Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012 - 01:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η Σκέψη σε κατευθύνει, η Πίστη σε κινεί! Ζούμε στην "κοινωνία της πληροφορίας". Χιλιάδες επί χιλιάδων πληροφορίες δεχόμαστε καθημερινώς από τα ΜΜΕ και τα λεγόμενα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (αγγλιστί social media). Εκεί βρίσκουμε πληροφορίες χρήσιμες, απαραίτητες για την καθημερινή μας κίνηση, για τη διαμόρφωση εικόνας σε ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας και πολλά άλλα. Βρίσκουμε βεβαίως, και "τόνους" άχρηστων πληροφοριών. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπαίνουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο και τίθενται υπό επεξεργασία. Κάποιες κρίνονται ως ενδιαφέρουσες, άλλες ως απαραίτητες και ένα συντριπτικό ποσοστό παντελώς άχρηστες.

Μέσα σε αυτόν τον ανεμοστρόβιλο πληροφοριών, κάθε άνθρωπος διατυπώνει απόψεις για διάφορα θέματα και συχνά τις κοινοποιεί ανοίγοντας συζητήσεις επί συζητήσεων. Παρατηρούμε, όμως, ότι ακόμη και για τα πιο σοβαρά ζητήματα, για τα οποία ενημερώνονται σχεδόν όλοι και εκφέρουν άποψη σχεδόν όλοι, λίγοι μόνον είναι αυτοί που ενεργούν με κάποιον τρόπο. Εδώ έρχεται φυσιολογικά ένα ερώτημα: Γιατί;
Τί είναι λοιπόν, αυτό που ωθεί έναν άνθρωπο σε μία ενέργεια; Πολλοί θα υποθέσουν ότι είναι η σκέψη, η λογική επεξεργασία ορισμένων πληροφοριών, η οποία οδηγεί σε ένα συμπέρασμα προς τέλεση μίας συγκεκριμένης πράξεως. Αυτό έχει μία αλήθεια. Επί παραδείγματι, ένας άνθρωπος, για να επιβιώσει, χρειάζεται τροφή. Για να βρεί αυτήν την τροφή - στην σημερινή κοινωνία - χρειάζεται χρήματα. Για να βρεί χρήματα, χρειάζεται μία δουλειά. Ακολουθώντας αυτήν την λογική διαδικασία σκέψης καταλήγει στη λύση του προβλήματος και αναλόγως πράττει. Όταν, όμως, το πρόβλημα δεν είναι αυτής της τάξεως, αλλά αφορά σε ζητήματα αξιών, τα οποία είναι εν πολλοίς συνδεδεμένα με τον πολιτικό και κοινωνικό βίο, τότε η λογική σκέψη πώς μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε μία πράξη ενεργητική;
Και εδώ επανερχόμαστε στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα. Τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, για τα οποία όλοι έχουν άποψη, αλλά ελάχιστοι πράττουν κάτι επ’ αυτών. Τί είναι λοιπόν, αυτό που ωθεί αυτούς τους λίγους στην ενέργεια και καθηλώνει τους πολλούς στην παθητικότητα και την απραγία; Η λογική μπορούμε να πούμε ότι είναι κοινό κτήμα όλων, αν και ίσως όχι στον απόλυτο βαθμό, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παρατηρούμε λογικά άλματα και σφάλματα. Επομένως, δεν είναι αυτό το στοιχείο της αναζήτησής μας, καθώς μία ιδιότητα κοινή δεν μπορεί να οδηγεί σε διαφορετικές ενέργειες.

Ανατρέχοντας στην Ιστορία, όχι μόνο την Ελληνική, αλλά όλων των λαών, διαπιστώνουμε ότι σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί αυτή από μεγάλες προσωπικότητες. Αυτές οι προσωπικότητες έκαναν πράγματα αξιοπρόσεκτα και αξιοθαύμαστα. Πράγματα που δεν κάνει ο καθένας. Γι’ αυτό και έμειναν στην Ιστορία. Αυτό, όμως, που τούς ανέδειξε δεν ήταν μόνο η λογική τους σκέψη. Αυτή ήταν ένας πολύτιμος σύμβουλος. Ήταν αυτή που τούς κατηύθυνε στην σωστή ρότα. Εκείνο που πραγματικά τούς έκανε ξεχωριστούς ήταν η Πίστη τους. Η Πίστη στις Αξίες τους, στην Δύναμη, αλλά και την Θέλησή τους. Αυτή η Πίστη ήταν που οδήγησε τον Λεωνίδα και τους γενναίους πολεμιστές του να πάνε στις Θερμοπύλες, για να συναντήσουν τον Θάνατο. Αυτή η Πίστη ήταν που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να παραμείνει στην Βασιλεύουσα και «πέσει» με το ξίφος όρθιο και αιματοβαμμένο. Αυτή η Πίστη ήταν που οδήγησε τον Ιωάννη Μεταξά να ορθώσει το ανάστημα της Ελλάδος των 8.000.000 φλογισμένων ψυχών απέναντι στις 8.000.000 ψυχρές ιταλικές λόγχες και τις σιδερόφρακτες μεραρχίες των Γερμανών. Η Πίστη είναι αυτή που παρακινεί έναν άνθρωπο να ενεργήσει, όχι για τα υλικά αυτού του Κόσμου, αλλά για τα πνευματικά. Η Πίστη είναι αυτή που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να νικήσει κάθε υλική αδυναμία μέσα από την πολλαπλασιαστική ψυχική Δύναμη που του παρέχει.

Ένας Εθνικιστής, ένας αληθινός Εθνικιστής, έχει αυτήν την Πίστη, ει δ’ άλλως δεν είναι Εθνικιστής. Ένας αληθινός Εθνικιστής διαθέτει την ψυχρή Λογική που θα αποφασίσει την καλλίτερη στρατηγική που θα ακολουθήσει. Έχει, όμως, την πυρωμένη Πίστη που θα τον ωθήσει να κάνει πράξη το παράτολμο, το επικίνδυνο και το ακατόρθωτο. Αυτή είναι η μοίρα του Εθνικιστή, να αγωνίζεται για το φαινομενικά ανέφικτο. Αλλά η Πίστη του τόν ρίχνει στην μάχη, κάνει το «ανέφικτο» εφικτό και εν τέλει, τόν κάνει να επιτυγχάνει τον στόχο του. Όσο δύσβατος και ανηφορικός και αν είναι ο δρόμος μας, όσο εχθρικό και αν είναι το περιβάλλον μας, όσο λυσσασμένοι και αν είναι οι εχθροί μας, εμείς με την Λογική μας έχουμε αποφασίσει τον τρόπο που θα ενεργήσουμε. Και με την ακλόνητη Πίστη μας θα πορευθούμε, θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε!

Με τιμή και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος

Απάντηση σε Κουβέλη: Να τεθεί εκτός νόμου το μνημόνιο και οι υπηρέτες του!

 

Είμαι από την Πάτρα και είμαι υπερήφανος που ψήφισα Χρυσή Αυγή! Πιστεύω στην Αρχαία Ελλάδα και στο Μεγαλείο του Βυζαντινού πολιτισμού! Πιστεύω στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία και θεωρώ ότι το μόνο κόμμα που με εκφράζει είναι η Χρυσή Αυγή! Οι νεοταξίτες και νεοεποχίτες κυβερνώντες ας σωπάσουν επιτέλους! Ο λαός στο τέλος θα νικήσει! Η πλύση εγκεφάλου απέτυχε! Η σοσιαλδημοκρατία, ο φιλελευθερισμός, ο κομμουνισμός και όλα τα ξενόφερτα συστήματα αποκαλύφθηκαν! Πέσανε οι μάσκες!

Ο Έλληνας έχει τον δικό του...Θεό! ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω η Θρησκεία! Ζήτω η Ελλάς!

Κ. Λ.

Επίκαιρη ερώτηση για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς (Βίντεο)


Στέλνω αυτο το e-mail, έτσι αυθόρμητα, για να σας πω πως η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται, αλλά εμπνέεται! Και εσείς μας την εμπνέετε!
Δεν θέλω να μακρηγορήσω για να μην κουράσω και ξεφύγω από τον στόχο και σκοπό του μηνύματος μου. Ανέκαθεν έλεγα πως ταξικά ανήκω στον χώρο του κέντρου και πως κοινωνικά θα μου ταίριαζε μια «αριστερή» ίσως πολιτική, αλλά ΕΘΝΙΚΑ, μια Εθνικιστική πολιτική. Πλέον, εσείς και η παράταξη σας με καλύπτετε σε όλους τους τομείς και δεν έχω ενδοιασμούς (όπως κάποτε) να βγω ανοιχτά και να βροντοφωνάξω πως είμαι μαζί σας και θα πορευτώ μαζί σας. Δεν διαπραγματεύομαι την εθνική συνείδηση μου με ΚΑΝΕΝΑΝ και αυτό μου το διασφαλίζει ο Πατριωτικός χώρος της Χρυσής Αυγής.

Μένω σε μια ευπαθή περιοχή, όπου Κάποιοι θέλουν να λένε πως υπάρχει Μακεδονική μειονότητα...Τόσα χρονιά κάνεις δεν μιλούσε, όλοι έπαιζαν το παιχνίδι τους. Φτάνει πια! Δεν θέλω τα παιδιά μου μεγαλώνοντας να μιλούν την σλαβική διάλεκτο. Το «Δημοκρατικό» κράτος μας έχει διορισμένους σε κρατικές υπηρεσίες Κάποιους που αυτοαποκαλούνται εθνικά Μακεδόνες και εγώ αυτούς τους πληρώνω από το υστέρημα μου. Για να μπορούν ελευθέρα να εκδίδουν τα λεξικά τους και να κάνουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους. Τελειώνοντας, θα ήθελα να πω τούτο: Ακόμη και αν διαφωνώ σε κάποια θέματα μαζί σας (θα ήταν αφύσικο να συμφωνούσαμε σε όλα) με όση δύναμη μου έχει δώσει ο Θεός, φωνάζω και συντάσσομαι πλάι σας για να μπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς ως Έθνος. Στην Ελλάδα μας.
Είμαι ένας μικρομεσαίος ελεύθερος επαγγελματίας, που βγάζει με ιδρώτα το ψωμί του. Δεν ξέρω πόσο άκαιρο είναι το μήνυμα μου, και κατά πόσο θα βρει απήχηση σε όσους το διαβάσουν, αυτό που ξέρω είναι ότι ο αγώνας άρχισε, έστω και με αυτό το μήνυμα!Σας ευχαριστώ που φιλοξενήθηκα στην ιστοσελίδα σας και εύχομαι το μήνυμα αυτό να αναρτηθεί έστω και για λίγο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ιστοσελίδα σας.

Ένας Ανήσυχος Έλλην Πολίτης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” για την διανομή τροφίμων

Επιτέλους υπάρχει μια οργάνωση που εκπροσωπείται στη βουλή και πραγματικά λειτουργεί προς όφελος του Έλληνα. Είμαι ιατρός γυναικολογος και ολοκληρώνω σύντομα την ειδικότητα μου στην Αγγλία. Και βέβαια έχω σκοπό να γυρίσω στην πατρίδα μου. Ελπίζω πια μόνο χάρη στη Χρυσή Αυγή. Παρ' ότι προέρχομαι από οικογένεια συντηρητική (Νέα Δημοκρατία) βλέπω πιο καθαρά πλέον τα πράγματα και αντιλαμβάνομαι τη δυναμική και σημασία της παράταξης της Χρυσής Αυγής.

Θα ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά και να γίνω ενεργό μέλος στο ιεραποστολικό αυτό έργο που έχετε αναλάβει. Τέλος, ήμουν σίγουρος πως θα πραγματοποιούσατε τις προεκλογικές σας εξαγγελίες διότι απλά φαίνεται στον λόγο σας και στην πορεία σας. Παρακαλώ ενημερώστε με πως θα μπορέσω να έρθω σε επαφή σχετικά με τα παραπάνω.

Με εκτίμηση,
Θαλής - Κωνσταντίνος Π.