Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:23

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Διάβασα σήμερα στο διαδίκτυο ότι η επιτροπή «δεοντολογίας» της βουλής αποφάσισε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Βουλευτή, Κων/νου Μπαρμπαρούση, σχετικά με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Μεσολόγγι. Αλήθεια, όμως, θα ήθελα να κάνω μερικά ερωτήματα στους «δεοντολόγους» της βουλής. Ποιος είναι ο κώδικας δεοντολογίας που διέπει αυτούς που συστηματικά και επί χρόνια λένε ψέμματα στον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να καταφέρνουν να διατηρούν το χέρι τους μέσα στην καρδάρα με το μέλι; Ποιος κώδικας δεοντολογίας διέπει τους φαύλους; Όποιος και να είναι αυτός ο κώδικας «δεοντολογίας», άνθρωποι καθαροί όπως οι Χρυσαυγίτες προφανώς τον παραβιάζουν. Τους χαλάνε την πιάτσα που θα το λέγανε και λαϊκιστί, αν αυτό επιτρέπεται από τον κώδικα «δεοντολογίας» της ληστρικής συμμορίας που ονομάζεται αλλιώς και κοινοβούλιο. Επίσης αυτό που δεν είχαν επιχειρήσει στην προσπάθεια τους να «πουλήσουν μαγκιά» είναι ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές από την πρώτη στιγμή είχαν αιτηθεί άρση της ασυλίας τους σε κάθε περίπτωση, αφού δεν είναι υποκριτές όπως ο Καμμένος που είχε κάνει άρση της ασυλίας του και μετά έλεγε να καταργηθεί ο νόμος. Δεν νοιάζει τους Χρυσαυγίτες ουδεμία «ασυλία». Δεν νοιάζει εμάς τους Έλληνες η «δεοντολογία» τους. Μας νοιάζει που επιτέλους υπάρχει ΕΝΑ και ΜΟΝΟ κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που μιλάει για εμάς και για το συμφέρον μας. Το συμφέρον μας ως Λαού και ως Πατρίδος και όχι ως τραπεζιτών, μεγαλοεργολάβων, καναλαρχών και άλλων «ευαγών» «επαγγελμάτων».

Κ.Α.

Αιχμή του δόρατος της Παγκοσμιοποίησης οι άθεοι μαρξιστές…

Μήνυμα υποστήριξης

Καλησπέρα, λέγομαι Γρηγόρης, σε ένα μήνα γίνομαι 17 χρονών, φοιτώ στην 3η λυκείου και είμαι κάτοικος Κοζάνης! Χωρίς να γνωρίζω ποιος θα είναι ο παραλήπτης του μηνύματος, ελπίζοντας να είναι ο κ.Νίκος Μιχαλολιάκος ήθελα να στείλω αυτό το e-mail με σκοπό να δείξω ότι είμαστε παντού! Με το μήνυμα μου θα ήθελα να πω ότι παρά το νεαρό της ηλικίας δηλώνω ένας υπερήφανος Χρυσαυγίτης, και να ξέρετε ότι η Χρυσή Χυγή έχει τεράστιο αριθμό υποστήριξης από πλευράς νεολαίας!

Πολλές φορές ειδικά στο σχολείο μου έχω έρθει με καθηγητές σε αντιπαράθεση γιατί απλά υποστηρίζω Χρυσή Αυγή, και θυμάμαι μία μέρα μετά τις εκλογές της 6ης Μάη, όπου ο διευθυντής του σχολείου μου είπε αυτό!: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο πολιτικό σχόλιο με σκοπό να σας επηρεάσω, αλλά μακρυά από την Χρυσή Αυγή»! Είναι αστείο το όλο θέμα, καθώς ζω σε ένα περιβάλλον «δημοκρατικό» που δεν δέχεται την άποψη μου ούτε καν σαν μία απλή γνώμη!

Προέρχομαι από οικογένεια υπερήφανων Ελλήνων, οι παππούδες μου μετανάστευσαν το ’75 στην Αμερική με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον, περνώντας από πολλούς γιατρούς, πληρώνοντας πολλά ως φορολογούμενοι, δουλεύοντας περισσότερο και από όσο χρειαζόταν για να βγάλουν τα απαραίτητα ένσημα ούτως ώστε να καταφέρουν να γίνουν νόμιμοι πολίτες. Τέλος με τα χρόνια αφού έγιναν συνταξιούχοι και αφού ήθελαν πώς και πώς να γυρίσουν στην πατρίδα, επέστρεψαν! Και εδώ κατάλαβα την διαφορά του μεταναστευτικού, καθώς δεν τους συγκρίνω καν γιατί οι συγκεκριμένοι (Αλβανοί, Πακιστανοί , Μπαγκλαντεσιανοί κλπ) πήδηξαν νύχτα ένα διαχωριστικό και μπήκαν κρυφά, τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα αναφέρω!

Δεν έχω κάποιες πολιτικές δράσεις, ούτε έχω καταφέρει να κάνω κάτι σημαντικό σε αυτό το θέμα, όμως και να θελήσω να πω κάτι για την ΧΑ, το αρρωστημένο δημοκρατικό περιβάλλον που ζω δεν το δέχεται (όπως ανέφερα και παραπάνω)! Οι γονείς μου και κυρίως ο πατέρας μου από μικρό μου μιλούσε για πολιτική και για το έθνος, αηδιασμένος από τις κομμουνιστικές τάσεις που είχαν όλες οι κυβερνητικές δυνάμεις κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης, που τον ξεζούμισαν όντας ελεύθερος επαγγελματίας με επηρέασε σημαντικά ως προς τις ιδεολογίες και τις απόψεις μου!  Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ξανά την στήριξη μου προς το κόμμα και ότι θα προσπαθήσω να γίνω ενεργώ μέλος! Ελπίζω να πήρατε μία ματιά από το τι γίνεται στην περιοχή μου από πλευρά αντιμετώπισης της ΧΑ και ελπίζω κάποιο μεγάλο στέλεχος της να μας επισκεφθεί ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω από κοντά! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Γρηγόρης, Κοζάνη

Η Τ.Ο. Κοζάνης ανοίγει τα γραφεία της στο κέντρο της πόλης

Βιβλία Δημοτικού

Καλημέρα. Είμαι μητέρα μαθητή της β' Δημοτικού και θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση για τα βιβλία του Δημοτικού. Πέρσυ στο αναγνωστικό της Α' τάξης τα παιδιά μας έμαθαν το όνομα Σαμπέρ (αραβικό) που εγώ πρώτη φορά το άκουγα, και που ήταν το όνομα ενός από την παρέα των παιδιών η οποία υπάρχει σε όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου. Φέτος η ανάλογη παρέα στο βιβλίο της Β΄Δημοτικού περιλαμβάνει έναν Αρμπέν, όνομα που πάλι μου ήταν άγνωστο και όταν το έψαξα είδα ότι είναι αλβανικό. Προφανώς οι συγγραφείς των παραπάνω βιβλίων, οι οποίοι δεν ξέρω από πού ήρθαν και από ποιόν πληρώνονται, για να διαμορφώσουν τις συνειδήσεις των μαθητών θέλουν να μας πείσουν ή να μας εξαναγκάσουν να δεχτούμε ότι η Ελλάδα θα είναι πολυπολιτισμική! Τα παιδιά μας λοιπόν πρέπει να μάθουν θέλουμε δεν θέλουμε, ότι οι Αρμπέν και οι Σαμπέρ θα είναι μέρος της παρέας, και ισότιμοι στην μόρφωση και σε όλα τα υπόλοιπα. Σε λίγο θα ανοίγουμε τα βιβλία του Δημοτικού και θα διαβάζουμε τί έκανε ο Αχμέτ και ο Μοαμέτ τα Πακιστανάκια, τί έμαθε στο Ελληνικό σχολείο ο Φατίχ το Αφγανάκι και πως πέρασε ο...το Μπαγκλαντεσάκι. Και άν περισσέψει και κανένα κεφάλαιο του βιβλίου, θα μαθαίνουν και για κανένα Γιώργο ,Κώστα, Μαρία τα Ελληνάκια, που ποιός ξέρει ίσως μέχρι τότε να είναι μειονότητα! Άν δεν είναι αυτός συστηματικός τρόπος διαστεβλωσης συνειδήσεων και εξαναγκασμού της Ελληνικής κοινωνίας στη αποδοχή αυτών που στέλνουν κάποιοι να εποικήσουν την Ελλαδα μας, τότε ποιός είναι;; Το θέμα είναι απέραντα σοβαρό και ελπίζω να το ψάξετε. Ευχαριστώ ειλικρινά που με ακούσατε.

Π.

“Κάντε το προαύλιο της βουλής πρώτο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών”

Μια που πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις "σφαγές" στη Συρία, ας θυμηθούμε τι έγινε πριν 30 ακριβώς χρόνια στα κατεχόμενα εδάφη των Παλαιστινίων. Το τριήμερο 16 με 18 Σεπτ. τμήματα του ισραηλινού στρατού εισέβαλαν σε δύο στρατόπεδα προσφύγων, Σάμπρα και Σατίλα αν θυμάμαι καλά, και έσφαξαν περίπου 3000 γυναικόπαιδα, συγγενείς μαχητών της PLO. Ο αρχιδολοφόνος Σαρόν όχι μόνο δε δικάστηκε αλλά έγινε και πρωθυπουργός του σιωνιστικού ψευδοκράτους, κάπου είκοσι χρόνια μετά. Το δίκαιο του ισχυρού... Καλό θα ήταν να κάνετε ένα "αφιέρωμα" στην Ιστοσελίδα. Καλή δύναμη, Ζήτω η Νίκη.

Θ.

Επίκαιρη ερώτηση Λαγού και “κράξιμο” σε Δένδια

Συγχαρητήρια σε όλους

Σίγουρα είμαστε περισσότεροι! Επιτέλους κάποιος να μιλαέι για ΠΑΤΡΙΔΑ για ΕΛΛΑΔΑ! Όλοι αυτοί οι πολιτικοί ανθέλληνες το έχουν ξεχάσει! Πρέπει οι ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμενοι να νικήσουμε! Είμαστε μαζί σας! Η Παναγία να σας προστατεύει!

Φ.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Σαλί Μπερίσα μιλάει για “Μεγάλη Αλβανία” με ακροατή τον Σαμαρά

Καλησπέρα αδέρφια! Ενημερώστε τον υπερασπιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ρουπακιώτη, πως είναι ατομικό μου δικαίωμα να υποστηρίζω και να είμαι μέλος του όποιου κόμματος ανήκει στο ελληνικό κοινοβούλιο, και πως κανένας δεν μπορεί να με φοβίσει και να με εμποδίσει από το να γράφω ό,τι θέλω, ειδικά τώρα που δεν έχω να φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ!

Μάνος, Κοζάνη