Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 - 01:29

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ! 

Οι Ολυμπιακοί αγώνες των πολυεθνικών εταιρειών και όχι του κότινου της νίκης τελείωσαν. Άλλο ένα οικονομικό βάρος θα σηκώσει μετά τον Ελληνικό λαό ο Αγγλικός. Αλήθεια ποιό είναι το όφελος, χωρίς την παραμικρή καλλιέργεια Αθλητικής Άμιλλας, αδελφοσύνης των λαών, καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων, πολεμικής εκεχειρίας, που όλα αυτά έπρεπε να είναι η σημαία της Ολυμπιακής ιδέας; Η ελληνική ντριμ-τιμ της άρσης βαρών ακόμη είναι σε λήθαργο, μετά το κακό παρελθόν των θαμπωμένων με αναβολικά μεταλλίων.

Ο Στίβος δεν έφερε μετάλλια, στέρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό κ.λπ. παρατρεχάμενους από την προβολή με φωτογραφικά εσταντανέ και υποδοχές σε Προεδρικά μέγαρα, για να μοιραστούν τη δόξα των Αθλητών σαν στοργικοί γονείς.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ με τις δηλώσεις που έκανε όταν το ποτήρι ξεχύλισε από τους Αθλητές και Αθλήτριες που βρέθηκαν ότι είχαν κάνει χρήση αναβολικών στους πρόσφατους Ολυμπιακούς, ενώ είχαν προηγηθεί τα ίδια κρούσματα Αθλητών Στίβου το 2004, το 2008 και τώρα είπε: «ότι οι κυβερνώντες γνώριζαν από καιρό αυτά τα κυκλώματα!».. Διερωτώμεθα ο ίδιος ως Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δεν εγνώριζε;  Όταν πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής – επί Προεδρίας του – αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών και όταν μέχρι πρόσφατα Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ και πατέρας Παγκόσμιου Πρωταθλητή δεν διεφύλαξε τον ίδιο τον γιο του, που προπονούσε από χρήση αναβολικών;

Στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου οι αθλήτριες του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και Λεντάκη με πολύ καλές επιδόσεις δεν είχαν τον προπονητή κοντά τους, ο ταλαντούχος σπρίντερ Τσάκωνας δήλωνε την απογοήτευσή του για την πλήρη αδιαφορία για την προετοιμασία του, ο αθλητής του επί κοντώ Φιλιππίδης, δεν είχε αναπληρωματικό κοντάρι...κι όλοι οι μετέχοντες αθλητές και αθλήτριες ευχαρίστησαν τους γονείς, προπονητές και τους σπόνσορές τους αγνοώντας τον ΣΕΓΑΣ και την Πολιτεία.

Γνωρίζουμε την αδιαφορία της Πολιτείας αλλά...ο ΣΕΓΑΣ – που λέγεται ότι διαχειρίστηκε 7,5 εκατομμύρια ευρώ – δεν έχει την δυνατότητα ούτε να πληρώσει τις οικονομικές εκκρεμότητές του έναντι τρίτων, ούτε να διαθέσει ένα αξιοπρεπές κονδύλι για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων αθλητών και αθλητριών του, όταν φτωχότερες χώρες, έστειλαν για προετοιμασία τους δικούς τους αθλητές ένα μήνα ενωρίτερα των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου οι αθλητές αυτοί να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές συνθήκες και στον αγωνιστικό χώρο; Είναι απορίας άξιον το γεγονός!

Ο Ελληνικός Αθλητισμός με την άσπλαχνη κυβερνητική πολιτική, χωρίς κίνητρα, χωρίς στήριξη, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Αθλητικών χώρων που κόστισαν δισεκατομμύρια ευρώ και σήμερα χορταριάζουν και ξεπουλιούνται στην Αγορά του εύκολου κέρδους, ενώ οι αθλητές δεν έχουν χώρους να γυμνάζονται, στέλνεται στα σκουπίδια, εκεί που ο κοσμάκης συγκεντρώνεται όλο και πιο συχνά για να βρει κάτι, όπως τον κατάντησαν οι κυβερνώντες και οι για δεύτερη φορά με την κυβερνητική πολιτική και ανοχή κατακτητές μας.

Η νεολαία εγκαταλείπει ολοένα και περισσότερο τη χώρα μας και ο Αθλητισμός που σε αυτήν στηρίζεται, διαρκώς μαραζώνει. Τα παιδιά που γι’ αυτά ξόδεψαν κράτος και γονείς οδηγούνται στη μετανάστευση για να γλιτώσουν από τον διώκτη τους που είναι το ίδιο το κράτος μας. Με λίγα λόγια η εξαγωγή Ελληνικών «εγκεφάλων» είναι στο άνθος της!..

Το κράτος μας που έπρεπε να στηρίζει και να στηρίζεται στους νέους και όχι να μετατρέπει τα Πτυχία τους σε κουρελόχαρτα οδηγεί το εργατικό δυναμικό της νεολαίας να γίνεται εύκολη λεία για τις αναπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες καταφεύγουν!

Ζητείται Ελπίς!

Γιάννης Π.

Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην δασοπυρόσβεση στην Χίο

Σχετικά με την πρωτοβουλία σας αυτή: http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view-elegchos/epikairh-erwthsh-gia-tis-hlektronikes-tautothtes#.UDYzo9YaNHM σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ευελπιστώ η τυχόν απάντηση να αναρτηθεί στη σελίδα σας για ενημέρωση των πολιτών. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Σωτήρης Τ.

Δικηγόρος Σερρών

Χρυσή Αυγή: Στον Κορυδαλλό ο πακιστανός βιαστής!

Κάθε μέρα που περνάει χαίρομαι που για πρώτη φορά που ψήφισα στη ζωή μου έδωσα αυτή την ψήφο στη Χρυσή Αυγή και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή! Τα πάντα για την
πατρίδα μας, όπως θυσιάστηκαν οι ήρωες της χώρας μας για να είμαστε εμείς τώρα
ελεύθεροι, έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς. Πολλοί δεν ακούν τα λόγια ενός 18χρονου αλλά κάποιες φορές ακούγονται πιο δυνατά! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

Με εκτίμηση
Ελεύθεριος Γ.

Βουλευτής Χρυσής Αυγής απαγορεύει την είσοδο λαθρομεταναστών στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού

Αν είναι αλήθεια ότι το παραεμπόριο στερεί από τα κρατικά έσοδα 6 δις το χρόνο (δεν βάζω μέσα εισφορές κλπ), τότε μας έχει στοιχίσει 90 δις τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι δυνατόν;
Κάποιοι πρέπει να πάνε ισόβια άμεσα!

Δ. Μ.

Σχέδιο “Ξενηλασία” αντί για “Ξένιος Ζευς”

Αγαπητοί κύριοι και συναγωνιστές, καταρχάς αισθάνομαι περήφανος που και στις 2 εκλογικές αναμετρήσεις σας ψήφισα! Είμαι κάτοικος Πικερμίου και όπως συμβαίνει σ'όλην την επικράτεια το αίσθημα της ανασφάλειας είναι δεδομένο και στην ευρύτερη περιοχή
μας! Ευελπιστώ σε μια επίσκεψη στην περιοχή μας (Πικέρμι-Ντράφι-Διώνη-Αγ.Σπυρίδωνα) για να αισθανθούμε πως νοιάζεται κάποιος και για ‘μας! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Θοδωρής Α.

Στο μέτωπο της πυρόσβεσης και η Τ.Ο. Ζακύνθου

Μάλιστα! Ο γνωστός Σπύρος Φυτράκης θα είναι ο δικηγόρος υπεράσπισης του αριστερού τρομοκράτη, ληστή και δολοφόνου! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ! Που έχει υπερασπιστεί τον Σερίφη της 17Ν, τον Γιώργο Μπαλάφα, τον Αβραάμ Λεσπέρογλου, τον Κυριάκο Μαζοκόπο, τον Μοχάμεντ Ρασίντ, τον Γεράσιμο Μπουκουβάλα, την Ευαγγελία Βογιατζή. Παρά τις βαριές κατηγορίες για τρομοκρατική δράση, όλοι οι...πελάτες του αθωώθηκαν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ε;

Ρεμάλια, προδότες, κλέφτες, ανθέλληνες αριστεροί της αλητείας! Άμεσα πρέπει να καθαρίσει η ΕΛΛΑΔΑ. Και αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το καταφέρει!

Κουράγιο και δύναμη στον αγώνα μας!

Α. Π.

Παράνομη και αντισυνταγματική η «αντιρατσιστική» συγκέντρωση

Αὐτό τό ὁποῖο περιμένω ἀπό τό κόμμα μου, τήν Χρυσή Αὐγή, εἶναι ἕνα. Νά μήν συμβιβαστεῖτε καί νά μήν ἀλλάξετε γραμμή, σέ ὅλα αὐτά πού ἔκαναν ὅλους
ἐμᾶς, νά ἔρθωμε κοντά σας. Εἴχαμε δεκαετίας νά ἀκούσωμε τόσο καθαρό πολιτικό λόγο, μέ σεβασμό στήν πατρῖδα, τήν θρησκεῖα καί τήν οἰκογένεια. Εἴμαστε Ἕλληνες καί κάθε 'μέρα θά γινόμαστε περισσότεροι. Μάθαμε νά βάζωμε πάνω ἀπό ὅλα τήν χιλιοπροδομένη Ἑλλάδα μας καί γι' Αὐτήν πονάει ἡ καρδιά μας. Δέν μᾶς φοβίζουν οἱ ἀπειλές κανενός.

Παν.Μαχ.

Νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Κρήτης

Και άλλα μέτρα προστασίας λαθρομεταναστών από Δένδια 

 Η προστασία των ΛΑΘΡΟμεταναστών δεν τελειώνει στα κέντρα υποδοχής και εγκατάστασης των ΛΑΘΡΟμεταναστών. Ο προστάτης των τριτοκοσμικών ΛΑΘΡΟμεταναστών κ. Δένδιας αφού κατέταξε την ρατσιστική βία στα ιδιώνυμα, ανακοίνωσε πως δημιουργεί ειδικό τμήμα στην ασφάλεια για την προστασία των ΛΑΘΡΟμεταναστών, ή άλλως ''για την πάταξη της ρατσιστικής βίας''! Θα πληρώνονται αστυνομικοί από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα για να προστατεύουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Δηλαδή, θα βάλει ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, προασπιζόμενοι ΛΑΘΡΟμεταναστευτικά συμφέροντα! Εδώ δεν επαρκούν ούτε αστυνομικοί για την καταστολή της εγκληματικότητας, που χτύπησε κόκκινο αλλά ούτε και χρήματα, ωστόσο θα διατεθούν κονδύλια για παράνομους τριτοκοσμικούς εισβολείς!

Όταν ο βουλευτής της ΧΑ κ. Κασιδιάρης είπε στη βουλή πως η Ελλάδα κατάντησε ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης, αντέδρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή θα ανατρέψουμε και θ'αναστρέψουμε τους νόμους της λογικής και του δικαίου; Τι θεωρείται το μπουλούκι που εισβάλει σ'ένα κράτος εν γνώσει του πως δεν του επιτρέπεται η είσοδος; Τι θεωρούνται οι αμβολίαστοι, ανεκπαίδευτοι, οπισθοδρομικής ιδιοσυγκρασίας λαθρομετανάστες που μπαίνουν με το ''έτσι θέλω'' στην πατρίδα μου; Τι θεωρούνται αυτοί οι αδίστακτοι άνθρωποι που δεν τους περιμένει δουλειά σε ένα κράτος χρεωμένο και υπό διάλυση; Που δε σέβονται τους πολίτες αυτού του κράτους, εις βάρος των οποίων ζουν, πότε παράνομα εισβάλοντας στα σπίτια τους και πότε νομιμοφανώς ξοδεύοντας ελληνικά χρήματα που δεν περισσεύουν, για δικές τους ανάγκες;

Τελικά, μήπως ΟΛΑ είναι μέρος μιας συνομωσίας από τα διεθνή κέντρα λήψεως αποφάσεων για τον αφελληνισμό της Ελλάδας; Ένα παλαιό σχέδιο που η εφαρμογή του άρχισε με τις προσκυνημένες κυβερνήσεις της μεταπολιτευτικής εποχής και η υλοποίησή του πραγματοποιείται τώρα με τον παράνομο καθημερινό αποικισμό που πραγματοποιείται καθημερινά στην Ελλάδα από τους Αφρικανικής και Ασιατικής προέλευσης ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Μ. Γ.