Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 00:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Δουλέψαμε όλη μας την ζωή, πληρώσαμε τα ασφαλιστικά μας ταμεία και τι καταφέραμε τελικά; Με το ζόρι βγήκαμε στην σύνταξη και τα λεφτά που εισπράτουμε είναι κουτσουρέμενα και τώρα διάβασα ότι έρχονται και νέες μειώσεις. Και πλέον κατάλαβα για ποιους δούλευα, για τους πολιτικούς και τις τράπεζες, για να κάνουν ζωή χαρισάμενη και εγώ να είμαι τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι για να βγάλω τον μήνα μου. Καταραμένοι να είστε μια ζωή!

Σοφία Τ.

Κασιδιάρης σε Καμίνη: “Γιατί κλείνεσαι στις τουαλέτες όταν μιλάω;” - Σχέδιο πάταξης του εμπορίου ναρκωτικών - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα αν είσαι έμπορος ναρκωτικών, δουλέμπορος, κλέφτης και πολιτικός ζεις σαν άρχοντας. Aν είσαι άνθρωπος του μεροκάματου, αν βγάζεις τίμια λεφτά είσαι καταδικασμένος να φυτοζωείς. Αν είσαι και Έλληνας; Aλίμονό σου! Στον Καιάδα θα σε πετάξουν! Αν πάλι είσαι από Ερυθραία, Συρία, Γκάνα, Γουινέα, Τυνησία, Τανζανία, Σομαλία και εγώ δεν ξέρω που αλλού κάνεις μια συμμοριούλα, πουλάς ναρκωτικά στο κέντρο των Αθηνών και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Κώστας Μ.

Διαλύουν τις ελληνορωσικές σχέσεις οι Σύριζα - Ανέλ: Ακύρωσε ο Λαβρόφ την επίσκεψή του στην Αθήνα!

Ποιον κοροϊδεύουν όταν λένε ότι υποδέχτηκαν τον Κούλη φωνάζοντάς τον ότι είναι ο αυριανός πρωθυπουργός στην Κρήτη; 5 κομματικοί μπαρμπάδες ήταν και σίγουρα πληρώνονται μηνιαίως από το κόμμα της ψοφοδεξιάς. Είναι ανεπιθύμητοι όλοι τους στο νησί και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα. Ας στήνουν φιέστες υποδοχής από τους αυλικούς τους, ο ελληνικός λαός θα τους δείξει τον δρόμο της φυγής στις εκλογές που θα έρθουν. Μακεδονία μια και Ελληνική! 

Πέτρος Ν.

Τσεκούρι στις συντάξεις: Έως και 12% μείωση από την νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών