Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος μίλησε σήμερα σαν πραγματικός ηγέτης ενός λαού ταπεινωμένου αλλά υπερήφανου που ακόμα δεν έχει πει τη τελευταία του λέξη. Ο Ιωάννης Λαγός αλύγιστος ο Πύργος των Ελλήνων που ακόμα ''λένε τιμή μου που γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ''. Ο Χρήστος Παππάς με το δριμύ και μεστό του λόγο σίγουρα θα κάνει αρκετούς απόψε το βράδυ να δουν εφιάλτες. Σήμερα όσο απίθανο κι αν ακουστεί ένιωσα σιγουριά για το μέλλον και κατάλαβα ότι το τέλος του παρόντος πολιτικού κατεστημένου πλησιάζει. Οι ομιλίες τους σήμερα στη Βουλή ήταν οι  φωνές όλων μας, αυτών που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή αλλά που δεν μπορούν να ακουστούν μέσα στο κοινοβούλιο. Οι Έλληνες θα συνεχίζουν να αφυπνίζονται και κάποια στιγμή θα απαιτήσουν μαζικά ΚΑΘΑΡΣΗ.

Κωνσταντίνος

Με τις ευλογίες της ψοφοδεξιάς θα ξανανοίξουν τα δικαστήρια του βουνού;

Οι ομιλίες του αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής χθές στην βουλή αποκάλυψαν την πολιτική σκευωρία της δίωξης τους. Με την αντρίκια στάση τους ξεμπρόστιασαν όλες εκείνες τις αριστερές
αδελφές που κρύβονται πίσω από την ασυλία τους, όταν αυτοί έχει αρθεί για σχεδόν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και μια απάντηση στην κυρία Τατιάνα Στεφανίδου που με βάση τις απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε το κοινοβούλιο Τουρκική Βουλή. Σε πολλά πράγματα η Ελλάδα είναι χειρότερη από την Τουρκία με ευθύνη των κομμάτων που κυβερνούν και όχι της Χρυσής Αυγής που με κάθε ευκαιρία χτυπούσαν από τις  εκπομπές τους αυτή και ο σύζυγος της. Αν τους αρέσει η πολιτική  της κυβέρνησης στην παράνομη μετανάστευση ας κάνουν την βόλτα τους στην Αχαρνών χωρίς σωματοφύλακα και όχι στην Κηφισιά. Ας το χωνέψουν η Χρυσή Αυγή θα ζήσει χίλια χρόνια.

Ι.Π.

Πόνεσαν τους αθλίους οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Είμαι υπερήφανος. Το λέω και το νοιώθω και αναρριγώ, και θα το λέω!!!  ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.  Υπερηφάνεια μέσα μου που δε διαψεύσατε καμιά ελπίδα και καμιά προσδοκία, ΕΣΕΙΣ που όσο ψηλά μπορεί εμείς οι πολίτες να βάλαμε τον πήχη για εσάς, εσείς ξεπεράσατε ακόμα και τα δικά σας όρια, μπράβο!!!!  Συνεχίστε τον αγώνα σας μέχρι έσχατων για να δούμε τη Πατρίδα μας , τη Πατρίδα των Πατρίδων Ελλάδα μας ξανά Ελληνική, δυνατή και περήφανη όσο της αξίζει. Χάρηκα όσο καμιά άλλη φορά την ομιλία του Αρχηγού μέσα σε αυτό το κΥνοβουλιο να αστράφτει και να βροντά και να σείετε όλη η γη, του Ιωάννη Λαγού που μίλησε με στοιχειά τόσο απτά και ντοκουμέντα -φωτιά αλλά και του Χρηστού Παππά που τους αποκάλεσε "αθλίους" γιατί αυτό όντως πραγματικά είναι.... Η δημοκρατία τους δεν είναι δημοκρατία στα μάτια του λάου, και πως θα μπορούσε να είναι όταν τα ΜΜΕ διατάζουν και οι πολιτικοί τους μέντορες εκτελούν. Ποια δημοκρατία είναι αυτή που φυλακίζει αντίπαλους επειδή δεν έχει καν πολιτικό λόγο με επιχειρήματα να αντιπαρατεθεί και τρέμει συθέμελα γιατί από πίσω της είναι οι σκοτεινοί χρηματοδότες των σιωνιστών που εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους..... Συνεχίστε απτόητοι, είμαστε μαζί σας και θα είμαστε ,μέχρι να παραδώσουμε τα σκήπτρα στα παιδιά μας ,κόντρα... Ενάντια στη νέα τάξη που γεννά στρατιωτάκια με ρυθμισμένη μηχανή...

Ζητώ η νίκη
Δ. Π. 

Μούγκα Μαρκογιαννάκη για το γεγονός ότι υπερασπιζόταν αστυνομικό που λήστευε πακιστανούς για το... μεροκάματο - ΒΙΝΤΕΟ

Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει η άδεια ή και το ηθικό  ειδικό βάρος να αναγνώσετε το μήνυμά μου. Παρακολούθησα  σήμερα στο ίντερνετ τις απολογίες  του Παπά και του Μιχαλολιάκου,  πουθενά δεν μπόρεσα να τους αντικρούσω. Σε κανένα σημείο δεν διέκρινα ανακρίβειες ή καταφανή ψέματα.  Στην ουσία εξευτέλισαν το σύστημα, τον Σαμαρά και την Βουλή Είχα την ατυχία στην συνέχεια να παρακολουθήσω τις ειδήσεις στο STAR   και ντράπηκα. Ντράπηκα για τον δημοσιογράφο αλλά κυρίως για τον άνθρωπο Χατζηνικολάου. Κατέρρευσε η εικόνα που επιμελώς είχε φτιάξει αυτός ο άνθρωπος για τον εαυτό του. Την εικόνα του άμεμπτου και αντικειμενικού δημοσιογράφου. Δεν  χρειάζεται να δω ή να ακούσω τίποτε άλλο και μόνον το μίσος και η εμπάθεια που διέκρινα στα μάτια του και στα λεγόμενά του  καθώς και στην αποσπασματική συρραφή δηλώσεων στελεχών της ΧΑ   μου αρκεί να πεισθώ ότι αυτοί οι άνθρωποι της ΧΑ έχουν χίλια δίκια. Χτυπάνε το σύστημα και το σύστημα τους διώκει.

Π. Γ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Άρειος Πάγος, Αύριο Παρασκευή 06/06, 9 π.μ.

Αρχηγέ Μιχαλολιάκο και φυλακισμένοι συναγωνιστές . Μπράβο για το μαχητικό και αγωνιστικό πνεύμα που επιδείξατε κατά την ομιλία σας στην ΒΟΥΛΗ . Τους κάνατε να σκυλιάσουν μα πάνω από όλα να φοβηθούν από το περήφανο λόγο σας . Είστε μαχητές της Ελλάδας και οι λόγοι σας ήταν και είναι πύρινοι αληθινοί και αυτό τους τρομοκρατεί τους δήθεν δημοκράτες . Είμαστε όχι μόνο 536000 Έλληνες και Ελληνίδες μαζί σας αλλά πολύ περισσότεροι και περιμένουμε την ώρα της απελευθέρωσης σας από την άδικη και κατασκευασμένη φυλάκισή σας . Λυπούμαστε για αυτό που συμβαίνει αλλά πιστεύουμε ακράδαντα πως ζυγώνει ο καιρός για την δικαίωση . Τιμή και Πίστη στον Αρχηγό και τους συναγωνιστές μας .

Π. Β.

Μετά τους τρομοκράτες και οι ληστές στην υπηρεσία της συγκυβέρνησης