Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012 - 01:49

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Γράμμα προς Έλληνες Βουλευτές

Είμαι Έλληνας ένστολος. Υπηρετώ στο Λιμενικό Σώμα εδώ και 3 χρόνια. Ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σε ηλικία 27 ετών. Σήμερα είμαι 30 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί. Υπηρετώ στην παραμεθόριο, σε πλωτό περιπολικό σκάφος. Εργάζομαι μηνιαίως περισσότερο από 280 ώρες, νύχτες, αργίες, σαββατοκύριακα. Λόγω των ωραρίων αυτών και της μετάθεσής μου, η σύζυγός μου δεν μπορεί να εργασθεί, με αποτέλεσμα το μόνο εισόδημα της οικογένειας να είναι ο μισθός μου. Οι μηνιαίες αποδοχές μου ανέρχονται στο ποσό των 683 ευρώ και επιπρόσθετα, λαμβάνω νυχτερινή αποζημίωση 92 ευρώ και για την πέραν του πενθημέρου εργασία 140 ευρώ. Σύνολο αποδοχών 915 ευρώ. Από αυτά, τα 400 ευρώ πηγαίνουν στο ενοίκιο, 150 ευρώ για ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, πετρέλαιο, και 150 ευρώ για δάνειο που πήρα για να καλύψω τα έξοδα μετακίνησής μου, τα οποία η υπηρεσία δεν μου έχει μέχρι σήμερα αποδώσει. Επίσης, επιβαρύνομαι με τις δαπάνες μετακίνησης της συζύγου μου με το παιδί για ιατρική παρακολούθηση, ενώ η υπηρεσία δεν μου καλύπτει -ως οφείλει- τις υγειονομικές μου δαπάνες, φάρμακα, εμβόλια και ιατρικές αμοιβές. Με άλλα λόγια έχει κηρύξει στάση πληρωμών στις δαπάνες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ακόμη δεν λαμβάνει καμία μέριμνα κάλυψης των προσωπικών αναγκών μου για την ασφάλεια της ζωής και της υγείας μου (στολές, οπλισμό, αλεξίσφαιρες μάσκες, χειρουργικά γάντια κλπ). Έτσι, αναγκάζομαι να τα πληρώνω μόνος μου για να νιώθω ασφαλής όταν αντιμετωπίζω περιστατικά οργανωμένου εγκλήματος (ναρκωτικά, λαθρεμπόριο κτλ) αλλά και όταν έρχομαι αντιμέτωπος χωρίς καμία υγειονομική προφύλαξη (μάσκες και χειρουργικά γάντια, τουλάχιστον), με λαθρομετανάστες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι εκτεθειμένοι σε ασθένειες και νοσήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως καταλαβαίνετε, κάπου εκεί ο μισθός μου τελειώνει και οι υποχρεώσεις ξεκινάνε. Φόροι, χαράτσια, φαγητό, ασφάλειες κλπ., οικογενειακές ανάγκες καλύπτονται από νέα δάνεια και η ζωή συνεχίζεται. Επιπροσθέτως, τρέμω την ώρα που αρχές καλοκαιριού ο ιδιοκτήτης θα ζητήσει να φύγω από το σπίτι γιατί θα θέλει να το νοικιάσει σε τουρίστες με μεγαλύτερο μίσθωμα. Πρόβλημα υπαρκτό σε πολλά νησιά της χώρας.

Όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν και πολλά περιθώρια να ασκήσω, με τον τρόπο που επιθυμώ, τα καθήκοντά μου, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην υπηρεσία, πράγμα που επιθυμώ πολύ και που αποτελεί για μένα όνειρο ζωής. Από πολύ μικρός ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω στην ζωή μου. Ήθελα να υπερασπίζομαι τον νόμο, την Πατρίδα μου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες.

Δυστυχώς, όμως, τα όνειρά μου κατεδαφίζονται, μέρα με τη μέρα, αφού η πολιτεία δείχνει να μην με σέβεται, να μην με αναγνωρίζει ή να μην με ξέρει. Η ισοπέδωση και ο εξευτελισμός που υφίσταμαι ως άνθρωπος, σύζυγος, πατέρας, εργαζόμενος, είναι τέτοιος που μου στερεί κάθε διάθεση για προσφορά. Και αυτό πρέπει να σας ανησυχεί.

Διατηρώ την ανωνυμία μου για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου. Αναγκάζομαι, όμως, να στείλω αυτήν την επιστολή, θέλοντας να σας γνωστοποιήσω την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκομαι εγώ και η οικογένειά μου, καθώς και το τι πρόκειται περαιτέρω να συμβεί, αν ψηφιστούν τα νέα μέτρα. Ελπίζω ότι εάν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το γράμμα μου, ίσως σκεφτείτε ξανά την ψήφο σας.

 Ένας από τους 7.000 Λιμενικούς

Ξεσηκωμός στη Μ.Βόδα για το νέο κρούσμα εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες

Περιληπτική ανασκόπηση

Φρονώ ότι το πρώτον ατυχές για την Πατρίδα μας υπήρξεν, ως ιστορικόν δεδομένον, το αδιαμφισβήτητο κατά το μάλλον ή ήττον γεγονός ότι ουδέποτε υπήρξεν Εθνική αστική τάξη εις τον Ελλαδικό χώρο. Ο καλλιεργημένος αστός με την προσήλωση εις το καθήκον, την Πατρίδα και το Έθνος, ατυχέστατα δεν ευδοκίμησε στο τόπο μας. Μόνον, ευτυχώς βεβαίως, και, φυσικά, προς τιμήν τους, τα λαϊκά στοιχεία διετήρησαν σύμβολα, παραδόσεις, θρησκεία και αξίες στο τόπο μας. Από της μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν σπείρες διεφθαρμένων κερδοσκόπων ελυμαίνοντο μετά ταύτα το Ελληνικόν Κοινοβούλιον και ασφαλώς ιδίως το δημόσιον ταμείο, δηλαδή τον μόχθο και τον κόπο του λαού, κατά παράβασιν πάσης νομιμότητος, ενώ ταυτοχρόνως αποδυνάμωναν όχι μόνον τα Σύμβολα της Πατρίδος μας, αλλά προσέτι και αυτήν καθ΄εαυτήν την Ελληνικήν γλώσσαν. Ενώ,παρεμπιπτόντως, απαιτούν νύν την τήρησιν της...νομιμότητος εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντες ότι και το θράσος των στερείται ορίων. Πάντα ταύτα βεβαίως και με την αγαστήν συμφωνία των εντεύθεν Μ.Μ.Ε., ως συγκοινωνούντων δοχείων, ένθα οι δημοσιογράφοι-τηλεστάρ μεσουρανούν, λίαν επιεικώς, ως Ντίσνεϋλαν της χαρωπής αλλά εξίσου χυδαίας ανευθυνότητας, αξιοθρήνητοι ιδιωτικοί υπάλληλοι των αφεντικών τους. Εν τώ μεταξύ η αριστερά έχει ήδη προ πολλού αλώσει τους πανεπιστημιακούς θώκους και την εν γένει δημοσιογραφία συμπεριλαμβανομένου του ανήκουστου λάϊφ-στάϊλ. Λαμβάνοντας επίσης υπ όψιν το συστημικό καθεστώς ως έχει, δηλαδή ως ηδονισμός, μαζική δημοκρατία και μαζική κατανάλωση, όπου μάζα ως γνωστόν, μη υπαρχόντων αξιών φυλής, αίματος, πατρίδος, είναι το απολύτως τίποτα.

O δρόμος της Χρυσής Αυγής είναι τραχύς αλλά φυσικά όχι απραγματοποίητος.

Γιώργος Σ., Δροσιά, Αττική

Η Ρεπούση κι ο Κουβέλης συγχαίρουν τον Αρχιεπίσκοπο και τους 9 μητροπολίτες!

ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ & ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Βουλευτή Ελένη Ζαρούλια πού τους τα είπε όπως έπρεπε! Χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα τη συναγωνίστρια (18 Οκτ. 2012) να ανακοινώνει στη Βουλή πρόταση να ψηφισθεί νομοσχέδιο γιά παραχώρηση εκλογικού δικαιώματος στους Έλληνες εξωτερικού. Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ εξωτερικού και θα ήθελα με μεγάλη τιμή να μπορέσω να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές. Να ψηφίσω με μεγάλη τιμή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί ως Ελληνας εξωτερικού - και πιστεύω ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ έχουμε αυτή τη βλέψη γιά την πατρίδα μας, ανεξαρτήτων συμφερόντων - βλέπω ότι μόνο το εθνικιστικό κίνημα του πατριώτη μας Νίκου Μιχαλολιάκου βλέπει καθαρά μπροστά. Ζω στην Ελβετία, έχοντας ζήσει 20 χρόνια στη Γαλλία και αποκτήσει Γαλλική υποικοότητα (επίσης). Έχω τη δυνατότητα να ψηφίζω στις Γαλλικές εκλογές μέσω του Γαλλικού Προξενείου στην Ελβετία. Είναι φυσικό να μπορέσω να αποκτήσω τη δυνατότητα αυτή για τις Ελληνικές εκλογές αφού έχω γεννηθεί, μεγαλώσει  υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία -Στρατονομία- στην πατρίδα μας. Και πάλι συγχαρητήρια στη συναγωνίστρια βουλευτή Ελένη Ζαρούλια!

Δημήτριος Π.

“Όσοι ψηφίζουν τα μνημόνια δεν είναι καθαροί’’ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπό διωγμόν!

Τρόικα και κυβέρνηση επιδεικνύουν ένα απίστευτο μίσος κατά των ελευθέρων επαγγελματιών και στόχο έχουν την πλήρη εξόντωσή τους! Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ο ελεύθερος επαγγελματίας αντί να τύχει ευνοϊκών ρυθμίσεων στην Ελλάδα του σήμερα, της κρίσης, των ανέργων, των αυτοκτονιών, των επιχειρήσεων που βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη, έρχεται το νομοσχέδιο να εξαιρέσει τον ελεύθερο επαγγελματία από τα φυσικά πρόσωπα ενώ αυτοαπασχολείται ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως νομικό (όπως είναι μια εταιρία)! Τον καταδικάζει σε πείνα και εξαθλίωση, αν όχι και κλείσιμο των βιβλίων του! Τον εξαιρεί ΕΝΤΕΛΩΣ από το αφορολόγητο και τον φορολογεί από το πρώτο ευρώ με 28%(!), ενώ τα φυσικά πρόσωπα έχουν αφορολόγητο εισόδημα 5.000 ευρώ και φορολογούνται 10% με ετήσιο εισόδημα ως 22.000 ευρώ! Υπενθυμίζεται πως δεν λαμβάνεται υπ'όψη το πραγματικό εισόδημα, αλλά τα τεκμήρια διαβίωσης, που σημαίνει πως αν οι γονείς κατάφεραν με οικονομίες μιας ζωής να πάρουν ένα σπίτι στο παιδί τους εδώ και πολλά χρόνια, τώρα αυτό το παιδί που είναι σήμερα ελεύθερος επαγγελματίας, καλείται να πληρώσει για εισοδήματα που δεν έχει αποκτήσει! Επίσης υπενθυμίζεται πως ο ελεύθερος επαγγελματίας επιβαρύνεται και με δυσβάστακτη δίμηνη εισφορά στο ΟΑΕΕ ακόμα και όταν δεν έχει εισόδημα! ΕΛΕΟΣ!

Μ. Γ.

“Παίρνουμε το 100 και μας λένε να πάρουμε τη Χρυσή Αυγή”

Εχθροί και φίλοι παραδέχονται ότι η ΧΑ φέρνει σε πέρας ό,τι αναλαμβάνει, μικρό ή μεγάλο. Μπορεί αυτό να οφείλεται στην αγνότητα και την ομοψυχία των μελών της, στη σιδερένια πειθαρχία, στην ιδεολογία, στην καθαρότητα του λόγου της ή σε κάτι άλλο, αλλά φέρνει αποτέλεσμα. Επομένως, η Χρυσή Αυγή έχει δείξει δείγματα γραφής ως ο πλέον αποτελεσματικός φορέας και πρέπει να κυβερνήσει για να αναστηθεί αυτή η χώρα.

Μετά τιμής,

Ε. Α.

Νέα Δημοσκόπηση: Χρυσή Αυγή 13,8% και πάει για δεύτερο κόμμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συγχαρητήρια! Αποτελείτε ελπίδα και φως στα όσα μας έχουν κυκλώσει! Μεγαλώνω τρία παιδιά και η προσπάθεια να μην πάψουν να είναι Έλληνες τα τελευταία χρόνια είχε θαφτεί μέσα από τον εκσυγχρονισμό που ήταν διάχυτος. Σήμερα η δική σας δράση δείχνει οτι κάποιες ''γραμμές'' σε αυτήν την χώρα δεν έχουν χαθεί και ενώ όλα γύρω μας καταρρέουν η ελπίδα ότι κάποια φωνή μάχεται για καθαρότητα άρχισε να ακούγεται μας δίνει κουράγιο...Συνεχίστε και όλο και περισσότεροι ακολουθούν. Η μάχη για κάθαρση δεν πρέπει να σταματήσει.

Ευχαριστώ!

Μαρία Γ.

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: “Τα σχέδια εναντίον του Έθνους θα αποτύχουν”

ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Υπάρχει πιο ρατσιστικό κράτος από αυτό του Ισραήλ; Στο Ισραήλ δεν γίνονται δεκτοί λαθρομετανάστες, ενώ αν εισέλθουν παράνομα στο έδαφός του φυλακίζονται άμεσα για 3 χρόνια και οι δουλέμποροι για 15 χρόνια! Αν κάποιος δεν είναι Εβραίος δεν γίνεται δεκτός ως έποικος. Τι θέλουν και πιπιλίζουν την καραμέλα του ''ολοκαυτώματος'', τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ., ΙΩΑΝΝΙΝΑ

‘’Ξεπουληθήκατε για το κεφάλαιο’’ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Την μεγάλη καλημέρα μου σε όλους τους αγαπητούς και σεβαστούς φίλους και στελέχη του ελληνικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή είμαι παρών στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ενημερώνομαι από τα στελέχη μας. Από τις συζητήσεις που γίνονται στα γραφεία στην Θεσσαλονίκης μας γνώρισα εξέχουσες προσωπικότητες με εποικοδομητική ρητορεία, είδα από κοντά το ανθρώπινο και αγωνιστικό ποιόν του μεγάλου μας συναγωνιστή και βουλευτή μας κύριο ΑΡΤΕΜΗ. ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ 14% (το…φανερό). Ο αγώνας μας κατά των καθεστωτικών ΕΡΠΕΤΩΝ συνεχίζεται. Κάθε φορά (Τετάρτη – Παρασκευή ) που πηγαίνω στα γραφεία μας βλέπω νέα πρόσωπα, συνήθως νεαρά και αυτό είναι θετικότατο στοιχείο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνέχεια ανεβαίνει. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η προπαγάνδα της δυσφήμισης του κόμματος μας εντείνεται όσο αυξάνουν τα ποσοστά της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ Ζ., Μηχανολόγος Μηχανικός
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Π.Ηλιόπουλος: Εκφράζουμε τον Έλληνα πολίτη μέσα στην Βουλή

Ξύλο στα σκόπια για την Ελληνική σημαία!

Την Πέμπτη 18/10/2012, στα Σκόπια έγινε ο αγώνας Σκοπίων - Σερβίας. Οι Σέρβοι φίλαλθοι είχαν αναρτήσει μία Ελληνική σημαία, για να "πικάρουν" τους σκοπιανούς. Ξαφνικά ανάμεσα στις αποδοκιμασίες των σκοπιανών, επενέβη η σκοπιανή αστυνομία, εισέβαλε στην κερκίδα των Σέρβων δέρνοντας, για να αποσπάσει την Ελληνική σημαία (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/serboi-epaijan-julo-mesa-sta-skopia-gia-thn-ellhnikh-shmaia-binteo#.UJLMXMU2ZAs). Είναι ένα πρωτοφανές γεγονός, που καταδεικνύει περίτρανα την εχθρότητα της επίσημης πολιτικής του κρατιδίου αυτού, καθώς είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί έδρασαν έτσι κατόπιν άνωθεν εντολών.

Ευχαριστώ,
Δημήτρης Π.