Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 00:41

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω την παραποίηση των στοιχείων ενός απολυτηρίου, καθώς αποτελεί αδίκημα, έχω να καταδείξω το εξής. Βγήκαν κάποιοι και είπαν για την καθαρίστρια στον Βόλο ότι βασανίζεται από μικρό παιδί και ότι είναι από οικογένεια πολύτεκνων και αναγκάστηκε να το κάνει για να επιβιώσει. Δεν θα διαφωνήσω, άλλωστε γνωρίζουμε πως για το κράτος αυτό τα παιδιά των πολυτέκνων είναι παραπεταμένα και οι γονείς προσπαθούν με όποια μέσα διαθέτουν. Βλέπετε αυτά τα Ελληνόπουλα δεν είναι κομματικά στελέχη όπως η Νοτοπούλου που από καθαρίστρια έγινε υπουργός, ούτε είναι καμιά στελεχάρα του Υπουργείου Παιδείας να τον καλύπτουν τα αριστερά και δεξιά λαμόγια και αντί να πάει φυλακή να απολαμβάνει διευθυντικές θέσεις. Αυτά τα ολίγα για να μην ζούμε σε αυταπάτες περί ισότητας και ισονομίας όλων των πολιτών... και άλλες δημοκρατικές μπαρούφες που μας ταΐζουν .

Νίκος Κ.

10 χρόνια φυλακή για ένα... απολυτήριο Δημοτικού - Αν είχε πάρει μίζα θα ήταν έξω!

Σε πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Σημίτη λένε ότι σκόνταψε η έρευνα για την υπόθεση ανάθεσης του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I. Ο ελληνικός λαός απορεί γιατί γίνονται οι έρευνες, δεν βλέπουν ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο και σήμερα χαίρουν της ελευθερίας τους; Ποιον να πρωτοπούμε; Όλες οι κυβερνησεις από το 74 και μετά πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αν και το ιδανικό θα ήταν πρώτα να κάτσουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής χωρίς κανένα τεκμήριο αθωώτητας και να γίνουν πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Ποια είναι τελικά η μεγαύτερη εγκληματική οργάνωση που έχει περάσει από την Ελλάδα; Η εκάστοτε "ελληνική" κυβέρνηση!

Σοφία, Πέραμα

Επιχείριση διάσωσης του κατεστραμμένου Πασόκ από τους “νταβατζήδες”

Καλά... συγκλονιστήκαμε με την ποινή που έδωσε η Δικαιοσύνη στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο. Ότι θα ήταν ελεύθεροι ήταν το μόνο βέβαιο, αλλά να τους απαγορεύσουν να πηγαίνουν στα Εξάρχεια; Αυτό μοιάζει σαν επίπληξη πατέρα στο παιδί του παρά ως απονομή Δικαιοσύνης. Το παρακράτος καλά κρατεί και ας χτυπιούνται κάποιοι ότι δεν υπάρχουν άνωθεν παρεμβάσεις στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ποιος ξέρει πάλι ποιανού γιος υπουργού ή βουλευτή ήταν μέσα και τους άφησαν όλους ελεύθερους. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαν προκληθεί τόσο ζημιογόνα επεισόδια από εθνικιστές τι θα γινόταν... Αμφιβάλλω αν βλέπαμε το φως του ήλιου για πολύ καιρό!

Γιάννης Π.

Ελεύθεροι και οι οκτώ «μπαχαλάκηδες» που έκαψαν τα Εξάρχεια το Σάββατο! Η κυβέρνηση προσέχει τους παρακρατικούς…