Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 00:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η Ελλάδα δυστυχώς κυβερνάται από ανίκανους απάτριδες και κομματόσκυλα κατώτερης ποιότητας. Οι ληστοσυμμορίτες καίνε, ληστεύουν και δολοφονούν ανενόχλητοι! Οι Έλληνες δεν είναι ασφαλείς ούτε στα σπίτια τους πλέον αφού καθ' υπόδειξη του υπουργού Προ-Πο ο κάθε ένας και η πάσα μία μπορούν να εισέλθουν στην οικία ενός πολίτη, να κλέψουν, να ληστέψουν και να φύγουν ανενόχλητοι και με μηδενική αντίσταση. Οι Έλληνες είναι επίσημα υπό διωγμό. Ομιλούν για "δημοκρατία" όταν είμαστε απροστάτευτοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, Χρυσή Αυγή δαγκωτό για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Νίκος Σ., Αθήνα

Βιβλιοπαρουσίαση: Αλέξανδρος Φιλίππου Μακεδών, συνιστώσες και στιγμές του μέγιστου Έλληνος - Σάββατο 14/04 στις 19:30

Η ΝΔ θέλει να κυβερνήσει με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, με το νεοΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) αντιπολίτευση για να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία τους. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι είναι το εξής: Εφόσον οι δημοσκοπήσεις τους είναι τόσο έγκυρες και η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην "4η θέση" γιατί να υπάρχει τόσο άγχος και τρεμούρα για την άνοδο του «φασισμού» στην Ελλάδα εφόσον είναι πτωτικές οι τάσεις για την Χρυσή Αυγή σύμφωνα με τους "επιστήμονες" της κοινής γνώμης. Γιατί τόσες ΜΚΟ μιλούν για άνοδο τους «ρατσισμού», αφού οι λαθρομετανάστες είναι φιλήσυχοι και καλλιεργημένοι άνθρωποι και προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες; Γιατί φοβούνται τους Έλληνες ψηφοφόρους και κάνουν τα πάντα για να τους διώξουν από την Ελλάδα και να τους αντικαταστήσουν με φρέσκους «εισαγωγής»; Όταν απαντήσουν αυτά τα ερωτήματα, θα καταλάβουν και γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και πώς δεν μπορούν πλέον να την σταματήσουν. Μέχρι τότε μπορούν να συνεχίσουν τους αποκλεισμούς. 

Νικολέτα Π.

Μέτωπο Νεολαίας: Το Κόσσοβο είναι Σερβία - Η Μακεδονία είναι Ελλάδα!

Oι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, στην Θράκη απειλούν θεούς και δαίμονες μέσω του προξενείου και οι ελλαδίτες στον καναπέ τους να βλέπουν τα τουρκοσήριαλ και τα τουρκοριάλιτι. Άρτος και θέαμα και δώρο ο ιμάμης και η μπούργκα. Τετρακόσια χρόνια υποφέραμε κάτω από τον τούρκικο ζυγό, χύθηκαν ποτάμια αίματος για να απαλλαγούμε από αυτό το καρκίνωμα και οι πολιτικάντηδες κατάφεραν να μας φέρουν τους μωαμεθανούς τα ήθη και τα έθιμά τους εντός των πόλεων μας χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά. Παράδοση άνευ όρων και σε δυο δεκαετίες θα απαγορεύουν στα παιδιά μας να τρώνε χοιρινό στα σχολεία ή στην δουλειά τους. Κατάντια... Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντισταθεί σε όλη αυτή την επέλαση. Όσο και να μας πολεμούν, θα τους νικήσουμε.

Η. Ξ.

Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: Αλγερινοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν Πακιστανό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης