Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 - 01:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Άρθρο-προσκλητήριο του Βήματος προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος

Kάνει πολύ καλά το "βήμα" και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη σάπια κυνοβολευτική (και όχι κοινοβουλευτική) κλεπτοκρατία. Γιατί το βιολογικό της τέλος έχει έλθει και παρά το γεγονός ότι την κρατούν στη ζωή τα συμφέροντα των ξένων αλλά και μιας μερίδας αποβρασμάτων της Ελληνικής Φυλής, η ΧΑ καλείται να παίξει τον ρόλο του καταλύτη που θα επιταχύνει την άφευκτο διάλυση της μεταπολιτευτικής σηπεδόνος.

Όσοι έχουν πρότυπα ζωής τον Διηνέκη, τον Αυξεντίου, τον Μάτση και όλους τους κατά
καιρούς εθνομάρτυρες πολύ λίγο θα φοβηθούν κάποιον που δεν ξέρει τι ήταν η κάθοδος των Δωριέων. Πάνω δε απ' όλα οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια ιδιότητα αδιανόητη σ΄ένα κόσμο που νοιώθει μόνο τις λέξεις "σύνταξη-επίδομα-μίζα-κομπίνα": ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ. Η τιμή τους είναι η πίστη στα ιδανικά της Πατρίδος και τα πεπρωμένα της Φυλής.

Η συσπείρωση όλων εναντίον της ΧΑ θα επιταχύνει τα πράγματα: θα δείξει από τη μια έναν εσμό από ηλίθιους μπολσεβίκους, παρηκμασμένους φιλελεύθερους και παρακμιακούς προοδευτικούς που χρόνια παρασιτούν στον Εθνικό κορμό και από την ΄αλλη το λαό που είναι η ψυχή της Πατρίδος. Έναν λαό που 38 έτη στενάζει κάτω από την τυρρανία των λούμπεν κατακαθιών και που τώρα θέλει να ελευθερωθεί, να ελευθερώσει τη γή του και να βαδίσει υπερήφανος στη ένδοξη οδό που του πέπρωται.

Απατώνται όσοι νομίζουν ότι η ΧΑ είναι ένα μάτσο αγράμματων "φουσκωτών". Για το "φουσκωτός" λέω ότι είναι προτιμότερο να έχω τεράστιους δικέφαλους και δελτοειδείς παρά τεράστια κοιλια, αγγεία γεμάτα χοληστερίνη και μυαλό σαπισμένο από τον μπολσεβικισμό. Όσον αφορά το "αγραμματους", να ξέρουν ότι πολλοί Έλληνες για να επιβιώσουν στη ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα έχουν λάβει μόρφωση αδιανόητη για τα παρασιτικά λούμπεν στοιχεία που σιτίζονται χρόνια τώρα από το αίμα του Λαού. Επιπλέον δε έχουν τέτοια επίγνωση της πραγματικότητος και των αιτίων της κακοδαιμονίας μας, αλλά και εξοικίωση με τον όρο "αποτελεσματικότητα" ώστε είναι τρομακτικά εύκολο σ΄αυτούς να υποκαταστήσουν ολόκληρη στρατιά "ειδικών και συμβούλων". Δεν μπορώ να φανταστώ κόμμα που έχει τόσα πολλά "εν δυνάμει" στελέχη όσα η ΧΑ.

Η ΧΑ θα είναι απλά η απόδειξη ότι ο Θεός της Ελλάδος είναι μεγάλος και προνόησε να
υπάρχει εκείνος που θα διευθετήσει την λαϊκή οργή. Δεν τους συνιστώ παρά να αναμένουν την ώρα της δικαίας οργής του Έθνους. Ούτε να φύγουν μπορούν (γιατί δεν υπάρχει μέρος
στη γη να κρυφτούν), ούτε να αποφύγουν το μοιραίο δύνανται. Ως την ώρα εκείνη μπορούν μόνο να γράφουν βλακείες στις αστικομαρξιστικές φυλλάδες τους.

Συναγωνιστής

Kαμιά καταδίκη των συνεχιζόμενων τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Χρυσής Αυγής

Δεν αντιστέκομαι, θα στείλω άλλο ένα μήνυμα.
1) Τα δύο τελευταία άρθρα του γ.γ. Μιχαλολιάκου είναι εκπληκτικά. Τα έσωσα.
2) Την Κυριακή στην οδό Μάρνης ενώ απαγόρευα στον Πακιστανό να μου καθαρίσει το τζάμι, αυτός μου έριξε το καθαριστικό του επάνω. Εξοργίστηκα μέχρι να τον εμποδίσω.
Εντύπωση μου έκανε το άγριο γεμάτο μίσος βλέμμα του. Αυτοί νομίζουν ότι ανακάλυψαν
μια νέα χώρα, νομίζουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι απεναντί τους, μας βλέπουν σαν εμπόδιο και σαν πρόβλημα. Μήπως η αυστηρή απαγόρευση μου θεωρείται πράξη ρατσισμού, ξενοφοβίας κλπ; Μήπως έπραξα ποινικό αδίκημα και γίνω αιτία να έρθει ο επίτροπος του ΟΗΕ στην Ελλάδα;
3) Παρατηρήσατε το ειρωνικό χαμόγελο του Δένδια στον Βουλευτή Κασιδιάρη; Νομίζω ότι ο Βουλευτής τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Δένδια, δεν θέλουμε βουλευτές να μιλούν
ωραία και να ξέρουν το τυπολόγιο της Βουλής. Έλληνες θέλουμε.
4) Είναι αλήθεια, παρατηρώ ότι πολλοί το μόνο ιδανικό τους περιορίζεται στο σπιτάκι τους και στο πορτοφόλι τους. Όλα τα άλλα τους κουράζουν.
5) Σκέφτομαι μερικές φορές ότι πρέπει να απαλλαγούμε από φοβίες μη μας πουν
φασίστες και ρατσιστές. Πιστεύω ότι μερικοί φοβούνται μη χάσουν και τη δουλειά τους.
Εκεί φτάσαμε συνέλληνες, ένα κόμμα εκλεγμένο από τον Λαό να θεωρείται εξωκοινοβουλευτικό. Το πιο ωραίο από όλλα είναι ότι όσο χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή τόσο αυτή αποκτά δύναμη. Πολλά κόμματα βρέθηκαν εκτός βουλής, η Χρυσή Αυγή εφόσον μπήκε θα μείνει.

Ευχαριστώ για την απάντηση που μου στείλατε στο ερώτημα πόσο κοστίζουν οι λαθρομετανάστες στη χώρα.

Με τιμή
Γεράσιμος

Εργασία ΜΟΝΟ για Έλληνες!

Είμαι από το Βόλο, ιδιωτική υπάλληλος. Δουλεύω περίπου 20 χρόνια, φορολογούμαι, πληρώνω τους φόρους μου και δεν φοροδιαφεύγω. Έκανα το " λάθος " όμως να κάνω
οικογένεια. Ρωτώ...Πώς θα ζήσουν τα παιδιά μας; Τι μέλλον θα τους δώσουμε;

Οι φαλαινοκαρχαρίες της Βουλής και οι συντεχνίες που στήσανε λυμαίνονται τον
τόπο και τον ρημάζουνε. Κάθε φορά που βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση σιχαίνομαι όλους αυτούς που από εκεί ψηλά παίζουν το ντόμινο της καταστροφής. Μετά κάθομαι στο μπαλκόνι μου να ξεκουραστώ και βλέπω Πακιστανούς, Αλβανούς, Νηγιριανούς και κάθε καρυδιάς καρύδι να περνάει από κάτω από το σπίτι μου. Λέω μια καλησπέρα στη γειτόνισσα και εκείνη με ενημερώνει ότι χτές το βράδυ κλέψανε το σπίτι στη γωνία.
Ξέρω ότι το ίδιο έργο θα το ζήσω και αύριο βράδυ όπου θα μάθω ότι κάποιον άλλο
κλέψανε απόψε όπως το έχω δει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Φοβάμαι...αλλά δεν φοβάμαι τους αλλοδαπούς που μας περιτργυρίζουν. Φοβάμαι τον ίδιο μου τον εαυτό, έως πότε
θα παραμένω ψύχραιμη και δεν θα πλακώσω στα χαστούκια τον πρώτο πολιτικό που θα
βρω μπροστά μου.

Μέχρι στιγμής ΕΝΑ πράγμα με συγκρατεί Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Συνεχίστε. Συνεχίστε φωνές της συνείδησής μας. Ευτυχώς που υπάρχετε εσείς και νοιώθουμε άνθρωποι. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Άντα

Χρυσή Αυγή κατά της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών (Βίντεο)

Μπράβο Σας. ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Συγχαρητήρια για την μεγάλη αυτή Εθνική
κίνηση να βοήθιουνται οι Έλληνες πολίτες συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Έχετε όλους τους πραγματικά αληθινούς Έλληνες μαζί σας στον αγώνα, για την ΕΛΛΑΔΑ. Ο Αγώνας θα είναι δύσκολος, Κίνηση πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. Στις επόμενες εκλογές Ελληνικός Λαός θα σας ανταμείψει. Το ποσοστό του Λαϊκού Συνδέσμου τώρα είναι 7%, αύριο θα είναι στην εξουσία. Η Ελλάδα ελπίζει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΧΙ στα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ.

Το μόνο που έχω να σας πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα αυτά που κάνετε για την
ΕΛΛΑΔΑ μας και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Συνεχίστε τους αγώνες για να ξαναβρούμε την Εθνική μας αξιοπρέπεια, τα ιδανικά μας, τις αξίες μας. Είστε η μόνη μας ελπίδα γιατί είστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μετά τιμής
M. K.

Τα τζαμιά ανακαινίζονται, οι Ελληνικοί ναοί καταρρέουν

Δεν κατάλαβα: Κάθε φορά που ένας τριτοκοσμικός ΛΑΘΡΟμετανάστης θα τις τρώει από ομοεθνείς του, ως είθισται, θα είμαστε υποχρεωμένοι να υφιστάμεθα καταλήψεις των δημοσίων δρόμων με τις αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις τους; Με ποιο δικαίωμα αψηφούν και καταργούν το σύνταγμα των Ελλήνων, που δεν τους επιτρέπει συγκεντρώσεις; Και το αίσχος τους δε σταματά εδώ: έχουν απειλήσει πως θα κάνουν κατάχρηση ενός δικαιώματος που δεν έχουν, με επαναλαμβανόμενες αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις! Στις 24 Αυγούστου είχαν το θράσος να κατακλείσουν το κέντρο της Αθήνας και στην ιστορική για μας τους Έλληνες πλατεία Συντάγματος ν'ανεμίζουν τις σημαίες τους με την ημισέλινο και ν'απειλούν ακόμα και με πόλεμο! Και πριν προλάβουν τα συνεργεία καθαρισμού να καθαρίσουν τις βρωμιές που άφησαν πίσω τους και σβήσει ο απόηχος των ''επαναστατικών'' συνθημάτων τους, ετοιμάζονται μέσα για την επόμενη ''αντιρατσιστική'' συγκέντρωση και βέβαια έπεται συνέχεια! Από πότε αδίστακτοι τριτοκοσμικοί ΛΑΘΡΟμετανάστες το παίζουν θύματα; Από πότε διαμαρτύρονται και στρέφονται κατά των νομίμων πολιτών; Συμβαίνει αυτό σε κανένα πολιτισμένο κράτος; Καθημερινή ρουτίνα για μας τους Έλληνες οι εκατοντάδες επιθέσεις όλο το 24ωρο από ΛΑΘΡΟμετανάστες! Τι πρέπει να κάνουμε; Πού είναι το Ελληνικό κράτος να μας προστατέψει; Καταλύθηκε εντελώς; Πάψαμε ν'ανήκουμε στη Δύση, ή μήπως δύση για μας σημαίνει πως...δύσαμε και έρχεται μαύρη νύχτα; Ποιες ανίερες συμφωνίες κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις ανήκουστες κινητοποιήσεις;

Μ. Γ.