Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 - 00:36

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Εύχομαι ολόψυχα το 2019 να είναι μια χρονιά Νίκης, Ελπίδας και Δικαίωσης για τη Χρυσή Αυγή και τους απανταχού στην Ελλάδα και την Οικουμένη Εθνικιστές Πατριώτες, για ένα κόσμο με Ειρήνη όχι πάση θυσία αλλά πρώτα από όλα με σεβασμό στην ιστορική μνήμη και τις ρίζες της Φυλής μας που κάποτε φώτισε με πολιτισμό ένα κόσμο που ζούσε στα σκοτάδια των σατράπηδων. Χρόνια πολλά στο Λαϊκό Σύνδεσμο και στον κ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο που άοκνα και άφοβα τόσα χρόνια από τη σκοτεινή περίοδο του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα αρθρώνει τον πιο μεστό και ειλικρινή πολιτικό λόγο. Ώτα υπάρχουν;

Βίκτωρ

Συσσίτιο από την Ελληνική Αυγή για τους απόρους των Αθηνών - ΒΙΝΤΕΟ

Η κακοκαιρία που μαίνεται αυτές τις μέρες δείχνει την χρεωκοπημένη τους "δημοκρατία". Οι πολίτες ψάχνουν με οποιοδήποτε τρόπο να ζεστάνουν τα παγωμένα τους σπίτια, άλλοι με ηλεκτρικές σόμπες και άλλοι με αυτοσχέδια μαγκάλια. Κατοχή κανονική αλλά αυτή την φορά στο 2019! Οι υπεύθυνοι για όλα αυτά οι "μορφωμένοι", οι "καθώς πρέπει" και οι "δημοκράτες" που κυβερνούν και κυβέρνησαν την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και έχουν φάει το μεδούλι των Ελλήνων, οι οποίοι ξενιτεύονται προκειμένου να επιβιώσουν από την ανεργία και την ανέχεια. Την θέση τους παίρνουν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που εισέρχονται μαζικά στην Επικράτεια και απολαμβάνουν τα προκλητικά προνόμια που τους παρέχει η Ε.Ε. και η Ελληνική κυβέρνηση. Ο Ελληνισμός τείνει προς αφανισμό με μαθηματική ακρίβεια και ο μόνος που το έχει αντιληφθεί είναι η Χρυσή Αυγή. Εύχομαι το 2019 να είναι μια καλή χρονιά και στις επικείμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή να βρεθεί στην δεύτερη θέση και σύντομα στην πρώτη!

Νίκος Δ.

Το “Barbaros” στην ελληνική υφαλοκρηπίδα: Σειρά από προκλητικές τουρκικές navtex δεσμεύουν το Αιγαίο!

Συναγωνιστές, πολύς ντόρος γίνεται αυτές τις ημέρες με την υπόθεση Novartis και βλέπω ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να αλληλοκατηγορούνται για σκευωρίες και παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Εγώ μόνο μια κουβέντα έχω να πω και στους δυο και να την ακούσουν καλά: ΣΚΑΣΤΕ! Βγάζουν γλώσσα οι φαρισαίοι Νεοδημοκράτες που έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και έστειλαν στην φυλακή αθώους ανθρώπους. Από την άλλη τολμάνε και μιλάνε οι Συριζαίοι που σουλατσάρουν κάθε τρεις και λίγο στην Δίκη της Χρυσής Αυγής, επιχειρώντας να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη. Καλύτερα να μην μιλάτε κύριοι, είστε υπόλογοι για πάρα πολλά!

Ηλίας Λ.

Ήρωες και προδότες στην Αλβανία του Χότζα - Μέρος Α’