσεις. Χρυσή Αυγή, για την αυγή ενός έντιμου και αληθινού Ελληνισμού!

Χρυσαυγίτες “υπερασπίζονται” νησίδα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που διαθέτετε για να διαβάσετε απλά τα προβλήματα που έχει μία 21χρονη ΕΛΛΗΝΙΔΑ, όπως και κάθε μέση ΕΛΛΗΝΙΔΑ στην ηλικία μου η οποία έχει πάρει στα σοβαρά την ζωή της και τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω της. Σήμερα το πρωί, μετά από πολύωρη συζήτηση με τους γονείς μου, αποφάσισα να κάνω αιτήσεις σε διάφορα εργοστάσια εδώ στα Οινόφυτα για δουλειά και να μην
μπαρκάρω με κάποια ναυτιλιακή εταιρεία, μιας και το αντικείμενο που σπουδάζω έχει να κάνει με την μηχανολογία πλοίων, επειδή πριν έξι μήνες, και αυτός είναι ο μόνος λόγος που μένω, πέρασα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και η ανησυχία των γονιών μου είναι μεγάλη για εμένα θα μείνω κάποιους ακόμα μήνες. Όπως σας ανέφερα πήγα να κάνω αιτήσεις σε κάποια εργοστάσια τα οποία το μεγαλύτερο μέρος των εργατών ήταν Πακιστανοί και Ινδοί και η βρώμα τους ανυπόφορη κάνοντας σε να μην μπορείς να σταθείς εκεί μέσα. Τα ίδια χάλια υπάρχουν σε όλη την βιομηχανική περιοχή εδώ πέρα. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν έχουμε κενές θέσεις, δεν χρειαζόμαστε άτομα. Πώς να χρειαστείς άτομα αφού έχεις 60 Πακιστανούς και Ινδούς;

Έχω άλλα δύο αδέρφια μεγαλύτερα τα οποία είναι άνεργα, η αδερφή μου ψάχνει εδώ και ενάμιση χρόνο δουλειά, δέχεται να την έχουνε και χωρίς ασφάλεια και χωρίς φόρους και παρόλα αυτά διαλέγουν τους μαύρους και εμάς τα Ελληνόπουλα μας αφήνουνε να ψωμολυσσάμε. Και ο αδερφός μου μαζί με τον πατέρα μου από 10 χρονών στο σιδεράδικο ο οποίος δεν έχει δουλειά γιατί βλέπετε εδώ έχουμε Αλβανούς μαγαζάτορες και Πακιστανούς, που του παίρνουν την δουλειά που την πονάει κάθε μέρα, οι οποίοι δουλεύουν αφορολόγητοι μέσα σε σπίτια και με κλεμμένα μηχανήματα από ΈΛΛΗΝΕΣ που δίνουν αγώνα να βγάλουν το ψωμί τους, αλλά βλέπετε αυτό είναι φυσιολογικό στις μέρες μας γιατί αυτά τα παλιόσκυλα που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια το κατάφεραν.

 Ακούω πολλές φορές να σας κατακρίνουνε για τις αξίες σας, την ηθική σας και τα πιστεύω σας για τα οποία δίνεται έμπρακτο αγώνα, και πολλές φορές κοιτάνε να σας διαφημίσουνε έτσι ώστε ο κόσμος να σας δει ως τυράννους οι οποίοι κακοποιούν ‘‘κακόμοιρους μετανάστες’’ που ήρθαν στην ΠΑΤΡΙΔΑ μου για ένα καλύτερο αύριο, άσχετο που μου πήραν την δουλειά, που με κλέβουνε, που βιάζουν αγοράκια και κοριτσάκια 11 και 12 ετών και τους καταστρέφουν όλη την ζωή τους. Βγήκε ποτέ κανένας δημοσιογράφος να πει ρε παιδιά ξέρετε πόσες χιλιάδες Ελληνόπουλα, μαζί και εγώ, δεν θα σπουδάσουν φέτος γιατί δεν έχουν ούτε να φάνε; Πως λόγω του μεταναστευτικού που το έκανε αυτός ο κερατάς ο Σαμαράς εδώ και χρόνια μας έχουν καταστρέψει την πατρίδα μας και πως με τέτοιους ρυθμούς που μας έρχονται από παντού οι άξεστοι μετανάστες εκτός από μειονότητα στην ίδια μας την χώρα θα είμαστε και ‘‘φυλακισμένοι’’ δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους; Ή μήπως αναφέρανε τις αυτοκτονίες ΕΛΛΗΝΩΝ που γίνονται κάθε μέρα από απελπισία; Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα ενός μέσου ΈΛΛΗΝΑ και μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βγαίνει να τα πει ως έχουν!

Εγώ και η οικογένειά μου υποστηρίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και σας στηρίζουμε ως ΈΛΛΗΝΑΣ προς ΈΛΛΗΝΑ. Συνεχίστε τον αγώνα σας γιατί είστε οι μόνοι που μπορείτε να μας βοηθήσετε να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ μας από τα χέρια των αλλοδαπών που μας την έχουν κατασπαράξει και μας έχουν καταστρέψει!  Τέλος θα ήθελα για πολλοστή φορά να ξανακάνετε θέμα ότι δεν έχουμε δουλειά εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ και έχουν οι αλλοδαποί. Δεν υπάρχει εδώ πέρα ούτε ένας άνεργος Πακιστανός και Αλβανός. Και αν ήταν δυνατό να πάνε οι αρμόδιοι και να ελέγξουν αυτά τα εργοστάσια που έχουν όλους αυτούς τους αλλοδαπούς στην δούλεψή τους και δεν θέλουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ με το ίδιο μεροκάματο. Δεν θέτω το θέμα από ρουφιανιά, ρουφιάνοι είναι οι εργοστασιάρχες που απαρνούνται τον ΈΛΛΗΝΑ συνάνθρωπο και κάνουν πιο εύκολη την ζωή του ξένου.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτα Κ.