Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 - 01:21

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Επίσημα μεθοδευμένος αποικισμός της Ελλάδας από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες

Η Ελλάδα προδόθηκε από τους προσκηνυμένους πολιτικούς της και παραδόθηκε κυριολεκτικά αμαχητί στις ξένες δυνάμεις. Με το πρόσχημα της οικονομικής ανάγκης για δανεικά (με τόκους και επιτόκια ληστρικά), υπεγράφη η θανατική καταδίκη της Ελλάδας και μπήκε σ'εφαρμογή σχέδιο αφελληνισμού της και αποικισμού της από τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟμετανάστες αφρικανοασιατικής προέλευσης.

Στην αρχή δειλά-δειλά και λίγοι-λίγοι άρχισαν να μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα. Στη συνέχεια με εντονότερους ρυθμούς, ώσπου στο τέλος έπεσαν σαν τις ακρίδες πολυάριθμοι και ανεξέλεγκτοι πάνω στην Ελληνική κοινωνία. Το κράτος απαθής παρατηρητής στην αρχή και στη συνέχεια συνένοχος και συνεργός στην διάβρωση της ελληνικής κοινωνία και στην υποβάθμισή της χρησιμοποίησε τα διεφθαρμένα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ καθώς και δημοφιλείς καλλιτέχνεςγια για πλύση εγκεφάλου του μικρομεσαίου Έλληνα βομβαρδίζοντάς τον με μηνύματα ''αντιρατσιστικά'' και δήθεν ''ανθρωπιστικά''. Στην πραγματικότητα είχαν πέσει ανίερες συμφωνίες και είχαν μπει υπογραφές για αποίκηση της Ελλάδας από τους τριτοκοσμικούς αλλόθρησκους ΛΑΘΡΟμετανάστες οι οποίοι μάλιστα χαίρουν όλο και περισσοτέρων προνομίων έναντι των Ελλήνων όπως δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τοκετούς, μόρια σχεδόν ανύπαρκτα για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, προστασία εμπορίας λαθραίων προϊόντων εις βάρος των Ελλήνων νομίμων μικροπωλητών κ.ά.. Συγχρόνως άρχισε ο αφελληνισμός και η κατάργηση ηθικών αξιών στην παιδεία και εν ονόματι της δημοκρατίας και της ισότητας κατέβηκαν τα θρησκευτικά και ιστορικάσύμβολα από τις σχολικές αίθουσες, όπως είναι οι εικόνες των Αγίων και των εθνικών μας ηρώων της επανάστασης του 1821. Σε όλ' αυτά έρχεται να προστεθούν νόμοι και αστυνομικές διατάξεις υπέρ των ΛΑΘΡΟμεταναστών, όπως ο ανθελληνικός νόμος Ραγκούση που πλέον ήταν ζήτημα λίγου χρόνου και με συνοπτικές διαδικασίες ν'αποκτήση νομιμότητα ο ΛΑΘΡΟμετανάστης καθώς και το ανεκδιήγητο να χαρακτηριστεί ως ιδιώνυμο αδίκημα η ρατσιστική επίθεση (και βέβαια δεν εννοεί από ΛΑΘΡΟμετανάστη σε Έλληνα...). Κάποια στιγμή, όταν ο δείκτης εγκληματικότητας χτύπησε κόκκινο λόγω της εισβολής των ΛΑΘΡΟμεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, υποτίθεται πως άρχισε μια επιχείρηση σκούπα κατά των ΛΑΘΡΟμεταναστών που ακούει στο απαράδεκτο όνομα ''Ξένιος Ζευς'' ξευτιλίζοντας και την έννοια της φιλοξενίας των Αρχαίων Ελλήνων που στη συνέχεια απεδείχθη πως ήταν ένα ακόμα προπέτασμα καπνού στα μάτια των Ελλήνων. Τελικά άρχισε η διάλυση του κράτους και τα στρατόπεδα ένα-ένα μετετράπησαν σε κέντρα εγκατάστασης ΛΑΘΡΟμεταναστών, αντί να τους γίνεται ΑΜΕΣΗ απέλαση και μάλιστα με συνθήκες πολυτελών ξενοδοχείων (κλιματισμός, τρία γεύματα ημερησίως κλπ). Και σήμερα έπεσαν τελείως όλα τα προσχήματα και οι μάσκες: η κ. Μάλστρομ παρήγγειλε στον κ. Δένδια να βελτιώσει τις συνθήκες υποδοχής των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (όχι ΛΑΘΡΟμεταναστών) στον Έβρο και το Αιγαίο!

Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Μ. Γ.

Ματαιώθηκε η παράσταση-Αποχώρησαν οι αριστεροί υπερασπιστές των βλάσφημων!

Παραεμπόριο λαθρομεταναστών έξω από την ΑΣΟΕΕ

Εδώ και αρκετές εβδομάδες παρατηρώ τη δράση ομάδων αλλοδαπών οι οποίοι στήνουν πάγκους πουλώντας προϊόντα παρεμπορίου χωρίς άδεια ακριβώς έξω από την ΑΣΟΕΕ. Οι αλλοδαποί αυτοί μόλις αντιλαμβάνονται την παρουσία αστυνομίας σε κοντινά σημεία μαζεύουν τα πράγματά τους και μπαίνουν μέσα στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ, υποστηριζόμενοι από τα τσιράκια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, την Πανσπουδαστική και την ΕΑΑΚ. Μία από τις φορες που παρευρέθηκα στο κτίριο της σχολής παρακολούθησα έκπληκτος άτομο που εργάζεται στη σχολή, πιθανόν επιστάτης να προσπαθεί να απομακρύνει αυτούς τους αλλοδαπούς και εκείνοι να αντιδρούν βίαια απειλώντας ότι θα φωνάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ! Τότε παρενέβησαν και φοιτητές από τις παρατάξεις της Αριστεράς επιτιθέμενοι στον επιστάτη αποκαλώντας τον ρατσιστή και οτι έτσι και τολμήσει κανείς να τους ξαναενοχλήσει τους αλλοδαπούς αυτούς θα τον κάνουν μαυρο στο ξύλο.  

Επιτέλους η δήθεν ασυλία των ΑΕΙ και ΤΕΙ πρέπει να καταργηθεί συνταγματικά.Το δε κακό με την ΑΣΟΕΕ έχει παραγίνει αφού αυτοί οι αλλοδαποί, πιθανόν εγκληματικά στοιχεία αποτελούν απειλή για την ασφάλεια φοιτητών.

Κωνσταντίνος

Ο “Μεϊμάρ” εφέντης

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Τ.
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε. Ν.

Μαθήματα ιστορίας στον “επαναστάτη” Τσίπρα

Πινακίδες σκοπιανών αυτοκινήτων

Στην περιοχή της Χαλκιδικής όλο το καλοκαίρι έβλεπα αυτοκίνητα Σκοπιανών με πινακίδες που είχαν το ΜΚ μπροστά, όπως εμείς έχουμε το GR.  Επικοινώνησα με την τροχαία και είπαν ότι αυτό απαγορεύεται, αλλά δεν νομίζω να έκαναν και κάτι πάνω σε αυτό. Πόσο νόμιμο είναι να εισέρχονται αυτοκίνητα σε Ελληνικό έδαφος, από τα Σκόπια, με τέτοιες πινακίδες, και γιατί δεν τα 'μαζεύει ' η τροχαία;

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης

Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά επειγόντως την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ!

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΣ

Με το παρόν επιθυμώ να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που ελπίζω να έχει ήδη φτάσει στα αυτιά σας. Καθημερινά καταγράφεται το φαινόμενο βίας εις βάρος Ελλήνων στην περιοχή της Πατησίων από την Πλατεία Αμερικής μέχρι και το αλσίλιο του "ΦΙΞ" – από λαθρομετανάστες σε ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου άτομα. Προχθές παραλίγο να σκοτώσουν στην περιοχή της Κυψέλης δύο νεαρούς Έλληνες κάποιοι αλλοδαποί μαστροποί και πριν από λίγο καιρό έγινε επίθεση και ξυλοδαρμός ενάντια σε νεαρά κορίτσια επίσης από μαστροπούς επειδή θεώρησαν πως "πάνε να κλέψουν τη δουλειά" από τις παράνομες
πόρνες - οι δεσποινίδες απλά περπατούσαν ως τη στάση του λεωφορείου για την βραδινή τους έξοδο. Επίσης έχω δει με τα μάτια μου να εκπυρσοκροτεί σε καβγά αλλοδαπών το όπλο του ενός 12:00 το μεσημέρι! Οι κάτοικοι ετοιμάζουν συντονισμένες κινήσεις μήπως και ξεκουνηθούν λίγο οι αρμόδιοι. Αν μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς σε κάτι - οι κάτοικοι των Πατησίων θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Μπ.