Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 00:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Συγχαρητήρια σε όλους τους Συναγωνιστές που έδωσαν δυναμικό παρόν στην Κρήτη και κυρίως δυναμική απάντηση στους παρακρατικούς αλήτες που επιτέθηκαν στα γραφεία μας στο Ηράκλειο με... την άδεια της αστυνομίας! Είναι πράγματι απαράδεκτο εν έτει 2018 σε μια υποτίθεται ευνομούμενη και δημοκρατική πολιτεία να σπάνε τα γραφεία ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος, της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα και να μην γίνεται ούτε μία σύλληψη! Αλλά με το κράτος Σύριζα τι να περιμένει κανείς... Η λύσσα τους απέναντι στον Εθνικισμό είναι έκδηλη.

Γ. Ρ.

Όπου φύγει-φύγει ο κομμουνιστής Κοτζιάς από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Αιδώς Αργείοι! Το είδαμε κι αυτό με τους αντίχριστους Συριζαίους. Ορκωμοσία υπουργών χωρίς Ιερωμένο, χωρίς Ευαγγέλιο, χωρίς ευλογία. Καμαρώστε κάτι κυβερνήτες του διαβόλου. Αφού δεν θέλετε την ευλογία της Εκκλησίας μας άθεοι και αντίχριστοι μπολσεβίκοι καταραμένοι να είστε! Γιατί όμως τρέχετε πίσω από τον Ιερώνυμο και τους άλλους Μητροπολίτες, όταν πλησιάζουν οι εκλογές θεομπαίχτες; Ντροπή και αίσχος. Τέτοια αηδία για αυτό το κομμουνιστικό καθεστώς που μας κυβερνά δεν έχω ξανανιώσει. Ελπίζω σύντομα να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή και να ξαναγίνει το κράτος μας Ελληνικό και Χριστιανικό!

Θοδωρής, Καισαριανή

Η. Παναγιώταρος προς Κοτζιά: Οι αναθυμιάσεις της κάνναβης θολώνουν περαιτέρω την εθνομηδενιστική κρίση σας! ΒΙΝΤΕΟ

Είμαι μια Ελληνίδα μάνα 38 χρονών με δύο μικρά παιδιά και προσπαθούμε να τα φέρουμε βόλτα με ένα μισθό που δεν ξεπερνά τα 800 ευρώ από τον άντρα μου. Και πάλι καλά λέμε την ώρα που υπάρχουν φίλοι και συγγενείς που δεν έχουν ούτε αυτό το πενιχρό εισόδημα. Η αξιοπρέπειά μας έχει καταρρακωθεί, αλλά όχι το ηθικό μας. Μπορεί να μας κάνατε φτωχούς, αλλά δεν θα μας κάνετε ποτέ ζητιάνους ελεεινοί πολιτικάντηδες που καταστρέψατε την Πατρίδα μου και χαντακώσατε αυτόν τον περήφανο λαό. Η εκδίκηση και η σωτηρία μας έχει το ίδιο όνομα: Χρυσή Αυγή! Και δεν θα αργήσει...

Φιλομήλα Β.

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Χριστιανοί κλείστε επιτέλους την απαράδεκτη ΕΡΤ!