Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012 - 01:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Οι ιθύνοντες στις Βρυξέλλες και στον ΟΗΕ θέλουν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε έναν πολυπολιτισμικό - πολυφυλετικό αχταρμά και δεν το κρύβουν πλέον!

Ο Peter Sutherland, πρωήν σύμβουλος του πετρελαϊκού κολλοσού BP και νυν διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs (και επίσης μέλος της διαβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ), που διατελεί επίσης πρόεδρος του Διεθνούς Φόρουμ για τη Μετανάστευση και Ανάπτυξη, έκανε «παραινέσεις»  προς την ΕΕ, να «υπονεμεύσει» (αυτή ήταν αυτολεξεί η έκφραση) την εθνική ομοιογένεια των κρατών μελών (http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-18519395), μιας και οι ομοιογενείς κοινωνίες βάζουν φρένο στην οικονομική ανάπτυξη, καθώς και στη διατήρηση των χωρών αυτών λόγω της σημαντικής υπογεννητικότητας. Οπόταν, συμβουλεύει, η ΕΕ για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα θα πρέπει τα κράτη - μέλη της να γίνουν πιο «ανοιχτά» στην εισροή μεταναστών, ακόμη και σε ανειδίκευτους εργάτες (στις δυτικές ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν αυστηρά πλαφόν για υποψηφίους μετανάστες που έχουν να κάνουν με το μορφωτικό επίπεδο και τις ικανότητες τους), για να μπορέσει να γίνει σωστά η...διαμόρφωση πολυπολιτισμικών κρατών, ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομία και να «καταπολεμηθεί υπογεννητικότητα», ώστε να μπορεί να η ΕΕ να ανταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο.

Αυτά είναι τα σχέδια των Βρυξελλών και των παγκόσμιων τοκογλύφων και είναι φανερό οτι τα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα είναι το φίδι στον κόρφο τους, το πραγματικό εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους. Οπόταν το δίλλημα είναι σαφές, ή με την «Ευρώπη» των πολυεθνικών και του Κεφαλαίου, με αποτέλεσμα την απόσυνθεση των κοινωνιών μας για χάρη κάποιων αμφίβολων «αναπτύξεων» στους αριθμούς ή με τους Εθνικιστές για την ισχυροποίηση της συνόχης και της ενοτητάς μας, για την επίβιωση του Λαού μας και τη διατήρηση του πολιτισμού μας!

Α. Σ.

Την Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση νόμου για την κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα εκτός ελέγχου (πλέον) πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ροτόντας:

 Όπως γνωρίζετε το Μνημείο της Ροτόντας Θεσσαλονίκης, λόγω της σπουδαιότητάς του και της μοναδικής οικουμενικής του αξίας είναι εγγεγραμμένο στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.  Η αλγεινή εικόνα όμως που παρουσιάζει αυτό τούτο το Μνημείο, αλλά και ο περιβάλλων χώρος του, με υποχρεώνει ως υπεύθυνο και συνειδητοποιημένο πολίτη και κάτοικο της περιοχής να σας καταστήσω κοινωνό αυτής της απαράδεκτης κατάστασης.

Παράνομο υπαίθριο στάσιμο εμπόριο από αλλοδαπούς, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, συγκέντρωση περιθωριακών ατόμων με παραβατική και αντικοινωνική συμπεριφορά, φθορές και καταστροφές επί του Μνημείου, εστίες μόλυνσης από τις σωματικές ανάγκες των ανωτέρω στο περιτοίχισμα του Μνημείου, αναρχικοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, συνθέτουν εικόνα τριτοκοσμική, που προκαλεί αγανάκτηση, ανασφάλεια και αποστροφή σε ξένους τουρίστες, επισκέπτες του μνημείου και σε κατοίκους της περιοχής, η ταυτότητα της οποίας ομοιάζει με περιοχή της υποσαχάριας Αφρικής και έχει μετατραπεί σε δοκιμαστικό σωλήνα, όπου δυνάμεις εκτός κοινωνικού συμβολαίου πειραματίζονται τους τρόπους με τους οποίους θα καταλάβουν ζωτικό χώρο.

 Εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία μου για την τύχη του Μνημείου, που ως απόρροια των ανωτέρω σύμφωνα και με τις επισημάνσεις του ΥΠ.ΠΟ.Τ. κινδυνεύει να διαγραφεί από τον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (επισυνάπτω σχετική επιστολή του Υπουργείου Πολιτισμού), ζητώ τη συνδρομή και αρωγή σας στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι με τις συνεχείς εκκλήσεις τους προς τους αρμόδιους φορείς, συνεπικουρούμενοι και από τον «Σύλλογο Κατοίκων Περιοχής Ροτόντας και Φίλων του Μνημείου», διεκδικούν την αποκατάσταση της κοινωνικής τάξης και ασφάλειας στην περιοχή.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε σε βίντεο τη τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή μας: http://youtu.be/PEy-HBCSnlw

Με εκτίμηση,

Μ. Χ.

Κάτοικος περιοχής Ροτόντας Θεσσαλονίκης

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο”

Καλησπέρα,

Είμαι αστυνομικός, 27 ετών, γεννήθηκα και κατάγομαι απο την πόλη της Δράμας,την μαρτυρική αυτη πόλη της Μακεδονίας! Είμαι ντόπιος Μακεδόνας και απο τους δυο μου γονείς και είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό!

Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου σας τίμησα με την ψήφο μου, εγώ και η 7μελής οικογένειά μου (πολύτεκνη) και στηριζόμαστε σε εσάς, μη μας προδώσετε! Δεν αντέχω άλλο να ακούω τους προκλητικούς Σκοπιανούς να προσβάλλουν ό,τι έχω πιο ιερό μαζί με τη θρησκεία μου, την εθνική μου υπερηφάνεια και τη μακεδονική μου καταγωγή που δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε παρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι περνάει αδιάφορο αυτό το θέμα από τους εθνοπροδότες που έχουν σαπίσει στα έδρανα της ελληνικής βουλής με μοναδικό στόχο το προσωπικό συμφέρον και την εκποίηση της πατρίδας μας!

Σας παρακαλώ κάντε μας περήφανους, αναπτύξτε το θέμα της Μακεδονίας μέσα στο κοινοβούλιο και ξεβρακώστε (μεταφορικά) όλους τους σκοπιανολάγνους και τουρκολάγνους χωρίς οίκτο! Εμείς θα σας στηρίζουμε για πάντα γιατί πιστεύουμε σε σας!

Θέλω κάποια στιγμή να μπορέσω να έρθω στα γραφεία σας για να καταθέσω κάποιες καταγγελίες όσον αφορά Βουλγαρο-ρομά που αλωνίζουν τη Δράμα ύστερα απο το άνοιγμα των συνόρων του τελωνείου εξοχής Δράμας!

Σας ευχαριστώ πολύ,

Βασίλης

Ενάντια στην «κινεζοποίηση» των Ελλήνων

Ο πολύς Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε πρόσφατα τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη με το δικό του μοναδικό κίτρινο τρόπο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, "που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον", προσπαθώντας με την απαραίτητη σάλτσα να μας πείσει ότι βεβαίως είναι περισσότερο απο πασίδηλη η ανοησία όσων ψήφισαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Το αετήσιο μάτι του Μάκη διέκρινε ευθύς αμέσως και "εν τω γεννάσθαι" την υπούλως δολίως και σκοπίμως επιχειρούμενη προσπάθεια "απαξίωσης της δημοσιογράφου" (επειδή ο άνθρωπος μίλησε στον... ενικό αριθμό σε μια συνομήλικη νέα κοπέλα) την "απλοϊκή σκέψη" (επειδή ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντούσε στις ερωτήσεις μέσω ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και όχι επικοινωνιακού πρίσματος) και άλλα φαιδρά θεωρώντας (άραγε τα πιστεύει αυτά;) ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να συντηρήσει το "δημοκρατικόν τε και πολιτικώς ορθόν" προφίλ του - αφού "δίνει βήμα στους παλιοφασίστες"- και ταυτόχρονα όμως θα κάνει σαφές τοις πάσι οτι η ανάγκη "επαναφοράς εις στην τάξιν" των ψηφοφόρων - κοπαδιών είναι αδήρητη.

Προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος όλων όσων ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή, αλλά είναι βέβαιο οτι εν μέσω της καταστροφικής πορείας της πατρίδας μας πολλοί απο όσους σας ψήφισαν (και πιστεύω όλο και περισσότεροι απο όσους δεν σας ψήφισαν ακόμη) μάλλον δε δίνουν δεκάρα (ούτε καν κουρεμένη) για τα επικοινωνιακά τρικ του Μάκη, της παρείας της Λιάνας και του κακού συναπαντήματος. Από τον οποιονδήποτε, πολιτικές ΘΕΣΕΙΣ και ΕΡΓΑ είναι που μας ενδιαφέρουν.

Μάκη Τριανταφυλλόπουλε, οι εποχές του 1990 που μας έπαιρνε ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση με τη βεβαιότητα οτι  μόνον εσείς κάνετε όλες τις σοβαρές "πολιτικές αποκαλύψεις" έχουν περάσει. Μεγαλώσατε Μάκη, αλλά μεγαλώσαμε κι εμείς. Και πλέον είναι τόσο απλό: ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ.

Γ.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για βουλευτικά οχήματα

Για τη Πατρίδα το Αίμα μας

Το αίμα μας για την Πατρίδα, δίπλα σας Αρχηγέ για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Σας θαυμάζω γιατί είστε θεματοφύλακας του Ελληνισμού, των Αρετών αυτού του Έθνους.

Σας ευχαριστώ επειδή είστε εκεί.

Τίσσανδρος

Με το «καλημέρα» κωλοτούμπα από τη ΝΔ για το λαθρονομοσχέδιο...;

Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και βρίσκουμε, όλοι εμείς που αγαπάμε πραγματικά την Ελλάδα, επιτέλους ένα χώρο που μας εκφράζει! Χρωστάω και ένα ακόμη ευχαριστώ που "ακούγεται" δημόσια η φωνή μου και η άποψη μου μέσα απο την "ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ".

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη, θα την χρειαστείτε, γιατί έχετε να παλέψετε με ακατανίκητη βλακεία, διαφθορά, υποκρισία και ανικανότητα μέσα στην βουλή.

Χαρά Ν.

Αναρχικοί κι αλλοδαποί στο πλιάτσικο μαζί!

Πρόσφατα στην Ξάνθη ήταν ο Τούρκος Μπαχτσελί. Εμείς τα λίγα άτομα προσπαθήσαμε να οργανωθούμε και να αντισταθούμε αλλά κανένα αποτέλεσμα, τα λίγα άτομα που ήμασταν (περίπου 100) απωθούμασταν συνεχώς απο τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικές δυνάμεις όμως δεν απώθησαν τα αναρχικοφοιτητικά στοιχεία που ξεκίνησαν από το πανεπιστήμιο με προορισμό την κεντρική πλατεία της πόλης όπου ήμασταν εμείς και κατά την πορεία τους ξυλοκόπησαν άγρια έναν νεαρό που επάνω στην μπλούζα του διακρινόταν η...ελληνική σημαία!

Φτάσαμε σε εποχές που φοβόμαστε για τα ιδανικά και τις αξίες μας!

Συναγωνιστής από Ξάνθη

Νέο βιβλίο από τις εκδόσεις ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ: “Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ” του Ν. Λεμοντζή

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες,

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη σας νίκη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου! Πότε είχατε 0,3% και τώρα φτάσατε στο 7% μέσα σε 3 χρόνια! Ήταν το όνειρό μου από το 2009 να μπείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα στη Βουλή! Μόλις άκουσα τον κύριο Μιχαλολιάκο να μιλάει (τον έδειχνε ένα μικρό κανάλι το 2009 να βγάζει λόγο), είπα αυτό είναι σωστό κόμμα! Δεν πάνε να λένε ό, τι θέλουν για τη Χρυσή Αυγή! Εγώ θα σας ψηφίζω και ευχήθηκα να αποκτήσετε πολύ μεγάλη δύναμη! Χαίρομαι πάρα πολύ που εισακούστηκαν οι προσευχές μου! Τώρα εύχομαι να έχετε καλή Δύναμη για να αντιμετωπίσετε τους προδότες πολιτικούς! Ο Αγώνας θα είναι σκληρός! Πείτε την αλήθεια και δώστε χαστούκια (μεταφορικώς) - αν και τους αξίζουν κανονικότατα δυνατά «κασιδιάρικα» χαστούκια! Δεν μπορούν, πάντως, οι εχθροί των Ελληνισμού εντός και εκτός συνόρων να σας κάνουν τίποτε! Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο κόμμα! Είμαστε μαζί σας περίπου μισό εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες!

Και πάλι συγχαρητήρια! Εύχομαι στις επόμενες εκλογές να πάρετε τουλάχιστον 30% - βασικά αξίζετε να πάρετε 100%! Είμαι υπερήφανη που σας υποστηρίζω! ΑΞΙΖΕΤΕ!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μ. Τ.

Y.Γ.: Χαίρομαι πάρα πολύ για το Κ.Κ.Ε. που πήρε την κατρακύλα και για το ΛΑ.Ο.Σ που δεν είναι στη Βουλή! Εύχομαι και το Κ.Κ.Ε. στις επόμενες εκλογές να μην μπει στη Βουλή!