Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 - 01:26

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου δυνάμωσε τη θέση της «Χρυσής Αυγής», των Ελλήνων μαχητών. Η αναδιάρθρωση της κρατικής μηχανής θα επιτευχθεί με υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες εκ μέρους όλων. Από εσάς περιμένουμε να συμβάλλετε αποφασιστικά στη θετική έκβαση των επιχειρήσεων, τόσο σε επίπεδο ηθικού όσο και σε καθαρά επιχειρησιακό και τακτικό επίπεδο, υπέρ της απελευθέρωσης των υπόδουλων Ελλήνων, από τις μέχρι τώρα πολιτικές σκοπιμότητες και τα προσωπικά οφέλη εκείνων των βδελυγμάτων που λεηλάτησαν τη χώρα. Είναι μεγάλη η δικαίωση απόψε για όλους εμάς, απέναντι στους μισέλληνες κομμουνιστές και τους συνοδοιπόρους τους που ελέγχουν τα ΜΜΕ και εκ πάθους και μίσους κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αναχαιτίσουν την ορμή και την οργή των εκπροσώπων της παράταξής μας. Πόσο μικροί και μιαροί φαντάζουν όλοι τους.

Η θαυμαστή νομοτέλεια της Ιστορίας, απευθύνει κατά καιρούς το ερώτημα στο Έθνος των Ελλήνων, εάν θέλει να εξακολουθήσει ελεύθερο να ζει με αξιοπρέπεια και τιμή. Με όλη μας τη δύναμη λοιπόν θα κάνουμε την απάντηση αγώνα και πράξη.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Λαμπρινή Μ.

Αθώα τα μέλη της Χρυσής Αυγής- Καταδικάστηκε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Συναγωνιστές, συγχαρητήρια, το αγνό πατριωτικό κίνημα ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ στη μπόχα των βρωμοκάναλων, των τραπεζιτών και των ξένων συμφερόντων. Έχετε ιερή υποχρέωση, από εδώ και στο εξής, να διαφυλάξετε και να ΠΡΟΑΓΕΤΕ μέσα (κι έξω) απο τη Βουλή, τα Ιδανικά που σας εμπιστευτήκαμε εγώ και σύσσωμη η οικογένειά μου.

Είμαι αξιωματικός της Π.Α. με 11 χρόνια προϋπηρεσία στα readiness, αναχαιτίζοντας μογγόλους, κατάφερα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου (35ετείς αμετανόητοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ) να σας ψηφίσουν, καθώς και πολλούς άλλους συγγενείς μου.

Μη μας προδώσετε ποτέ...

Υπεράνω ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!

Τ. Τ.

Ο δήμαρχος Πύργου καταγγέλλει τους Ρομά ότι εκδίδουν τα ίδια τους τα παιδιά

Η Ελλάς ευγνωμονούσα  πλέον, τους  Έλληνες, που για μια ακόμα φορά ισχυροποιούσαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, με την είσοδο του στη Βουλή.  Συγχαρητήρια  για τη δυναμική που έχουμε και παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να νικήσουμε για τη πατρίδα μας. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να εντείνουμε στη Βουλή την προσπάθεια για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων. Να μην αφήσουμε τώρα τα αναρχοκομμούνια  να σαμποτάρουν τα εθνικά μας θέματα.

Συγχαρητήρια  για τη νίκη μας και καλό κουράγιο στα παιδιά μέσα στη Βουλή.

Χ. Α.

Μπλόκο στον γκρίζο λύκο στην Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί φίλοι,

Συγχαρητήρια για την άνοδο του κόμματος! Ελπίζω κάποιοι να πήραν το μήνυμα τους στις τελευταίες εκλογές και να πάψουν πλέον να αγνοούν και να προσβάλλουν την ψήφο μου.

Είμαι ευτυχής που στην περιφέρεια Αττικής που ανήκω πήραμε ξανά την έδρα μας με τον Κύριο Κασιδιάρη. Ελπίζω στα γραφεία της Αρτέμιδας, οπού είμαι και κάτοικος , σύντομα να οργανώσετε κάποια συνάντηση.

Κύριε Μιχαλολιάκο ένα μεγάλο μπράβο που δεν ακυρώνετε ποτέ τους ανθρώπους σας!

Ανίτα

Ορκίστηκε η νέα Βουλή

Κύριε Μιχαλολιάκο & λοιπά μέλη/αγωνιστές της Χρυσής Αυγής,

Παρά τη λάσπη και τον αποκλεισμό που επιχείρησαν οι δόλιοι του προπαγανδιστικού συστήματος, σταθήκατε δυνατοί και αλώβητοι. Στις επάλξεις ενός αγνού και εθνικού αγώνα. Είναι γεγονός πλέον ότι  ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή όχι μόνον ήρθε για να μείνει αλλά και να βελτιώνει συνεχώς την παρουσία στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όχι μόνον "ξέραμε" τι ψηφίσαμε, αλλά ενισχύσαμε τη δύναμη αυτού του πυρήνα αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι νέοι ψηφοφόροι, είμαστε στη διάθεση σας  για οποιοδήποτε έντιμο και αγνό αγώνα, απέναντι σε όλους  αυτούς που απροκάλυπτα επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ταπείνωση των Ελλήνων πολιτών.

Ο αγώνας από σήμερα θα είναι πολυμέτωπος και επίπονος. Και τα  πεδία «πολιτικής μάχης» γνωστά. Το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, η  εθνική άμυνα απέναντι στην υποβάθμιση της Υγείας και η υφαρπαγή της ατομικής περιουσίας των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών , προς χάρη των δανειστών και των Ελλήνων συνεργατών τους, είναι ίσως τα κορυφαία ζητήματα για τα οποία θα πρέπει να αρχίσει άμεσα ο αγώνας.

Εύχομαι καλό αγώνα και πάντα στη διάθεση σας.

Με τιμή,

Στάθης Π.

Υ.Γ. Η αναμενόμενη φορο-λαίλαπα που στόχο έχει την υφαρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας απαιτεί την άμεση οργάνωση ενός οργανισμού άμυνας στον οποίο επικεφαλής θα πρέπει να τεθεί η Χρυσή Αυγή.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Ασπροπύργου

Παρ’ όλη την πόλωση αυτών τον εκλογών και των πόλεμο που δέχθηκε η Χρυσή Αυγή συντονισμένα απ’ όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης/Εξαθλίωσης, δεν έχασε το ποσοστό της, αλλά κατάφερε να το κρατήσει. Περιμένουμε να σας δούμε στη Βουλή να υπερασπίζεστε με θέρμη και ευγένεια (όπως αρμόζει σ’ έναν Έλληνα δηλαδή) την πατρίδα και τους Έλληνες.

Συγχαρητήρια!

Δεν μπορώ όμως να παραλείψω να αναφέρω ότι θλίβομαι πραγματικά με το γεγονός ότι  ακριτικές περιοχές (που ουσιαστικά έχουν πρόβλημα με τα εδάφη τους) μένουν σταθερές κατά μεγάλο ποσοστό σε κόμματα όπως Ν.Δ., Πα.Σο.Κ και Συ.Ριζ.Α.. Τα δύο πρώτα έχουν ήδη υποταχθεί  στους ξένους και ο δε τρίτος δεν θα υπερασπιζόταν λόγω ιδεολογίας ποτέ την πατρίδα.

Με την ελπίδα ότι κάποια μέρα έστω και αργά θα ξυπνήσουμε...

Ζάρκος

Χθες συμπάθησα μια Χρυσαυγίτισσα

Συγχαρητήρια για την εκλογή σας!

Όλοι εμείς οι Έλληνες και Ελληνίδες που δεν «διορθώσαμε» τη ψήφο μας και σας εμπιστευτήκαμε για δεύτερη φορά, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ελληνικό κοινοβούλιο και να μας εκπροσωπήσετε επάξια για ένα καλύτερο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Λίνα και Κωσταντίνος

Τράπεζα αίματος Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη και εις ανώτερα! Ελπίζω να μην παρεκλείνετε ούτε στο ελάχιστο από τις θέσεις σας που μέχρι σήμερα υποστηρίζετε με τους αγώνες και τις θέσεις σας και αντιστέκεστε απέναντι στον βρώμικο και ελεεινό πόλεμο που σας κάνουν.

Είμαι και δηλώνω περήφανη, που στα 42 μου χρόνια, βρήκα την πολιτική μου ταυτότητα και δηλώνω φανατικά ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ, παρόλο που οι γονείς μου ανήκαν στην αντιπέρα όχθη (δεν είναι εν ζωή, δεν ξέρω τι άποψη θα είχαν και ευτυχώς που δεν ζούν, γιατί δεν θα άντεχα να τους βλέπω να υποφέρουν και να αδυνατώ να τους βοηθήσω). Δυστυχώς άργησα αρκετά να ασχοληθώ με την πολιτική σκηνή. Μέχρι σήμερα ήμουν "αχρωμάτιστη" και αδιάφορη για τα κόμματα και δεν πήγαινα ούτε καν να ψηφίσω. Όμως ήρθε ο καιρός, διάβασα τις ιδεολογικές σας θέσεις και ειλικρινά...φανατίστηκα! Σε κάθε ευκαιρία που δίνεται, μέσα στη δουλειά μου, στο περιβάλλον μου και σε συγγενικά μου πρόσωπα (με τα οποία και έκοψα κάθε επαφή απο τη στιγμή που με ενημέρωσαν ότι ψήφισαν στις δεύτερες εκλογές αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα μας καθώς προφανώς τους δόθηκαν γραμμές απο τις δουλειές τους για να μην...πτωχεύσει η χώρα) υπερασπίζομαι με σθένος και περηφάνεια την επιλογή μου να ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Έτσι, για να ξεβρωμίσει κάποτε αυτός ο βασανισμένος και κατακτημένος τόπος.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και δίνετε νόημα και ελπίδα στη ζωή μου. Θα είμαι πάντα μαζί σας και θα δίνω και εγώ τον αγώνα μου όπως μπορώ και ξέρω.

Θ. Σ.

Συνασπίζονται κατά της Χρυσής Αυγής

Είναι αισιόδοξο μήνυμα που ο κ.Κασιδιάρης είναι ο πρώτος βουλευτής που αναφέρθηκε στην αλλαγή στρατηγικής στην αγροτική πολιτική. Η ιδιότητα δε του Γεωπόνου που έχει, του δίνει ένα εκόμη πλεονέκτημα να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εθνικής αγροτικής ανασυγκρότησης.

 Ως πατριώτης που πάνω απ’ όλα με νοιάζει η ΕΛΛΑΔΑ και ο Ελληνισμός όπου και αν βρίσκεται θα ήθελα να τονίσω ακόμα μια φορά τη σημασία που έχει η αυτάρκεια της εσωτερικής αγοράς σε σιτηρά και ότι άλλο μπορεί και παράγει η ελληνική γη, η προώθηση του ελαιόλαδου στο εξωτερικό και η άμεση εκμετάλλευση προιόντων που είτε ευδοκιμούν μόνο στη χώρα μας είτε εδώ παράγονται σε εξαιρετική ποιότητα (σπιρουλίνα, κρόκος, μέλι, σύκα, κ.λ.π). Είναι εθνική προδοσία να εισάγουμε αγροτικά προϊόντα που άφθονα θα μπορούσαμε να παράγουμε.

Θέλω επίσης να υπογραμμίσω την εισβολή και επίσημα ενός νέου κινδύνου που θα υποδαυλίσει ακόμα περισσότερο την ανεξαρτησία μας και το μέλλον μας. Ονομάζεται "Codex Alimentarius" βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή αγροτικών προϊόντων με κατοχυρωμένη πατέντα. Κλασικό παράδειγμα οι πατάτες Νάξου που τις έχει κατοχυρώσει Ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους Ολλανδούς! Το σχέδιο τους είναι ο έλεγχος των τροφίμων. Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν μόνο υβρίδια (για διάφορες καλλιέργεις π.χ. καλαμπόκι) που ανήκουν σε εταιρείες, τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος. Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.

Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει τη Νέα Τάξη να εδραιωθεί διότι χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι. Εκτός από τη στοχοποίηση στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη (διαβάζετε τα καρτελάκια) θα πρέπει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων να προταθεί ένα σχέδιο θωράκισης απέναντι σε αυτόν τον κίνδυνο.

Είμαι πεπεισμένος ότι παράταξη της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη που σύμφωνα με τις διακηρύξεις της μπορεί να σταθεί προστάτης των δικαιωμάτων του λαού μας.

Κωνσταντίνος