Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 - 01:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Όλα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον τρομακτικά, αν δεν ήταν τόσο αστεία.

Πολιτικοί αρχηγοί κάνουν λόγο για ανάληψη ευθυνών, εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών, προσπάθειες αναδιαπραγματεύσεων, και πολλές ακόμη φερέλπιδες προοπτικές, ενώ μέχρι εχθές αποφάσιζαν και συνυπέγραφαν την καταδίκη του ελληνικού λαού.

Πολιτικοί αρχηγοί κάνουν λόγο για τεχνικές πόλωσης και δικομματισμό, ενώ μέχρι εχθές αποτελούσαν κύριο συστατικό της διχαστικής πολιτικής συνταγής.

Πολιτικοί αρχηγοί κάνουν λόγο για κυβερνητικά σχέδια προς όφελος της χώρας, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι πως η Ελλάδα κυβερνάται από Ευρωπαίους τεχνοκράτες-τοκογλύφους.

Πολιτικοί αρχηγοί κάνουν λόγο για μεταναστευτικές πολιτικές, ενώ αυτοί οι ίδιοι ήταν που άνοιγαν τα σύνορα και κατ' επέκταση τα σπίτια μας στους λαθρομετανάστες. 

Πολιτικοί αρχηγοί κάνουν λόγο για επερχόμενη ανάπτυξη, ενώ καθημερινά βάζουν τέρμα στη ζωή τους απογοητευμένοι, άνεργοι, υπερχρεωμένοι, εξαθλιωμένοι συμπολίτες μας.

Πολιτικοί αρχηγοί, φευ, κάνουν λόγο για δημοκρατία και απομόνωση κάθε μορφής βίας, ενώ ο ελληνικός λαός βιάζεται παντοιοτρόπως κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε ημέρα.

Δεν μπορώ παρά αναπόφευκτα να καταλήξω σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Κάποιοι από όλους μας ζουν σε άλλη χώρα. Εμείς ή αυτοί. Και θλίβομαι πραγματικά γιατί ο ελληνικός λαός δε στερείται στοιχειώδους νοημοσύνης. Πώς γίνεται λοιπόν να μας αντιμετωπίζουν ως άβουλα πλάσματα, νεοελληνικά "κουτορνίθια", ανίκανους να δούμε το αυτονόητο, δηλαδή τον συνεχή εμπαιγμό και εξευτελισμό μας.

Υπάρχει όμως ένας σημαντικός παράγοντας του συστήματος, τον οποίο παρέλειψα, και στον οποίο πραγματικά αναγνωρίζω τη σταθερή του πορεία. Αυτός ο παράγοντας είναι τα ΜΜΕ και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι τους. Ακολουθούν πιστά μια πάγια τακτική στρέβλωσης των γεγονότων και συκοφάντησης όσων δεν εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών τους.

Οι πολιτικοί ισχυρίζονται σήμερα πως αντελήφθησαν πλήρως το μήνυμα των προηγούμενων εκλογών, δηλαδή πως ο ελληνικός λαός προφανώς φέρεται κατά του μνημονίου και επιβάλλει μέσω της ψήφου του την συνεννόηση. Ίσως κάτι να έχουν καταλάβει, σίγουρα όμως όχι ολοκληρωτικά. Ναι, η πλειοψηφία των Ελλήνων καταδικάζει τη μνημονιακή πολιτική και όσα επώδυνα μέτρα εφαρμόζονται βάσει αυτής. Όχι όμως, δεν επιθυμούμε τη συνεννόηση, το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν σαφές. Οι υγιείς Έλληνες στην πλειοψηφιά τους ζήτησαν και επέβαλλαν να εξαφανιστούν, να διαγραφούν διαπαντώς από την πολιτική σκηνή όλοι όσοι συνετέλεσαν στη σημερινή καταστάση της χώρας, όχι μόνο μεμονωμένα πρόσωπα αλλά ολόκληρα κόμματα. Εκτός βεβαίως από κάτι υποκείμενα που ζουν εις βάρος του ελληνικού λαού κι ακούνε στο επάγγελμα "κομματόσκυλα" ή απλά "βολεμένοι" και θα συνεχίσουν να δίνουν κάποια ποσοστά στους "ευεργέτες" τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους παρακολουθώ ειδήσεις και πολιτικές εκπομπές και γελάω. Για όλους τους παραπάνω λόγους δε θέλω πια να γελάω με τα χάλια μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους θα υποστηρίξω όσους πρεσβεύουν την αλήθεια και θα προσπαθήσουν πραγματικά να αγωνιστούν για τους πολίτες αυτής της χώρας. Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει όλοι να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή.

Π.Μ.

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Σαλαμίνα

Να διορθώσουμε την ψήφο μας, μας καλούσε η Κανέλλη μετά το συμβάν.... Σωστή η φράση της... Γι αυτό λοιπόν κατάφερε να πείσει όλη την οικογένεια μου (γονείς, παππούδες) να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή σ αυτές τις εκλογές. Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική συνομιλία με τον παππού μου (νεοδημοκράτης κόκαλο) ο οποίος μετά το χαστούκι δείχνει να άλλαξε απόψεις μου είπε αυτολεξεί "Μπράβο αγόρι μου ήξερες τι ψήφισες κι εγώ αυτούς θα ψηφίσω τώρα", ξέροντας ότι ψήφισα χρυσή αυγή. Ηγγικεν η ώρα η χώρα μας να ξαναγυρίσει στα χέρια μας. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.... Πλέον είναι φανερό ότι όποιος δεν παρακολουθεί το κουτί της προβοκάτσιας (τηλεόραση) έχει σχηματίσει ορθή άποψη για το τι θα ψηφίσει. Πρέπει να ξεβρωμίζουμε και αυτό πρέπει να το καταλάβουνε ΟΛΟΙ οι ψευτοπροοδευτικοι... Έχω μεγαλώσει σε χωριό και αυτό που ξέρω είναι ότι πρίν έρθουν ακόμη οι αλβανοί ο κόσμος κοιμόταν με την πόρτα ανοιχτή, δεν φοβόταν. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι μόλις ήρθαν την γιαγιά μου να μου λέει, "μην φύγεις μακριά με το ποδήλατο και να γυρίσεις νωρίς γιατί έχει αλβανούς". Πρέπει ο έλληνας να ξανανιώσει ασφαλής. Για τους ανιστόρητους είσαστε φασίστες, για τους άσχετους νοσταλγοί του Χίτλερ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..

Μ.Π.

Κοσμοσυρροή στον Παπάγου για την Χρυσή Αυγή

Προδομένος από διάφορα μορφώματα του "πατριωτικού" χώρου, σας ψήφισα τον Μάιο, μη έχοντας άλλη επιλογή και με την βεβαιότητα σχεδόν ότι η κωλοτούμπα θα γινόταν με το που θα καθόσασταν στα "τιμημένα" έδρανα του κυνοβουλιου μας.

Μετά από όλα όσα έγιναν τον τελευταίο ενάμιση μήνα διαγράφεται μια ελπίδα στον ορίζοντα της λαβωμένης μας πατρίδας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! Το όνομα που προκαλεί ρίγος στους κλέφτες, κονδυλοφόρους συκοφάντες, απατεωνίσκους πολιτευτές, "γυναίκες" που κατά δήλωση τους μόνο η θηλυκή πρίζα βγάζει φως... και άλλους γραικύλους. Είμαι πια μαζί σας και με πράξεις όχι μόνο λόγια, με τις πτωχές μου έστω δυνάμεις και όλοι το νοιώθουμε πια, η 18η Ιουνίου προβλέπεται να είναι η νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Ελλάδος. Όσοι έλθουν κοντά μας, μετά από τον αρμαγεδώνα της συκοφαντίας, θα είναι οι στρατιώτες του έθνους.

Η ελπίδα διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα χιλιάδων βολτ και την Διασπορά μας. Συγγενείς που είχα να ακούσω χρόνια, τηλεφωνούν από Αμερική, Αυστραλία, Νότια Αφρική και ζητούν, διψούν να μάθουν αν αυτά που βλέπουν στο διαδίκτυο είναι αλήθεια ή όχι! Φοβούνται μήπως είναι σκηνοθεσία ή κάτι άλλο. Πολλά πρέπει να γίνουν στον τόπο μας. Ένα από τα πρώτα είναι η επανασύνδεσή μας με τον Ελληνισμό εκτός των συνόρων, και με την επιστολική ψήφο, και με άλλα μέτρα. Το γραικυλιστάν είχε κηρύξει ανεπιθύμητους και μόνο σαν αγελάδες για να τους αρμέγει οικονομικά και πολιτικά όλη την ομογένεια και μόνο σκοπό είχε να μολύνει και αυτούς με τον δικομματισμό. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μεγάλο εθνικό κεφάλαιο και πρέπει να ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά! Η ΝΙΚΗ ΣΑΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γ.Α. Πάτρα

Περιοδεία βουλευτών της Χρυσής στον Άγιο Παντελεήμονα

ΜΠΡΑΒΟ αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είστε στο πλευρό των απλών ανθρώπων και τους σκέπτεστε. ΜΟΝΟ εσείς αντιμετωπίσατε τους λαθρομετανάστες στον Αγ. Παντελεήμονα και στην Πάτρα και όπου αλλού. ΜΟΝΟ εσείς νοιάζεστε για την πατρίδα μας που τόσο υποφέρει από τους ελεεινούς που έχουν εξαπλωθεί παντού και σπέρνουν τον τρόμο στους συμπατριώτες μας στους γονείς μας στα παιδιά μας στις γυναίκες μας...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ παλικάρια μου και... όταν θα ξαναμπείτε στην ΒΟΥΛΗ... μην αφήστε κανένα κοπρόσκυλο βουλευτή δεξιό, αριστερό, κεντρώο, σοσιαλιστή, να κάνει ότι γουστάρει και να λέει ότι θέλει. Να τους στριμώχνετε στις γωνίες και να τους κάνετε τη ζωή κόλαση!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ στις εκλογές της 17 Ιούνη και ΜΠΡΑΒΟ στον ΗΛΙΑ... Πραγματικά είναι παλικάρι!

Με Εκτίμηση

Αποστρατος Αξιωματικος του Στρατου

Προεκλογική Ομιλία Ν. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Παίρνω το θάρρος να σας απασχολήσω χωρίς μέχρι σήμερα να έχω υπάρξει ψηφοφόρος σας. Ομολογώ οτι η προσέγγιση μου στις ιδέες σας είναι αποτέλεσμα της στάσης των μελών του κόμματος σας και του προσωπικού  σας λόγου στο διάστημα από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι και σήμερα. Μέχρι εκείνες τις εκλογές ήμουν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως έχω ριζικές αντιρρήσεις στα βασικά Εθνικά θέματα και στις αντιλήψεις περί μεταναστών.

Για το τελευταίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα συγκεκριμένο θέμα που αντικατοπτρίζει αφ ενός την σαπίλα του Ελληνικού δημοσίου τομέα και αφ ετέρου τον παραλογισμό της ύπαρξης ενός φορέα φιλοξενίας μεταναστών την ώρα που πολλοί συμπατριώτες μας έχοντας χάσει τα σπίτια τους μένουν σε... χαρτοκιβώτια, άσχετα αν επί σειρά ετών πλήρωναν τους βαρείς φόρους τους στο κράτος μας. Αναφέρομαι βεβαίως στην ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΠΟΡΩΝ ΟΡΟΘΕΤΙΚΩΝ που υπάγεται στο νοσηρό ΚΕΕΛΠΝΟ και που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κέντρο όπου φιλοξενούνται 13 μαύροι  -από τους 2000000- που ζουν στην χώρα μας, μόνο και μόνο για να εξυπηρετούνται συμφέροντα πρόσληψης  ημετέρων. Μιλάμε για 14 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων ενώ δεν γνωρίζουν ούτε τη διεύθυνση της εργασίας τους αμείβονται με παχυλούς μισθούς και σωρεία επιδομάτων,  αλλά και για να γίνονται υπερβολικές προμήθειες (τρόφιμα, αναλώσιμα, η/υ, ηλεκτρικές συσκευές κλπ.) για προφανείς λόγους. Σε τυχαία επίσκεψη δεν θα συναντήσετε περισσότερους από 3-4 εργαζόμενους -ενώ όλες οι κάρτες προσωπικού θα είναι ...χτυπημένες.

Είναι μεγάλη ντροπή η ύπαρξη και η λειτουργία αυτής  της πρακτικά άχρηστης και ιδιαίτερα κοστοβόρου μονάδας, που μας επιβαρύνει και προσβάλει την νοημοσύνη μας.

Χ.Γ.

Η Χρυσή Αυγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την πορεία του κόμματος. Ένα μεγάλο μπράβο στο κίνημα και σε όλους τους φορείς του. Είμαι Έλληνας που έχω ζήσει 20 χρόνια στην Γαλλία και ζω εδώ και 5 στην Ελβετία.
Κάθε φορά που έρχομαι στην πατρίδα μας, ντρέπομαι όλο και περισσότερο για την ξένη σαβούρα που έχει μαζευτεί και μαζεύεται συνεχώς. Ομολογώ ότι δεν αναγνωρίζω την Ελλάδα που μεγάλωσα και γνώρισα. Οι τριτοκοσμικοί λαοί της γης βρήκαν πια το καταφύγιό τους.

Βλέπω ξένους και σε άλλα κράτη της Ευρώπης, αλλά η Ελλάδα έχει την πρωτοπορία στους λαθρομετανάστες της κακομοιριάς, της αθλιότητας και της αναπηρίας. Ακρωτηριασμένοι πάσης φύσεως, αλλά και δήθεν ανάπηροι, όλοι έχουν βρεί μία θέση στην Ελλάδα. Κούρδοι, Σύριοι, Πακιστανοί, Μπαγκλαντές, φτωχο-Μαύροι της Αφρικής, Μολδαβοί, ρομά κάθε υπηκοότητας, Γεωργιανοί, Τσετσένοι... Οι Αλβανοί πια, δεν χρειάζεται να το αναφέρω, έχουν εγκατασταθεί πλήρως στην γη της επαγγελίας, τα Αλβανάκια στα σχολεία και οι γονείς τους έχουν εξασφαλίσει ακόμα και τις συντάξεις τους. Η Ελλάδα είναι πια μία διεθνής πλατφόρμα ασύλου και κακομοιριάς. Επιπλέον, οι κλοπές και γενικότερα το έγκλημα από αυτούς τους ξένους της κακομοιριάς είναι καθημερινότητα.

Δυστυχώς, με την Ευρω-κοινότητα των 17 και το άνοιγμα των συνόρων μεταξύ των κρατών-μέλη ο κόσμος έχει πέσει στην παγίδα της διεθνικότητας και δεν μπορεί να το καταλάβει. Στο άρθρο “Δεν άρεσαν στους πακιστανούς τα ποσοστά μας" στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής επιβραβεύω την απάντησή σας «Σας αρέσει δε σας αρέσει, θα πάτε στην πατρίδα σας».

Δημήτρης Π.