Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, που με τους αγώνες και τις θυσίες σας κρατάτε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας στις καρδιές των Ελλήνων, για μια Ελλάδα που περιέχει τη λέξη "αύριο". Αν και μία από τις πλέον παρεξηγημένες παρατάξεις ως προς τους κοντόμυαλους και νοητικά χειραγωγίσημους κοινωνικούς κύκλους από τους νονούς της παγκοσμιοποίησης, αποτελείτε τη μόνη πραγματική απειλή κατά των συμφερόντων της ξενοκρατίας που μαστίζει τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Μέσα σε αυτές τις εποχές της σαπίλας και των πολιτικών-δούλων, είστε η τελευταία μας ελπίδα! Μη μας απογοητεύσετε!
Ι.Κ.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν τον γιο υποψηφίας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χρόνια τώρα ενα καλοστημένο θέατρο τρομοκρατίας στον απλό λαό! Θέατρο παντού! Όλοι τους για "καλό" των Ελλήνων και της Ελλάδος! Μια καλοσχεδιασμένη ψυχολογική τρομοκρατία! Και απο την άλλη πλευρά η Χρυσή Αυγή, λέγοντας αλήθειες, πραγματικότητες καθημερινές. που, λόγω του καλοσχεδιασμένου θεάτρου, δεν λέγονται από τα ΜΜΕ ή περνούν μονολεκτικά μέσα στους χαοτικούς λόγους των μισθωμένων πολιτικών. Λέγοντας ΑΛΗΘΕΙΕΣ η Χρυσή Αυγή, πονάει κάποιους! Και όσο πονούν,τόσο ταράζονται! Και όσο ταράζονται αρχίζουν τις διάφορες λασπολογίες με αποκορύφωμα τι άλλο απ' την τρομοκρατία. Όχι, δεν είναι τυχαίο που ταράζονται οι καλοπληρωμένοι πολιτικοί, γιατί δεν έχουν μόνο τους 18 βουλευτές της χρυσής Αυγής, αλλά και κάποιους εκτός βουλής. Τους τίμιους, τους οραματιστές, τους πατριώτες, τους ιδεολόγους, τους χιλιάδες δημοκράτες Έλληνες ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή! Ναι, γιατί επιτέλους υπάρχει ενα κόμμα που να λέει οτι "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και να το εννοεί!
Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές! Συγχαρητήρια για τους αγώνες! Με τη βοήθεια του Θεού, καλή δύναμη! Είμαι-είμαστε μαζί σας!

Τάσος Μ.

Ο αριστερός “Καρατζαφέρης”

Έχω τόσα στο μυαλό μου που με προβληματίζουν που δεν ξέρω απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Είμαι 24ων και μένω Αθήνα αρκετά χρόνια και πρώτη φορά νιώθω διχασμένη. Με τους φίλους μου έχουμε διαλέξει στρατόπεδα. Από την στιγμή που άρχισαν οι κομματικές συζητήσεις και ανησυχίες το τελευταίο διάστημα θυμήθηκαν όλοι οτι η χώρα είναι σε άσχημη κατάσταση και είπαν να ασχοληθούν λίγο και με αυτό αντί να ασχολούνται αν θα πάνε στο W ή στο Villa Μercedes. Εκεί είναι που θυμήθηκαν πως χρόνια υποστηρίζω Χρυσή Αυγή και πως είμαι βάρβαρη και δεν σέβομαι τα δικαιώματά τους, και πως και αυτοί είναι άνθρωποι και σεξουαλικά απελευθερωμένοι και πως δεν μπορεί η Χρυσή Αυγή να μη δέχεται τους ομοφυλόφιλους, λαθρομετανάστες και ό,τι άλλο άκουγαν κάθε μέρα στα τηλεοπτικά κανάλια (που δήθεν κανείς δεν παρακολουθεί). Έχω σταματήσει πλέον να μιλάω ανοικτά για τα πολιτικά μου πιστεύω διότι οι «δημοκρατικοί» με στιγματίζουν σαν αντιδημοκρατική και φιλοπόλεμη και πως οι απόψεις μου θα στερήσουν τα δικαιώματα τους. Και εκεί έρχομαι και σκέπτομαι...Ποια είναι τα δικαιώματα της Δημοκρατίας;

Δεν τα έχω διδαχθεί! Γιατί από μικρή τα έβλεπα μόνο σε θεωρεία στα σχολικά βιβλία. Έχω προσωπική άποψη όμως για το τι είναι . Δημοκρατία λοιπόν θεωρώ πως είναι να κυκλοφορώ ελέυθερη χωρίς τον φόβο επίθεσης, δολοφονίας ή βιασμού, είναι να μπορώ να εκφράζω την αποψή μου χωρίς να κατηγορούμαι και να προσπαθούν να μου επιβάλλουν κάποιες άλλες, να μπορώ να κυκλοφορώ με τα παιδιά μου και να μην είναι αναγκασμένα να βλέπουν τους απελευθερωμένους να επιδίδονται απροκάλυπτα σε σεξουαλικές πράξεις στη μέση του δρόμου.. (Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων).

Κ.Κ.

Ο Τσίπρας ως το νέο δήθεν αντισυστημικό ανάχωμα

Η Χρυσή Αυγή έχει τη συμπάθεια των Ελλήνων το γένος, κατοίκων τής Θράκης. Τα σχόλια που ακούγονται στους χώρους συνάθροισης (καφενεία, καφετέριες, κουρεία κλπ) είναι θετικά. Τώρα ως προς την παροχή ψήφου προς τη ΧΑ, ο κόσμος είναι ή τουλάχιστον ήταν διστακτικός λόγω της προπαγάνδας των δημοσιοκάφρων, των καναλιών της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης και του κίτρινου τύπου. Η ΧΑ πρέπει να δώσει δυναμικό παρόν στην περιοχή και να κατεβάσει συνδυασμούς στους δήμους, τουλάχιστον της Κομοτηνής και της Ξάνθης, σ' αυτούς που υπάρχει η μουσουλμανική μειονότητα και στα Νομαρχιακά Διαμερίσματα τής Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.

Από στοιχεία που υπάρχουν στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, με έδρα την Κομοτηνή, τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας, της συνθήκης της Λωζάνης ή κατ' άλλους οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα, έχουν καταπατημένα στη Θράκη (νοτιοδυτική Θράκη, ελεύθερη δεν ξέρουμε ως πότε), εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000) στρέμματα Ελληνικής Γης, χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, με τουρκικά μισθωτήρια. Φυσικά έχουν να πληρώσουν μισθώματα από την απελευθέρωση του Ελληνικού κράτους. Τα τελευταία δέκα χρόνια οι διεφθαρμένοι και προδότες πολιτικοί, δίνουν τίτλους κυριότητας, χωρίς κάποιο αντίτιμο ή με ένα ελάχιστο αντίτιμο των εξόδων απόκτησης των τίτλων.

Π.Π.

Δεν καταργεί τον νόμο Ραγκούση ο Σαμαράς

Αδέρφια συνέλληνες, απο Θεσσαλονίκη πήγα Ελασσώνα να ψηφίσω Χρυσή Αυγή αψηφώντας αν επιβαρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός μας έστω κ με αυτά τα έξοδα. Ο σκοπός ήταν ιερός! Για την Ελλάδα και τη μόνη ελπίδα της, την Χρυσή Αυγή! Συγχαρητήρια και καλη συνέχεια στο έργο σας και όλοι μαζι, μια γροθιά να χτυπήσουμε ξανά το κατεστημένο! Ο καθένας μας όπου και όπως μπορεί!
Τα ΜΜΕ και ο πολιτικός ψευτοδημοκρατικός κόσμος νιώθουν ένα τσούξιμο ξανά απο χθες και τους αξίζει. Πείτε τους όμως ότι όταν βρίζουν και λασπολογούν τη Χρυσή Αυγή ταυτόχρονα βρίζουν τους ψηφοφόρους της, δηλαδή την ίδια την Ελλάδα. Αυτό θα το πληρώσουν!

Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή!

Φιλικά,

Σ.Λ.

“Alter ego του Παπαδήμου ο Ράπανος!”

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, μόλις ενημερώθηκα για την επίθεση εναντίον του νεαρού γιου υποψήφιάς μας στο Ηράκλειο. ΑΥΤΟ είναι το πραγματικό πρόσωπο των εχθρών της Χρυσής Αυγής, την οποία παρόλα αυτά κατηγορούν για βία. ΑΥΤΟΙ είναι το αληθινό παρακράτος των υπόγειων μηχανισμών τρομοκράτησης κάθε ελληνικής εθνικιστικής φωνής. Κι όλα αυτά με την κλασική μέθοδο των 10 να επιτίθενται σε 1, γιατί παραείναι άνανδροι. Εύχομαι σύντομη ανάρρωση στο παληκάρι και να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη στους υπανθρώπους εγκληματίες!

Α.Κ.