Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 00:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ανοίξτε τις φυλακές να βγούνε και άλλοι τρομοκράτες έξω, δεν μας φτάνει η τρομοκρατία που ζούμε στα Εξάρχεια, τώρα θα την έχουμε σε κάθε γειτονιά. Χθες χτύπησαν στο κέντρο των Αθηνών έξω από τον ναό του Αγίου Διονυσίου, πριν λίγες εβδομάδες στον ΣΚΑΙ και έπεται συνέχεια καθώς υπάρχει τεράστια κρατική ανοχή απέναντι στην αριστερή βία. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην τρομοκρατία, και η αλήθεια είναι πως μέσες λύσεις δεν υπάρχουν, πρέπει να παταχθεί στην ρίζα του το κακό, και η αρχή πρέπει να γίνει με την καθαίρεση από την εξουσία ανθρώπων οι οποίοι υποστηρίζουν ή έχουν γιους και κόρες μέσα στα αναρχικά στέκια. 

Χρήστος Τ.

Μας είχαν βάλει φυλακή και ήθελαν να τους ψηφίσουμε! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Με την Συμφωνία των Πρεσπών λέει ο Ζάεφ πως ενισχύεται η αξιοπρέπεια της "Μακεδονίας". Γι΄ αυτό υπάρχει αυτό το ανθελληνικό κατεστημένο για να ενισχύει τις ανιστόρητες θέσεις των εχθρών μας, έμαθε και ο Ζάεφ την Μακεδονία, και αυτοαποκαλείται Μακεδόνας, που αν ζούσε ο Μέγας Αλέξανδρος θα τους είχε ισοπεδώσει σε λιγότερο από μια ώρα μόνο και μόνο για τις ύβρεις που εξαπολύουν απέναντι στην Ιστορική αλήθεια. Αλλά ας είναι δεν πειράζει, είμαστε εμείς εδώ οι Έλληνες και θα στείλουμε στον κάλαθο των αχρήστων και τα χαρτιά που υπογράψανε και αυτούς τους ίδιους. Μακεδονία μια και Ελληνική!

Νέστορας Κ.

Άμεση ανάγκη εξορθολογισμού στην άδικη και μη-ανταποδοτική φορολογία των τελών κυκλοφορίας

Ε ποιον θα βγάλει βόλτα η MKO Praksis στο κέντρο των Αθηνών; την Χρυσή Αυγή; τους χρηματοδότες της θα βγάλει βόλτα όπως ο Κούλης. Σου λέει σε λίγο καιρό έχουμε εκλογές, τον Αλέξη δεν τον βλέπουμε για πρωθυπουργό ας πάρουμε από κοντά τον Μητσοτάκη, να έχουμε να παίρνουμε κονδύλια από το κράτος για να βοηθάμε δήθεν τους πρόσφυγες, να τσεπώνουμε λεφτά. 

Φίλιππος Π.

Έκρηξη βόμβας στο κέντρο των Αθηνών: Έξω από την Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι - 2 τραυματίες