Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 00:41

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Κάναμε αμάν να φύγουν τα πρεζόνια και οι έμποροι ναρκωτικών από το Πεδίο του Άρεως και να ηρεμήσει λίγο η γειτονιά, και οι αναρχοσυμμορίτες από την ΑΣΟΕΕ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Τους χαλάσαμε την πιάτσα φαίνεται και δήλωσαν την εμετική παρουσία τους. Ο Εισαγγελέας υπηρεσίας αντί να διατάξει την άμεση σύλληψη αυτών εντός της ΑΣΟΕΕ, άλλαξε πλευρό και συνέχισε τον ύπνο του. Ας μας πούνε τελικά αν είμαστε ή όχι οργανωμένο κράτος για να λάβουμε τα μέτρα μας. Αυτό το χάλι πρέπει να τελειώσει. Στις επόμενες κάλπες ας μην στεναχωρηθούν που θα γεμίσουν με τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.

Ξ. Ηλεία

Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη Τσίπρας και Καμμένος: Πλαστή «κυβερνητική κρίση» για την διάσωση των ΑΝΕΛ

Παράταση στον νόμο Παρασκευόπουλου και για άλλη μια φορά οι φυλακές θα συναγωνιστούν τα ξενοδοχεία. Μπάτε σκύλοι και αλέστε! Εγκληματίες καταδικασμένοι τελεσίδικα για κακουργήματα θα σουλατσάρουν στην υγειά των συριζαίων ανενόχλητοι στις γειτονιές μας. Για τους κλέφτες και τους απατεώνες εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα εφόσον είναι πλημμέλημα και μένουν σχεδόν ατιμώρητοι όπως οι πολιτικάντηδες (χωρίς το σχεδόν). Ίσως να είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό, λόγω "συμφόρησης" των φυλακών αντί να χτίσουμε καινούργιες φυλακές να αποφυλακίζουμε τους εγκληματίες. Μετά απορεί η κοινή γνώμη γιατί μαζεύτηκαν τόσοι εγκληματίες στην Ελλάδα. Χρυσή Αυγή και μόνο για να ξεβρωμίζει ο τόπος και να μπει ένα φρένο στην κατρακύλα μας.

Ν.Ο.

Συνάντηση Μπακογιάννη-Βούτση στην Βουλή για τον εκσυγχρονισμό μουσείων των ΕΑΜοβούλγαρων του Βελουχιώτη!

Συνεχίζουν την προδοσία της Μακεδονίας οι τσιπροκαμμένοι. Επιτροπή με σκοπιανούς που θα αποφασίσει το τι θα γράφουν τα βιβλία της Ιστορίας των παιδιών μας. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι ξεβράκωτοι που βρωμούσαν τα χνώτα τους από την πείνα του κομμουνισμού πριν κάτι χρόνια τώρα θα μας πουν τί θα γράφουν τα βιβλία των παιδιών μας. Οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνούν μάλλον δεν κατάλαβαν ότι τον συμμοριτοπόλεμο τον έχασαν και θέλουν δεύτερο γύρο. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Μανώλης Ζ.

Κόκκινη Χούντα! Πάνε κατηγορούμενο Ιερέα της Ρόδου γιατί υπερασπίστηκε την Μακεδονία μας - ΒΙΝΤΕΟ