Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018 - 00:53

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Στην Θράκη αλωνίζουν οι τουρκαλάδες και εδώ τα γιουσουφάκια τους κάνουν "τεμενάδες". Εφόσον δεν μπόρεσαν να νομιμοποιήσουν τους ψευτομουφτήδες, έβγαλαν στην σύνταξη τους μουφτήδες. Θα τους αντικαταστήσουν με εκείνους που θέλει το προξενείο και οι πολιτικάντηδες θα χτυπούν παλαμάκια στους εαυτούς τους για την μεγάλη τους επιτυχία. Τραγικοί και επικίνδυνοι. Όταν θα ζητήσουν οι τούρκοι πλέον μουφτήδες δημοψήφισμα για ανεξαρτητοποίηση της Θράκης θα μπορέσουν οι συριζαίοι και οι ανεξάρτητοι ανθέλληνες να το σταματήσουν ή θα πάνε να πολεμήσουν; Χρυσή Αυγή στην εξουσία άμεσα πριν να είναι πολύ αργά.

Ν.Κ.

Πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ για τον νεοραγιά Τσίπρα που έκανε το χατίρι του Ερντογάν

Έβγαλε ανακοίνωση το "ΠΡΑΤΤΩ" του Κοτζιά για να καλύψει την ξεφτίλα του Τόσκα και του Καπάκη που με την ανικανότητά τους έκαψαν τόσους ανθρώπους. Τι να μας πουν οι πρώην ΠΑΣΟΚοι που αφού έφαγαν μέχρι και το μεδούλι των Ελλήνων πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσουν ξανά, να ξεπουλήσουν την Μακεδονία και να κάψουν τόσο κόσμο. Κρίμα για τους συμπολίτες μας που τους ψήφισαν και κατάληξαν να καούν ζωντανοί από αυτούς που ευεργέτησαν. Η λάθος ψήφος σκοτώνει δυστυχώς και αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα δεν θα αλλάξει τίποτα. Όσο θα ψηφίζουν οι Έλληνες ανθρώπους με αδούλευτα χέρια, τα δικά του θα ματώνουν. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Παντελής Ι.

Ντροπή και αίσχος! Οι «φραγκοφονιάδες» του ΚΚ€ είπαν όχι στην οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων…

Αδέρφια της Χρυσής Αυγής, θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για την ανιδιοτελή σας προσφορά και την αυτοθυσία σας την ώρα της φονικής πυρκαγιάς. Νέα παιδιά ρίχνονταν στις φλόγες για να μας σώσουν, όταν κανείς (και όταν λέω κανείς το εννοώ) δεν εμφανίστηκε από τις επίσημες κρατικές αρχές. Επίσης, θέλω να σας ζητήσω ένα συγγνώμη γι' αυτούς που σας συκοφάντησαν και που αποσιώπησαν την προσφορά σας. Εύχομαι ο Θεός να σας έχει καλά και σύντομα να σας αξιώσει να αναλάβετε τα ηνία αυτής της βασανισμένης χώρας για να δει ο Ελληνικός λαός μια άσπρη μέρα

Εμμανουήλ Θ.

ΔΝΤ: Τα μέτρα του Eurogroup δεν επαρκούν! Οι Σύριζα-Ανέλ θα κόψουν μισθούς, συντάξεις και θα μειώσουν το αφορολόγητο