Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 00:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Nα προτείνω στον Καμμένο να αφήσει την πολιτική και να ασχοληθεί με stand up comedy, γιατί νομίζω ότι του ταιριάζει γάντι. Μετά τις γελοίες τοποθετήσεις του και την προσπάθεια αυτοπροβολής του ως υπερπατριώτη, έρχεται νέα δήλωσή του που πραγματικά προκαλεί τον γέλωτα. Είπε μεταξύ άλλων πως "Τα Σκόπια είναι δουλειά 20 λεπτών, αν αποφασίσει να περάσει ίλη με τεθωρακισμένα". Και ποιος θα δώσει την εντολή αυτή ρε Πάνο; Εσύ; ή υπόλοιποι που προσκυνάτε ξένα συμφέροντα; Σας έχουμε καταλάβει όλους σας, είστε υπεύθυνοι για την προδοσία της Μακεδονίας και πέρα από κούφια λόγια για να κρατήσετε την καρέκλα σας δεν έχετε τίποτα άλλο να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, τέρμα πια με τα αναχώματα ενός σάπιου και ανθελληνικού συστήματος!

Θοδωρής Ν.

Η αντιδήμαρχος και διάδοχος του εθνομηδενιστή Μπουτάρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Σε όλους δίνει η... μεγαλόκαρδη Γερμανία εκτός από την Ελλάδα! Δεν έχει ξεπληρώσει το κατοχικό δάνειο και παρόλα αυτά διαμέσου της Καγκελάριου απαιτεί η χώρα μας να πληρώνει ληστρικούς φόρους στους διεθνείς δυνάστες της. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ποιος θα απαιτήσει το κατοχικό δάνειο; Αυτοί που φιλάνε το χέρι των παγκόσμιων τοκογλύφων; Αυτοί που χαριεντίζονται στα σαλέ και στις δεξιώσεις με ένα ανθελληνικό κατεστημένο; Όχι φυσικά, μόνο μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να απαιτήσει τα δίκαια των Ελλήνων. Κανένας άλλος.

Σπύρος Φ.

Αποθέωση Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας: ΣΕΠΟΛΙΑ - Βίντεο

Στρατό 2000 τζιχαντιστών εκπαιδεύει η Αλβανία μόλις 35 λεπτά έξω από τα Τίρανα. Έτσι για να παίρνουν μαθήματα και όλοι οι υπόλοιποι πως είναι να ζεις σε μια δημοκρατική χώρα, μια ευρωπαϊκή χώρα, μια ειρηνική χώρα, μια χώρα αλληλεγγύης. Βέβαια μην ανησυχείτε, δείξτε και εσείς αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο τζιχαντιστή γιατί πρέπει να είμαστε... δημοκράτες και αν αύριο μεθαύριο θελήσει ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας να εκπαιδεύσει και τους εδώ τζιχαντιστές στα hot spot, να κάνετε ότι κοιμάστε!

Γιάννης Π.

Εφημερίδα «Τα Νέα»: Η Χρυσή Αυγή εισπράττει από παντού! 38% οι Έλληνες με εθνικιστικές θέσεις στις δημοσκοπήσεις