Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Tι ανακοίνωση έβγαλαν οι καρεκλάτοι του Τσύριζα χτες για το κλεφτοπασοκ; Ότι δεν θέλουν να γίνουν ίδιοι; Γελάει και ο κάθε πικραμένος και κυρίως με την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσής τους. Ότι είναι καιρός (λόγω εκλογών που έρχονται) να ξαναγυρίσουμε στην κανονικότητά μας, δηλαδή να πιπιλίσουν πάλι τις καραμέλες της αριστεράς για έξοδο από τα μνημόνια με έναν νόμο, να αρχίσουν τα βαράνε νταούλια να χορεύουν οι αγορές, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, κατάργηση των ΜΑΤ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση κατώτατου μισθού κτλ. Ακούστε κάτι λεβεντόπαιδα και λοιποί κυβερνώντες και συγκυβερνώντες στην ψυχή και στο μυαλό του Έλληνα πολίτη έχετε γραφτεί με τις λέξεις Ανθέλληνες, προδότες και εσείς των Συριζανέλ και οι ψευτοπατριώτες της αμερικανογερμανικής ΝΔούλας. Είστε ανεπιθύμητοι άπαντες και την απάντηση θα την πάρετε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, βλέποντας την άνοδο του μόνου πατριωτικού Ελληνικού κόμματος που αγαπάει την Ελλάδα και εμάς τους απλούς Έλληνες πολίτες, δηλαδή την Χρυσή Αυγή! Χρυσή Αυγή για να ξαναβρούμε την Ελλάδα μας!

Ιορδάνης

Αποτελέσματα προδοσίας Τσίπρα-Καμμένου: Ο Ζάεφ μίλησε «μακεδονικά» μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει ο μπούλης υπουργός των Εξωτερικών, αν μίλησε "μακεδονικά" ο Ζάεφ στην Ευρωβουλή ή "βορειομακεδονικά". Μας δουλεύετε όλους! Έχετε συντελέσει σε μια πρωτοφανή προδοσία και χαμογελάτε λες και έχετε κερδίσει το τζόκερ. Πουλημένοι, η οργή όλου του κόσμου είναι επάνω σας, είστε ανεπιθυμήτοι να τσακιστείτε και να φύγετε από την χώρα το συντομότερο δυνατόν!

Κλειώ Λ.

Η ξεφτίλα της “Καθημερινής”

Ρε και εγώ που νόμιζα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, και ξαφνικά τι διαβάζω; Ότι 4 στους 10 Έλληνες πληρώνονται με μισθό κατώ των 586 ευρώ! Τέτοια ανάπτυξη παιδιά είχαμε να δούμε από τότε που έδιναν συσίτια στην κατοχή! Και γω που νόμιζα ότι οι γερμανοί έφυγαν και οι νικητές μας πρόσφεραν φαγητό! Φαίνεται κόπηκε και αυτό, μαζί και όλα τα άλλα περί δημοκρατίας και ελευθερίας... 

Μ.Ν.

Στο σκαμνί ΝΔ - ΠαΣοΚ - KK€ για τα θαλασσοδάνεια: Ξεκινά πάλι η έρευνα που προσπάθησαν να σταματήσουν με (ν)τροπολογία!