Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Θα τρελαθούμε τελειώς; Λένε στον Σύριζα ότι τηρούν τον νόμο και έτσι έπρεπε να πάρει άδεια ο Κουφοντίνας. Ο γιος του Βούτση που ξεροστάλιαζε και τον υποδέχτηκε με τιμές ήρωα έξω απο την φυλακή ήταν και αυτό βάσει νομοθεσίας; Αυτή δεν είναι κυβέρνηση σωτηρίας, κυβέρνηση τρομοκρατίας είναι, και πλέον αρχίζω να αμφιβάλλω και για το τρομοκρατικό παρελθόν και των ίδιων των υπουργών του σύριζα, γιατί πολύ πιθανόν είναι πως αν οι γιοι τους είναι υπέρμαχοι της βίας και της τρομοκρατίας, τότε και οι ίδιοι οι πατεράδες τους να είναι οι παλαίμαχοι αυτής.

Κώστας, Αγρίνιο

Κυβέρνηση τρομοκρατών: Ο ληστής - πιστολέρο γιος του Βούτση αγκαλιά με τον Κουφοντίνα

Διακοπούλες με Σύριζα ο Κουφοντίνας, διακοπούλες με ΝΔ ο Ξηρός. Και μαλώνανε σαν τα σκυλιά σήμερα στην βουλή για επιλεκτικές ευαισθησίες. Μας κοροϊδεύουν; Αν υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία και οι δύο πλευρές την εκφράζουν, και οι δύο πλευρές συντηρούν και χαϊδεύουν την εγχώρια τρομοκρατία. Τρομοκρατία δεν ήταν η δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου; Αλλά αυτοί οι τρομοκράτες όχι μόνο δεν φυλακίσθηκαν, αλλά και δεν βρέθηκαν ποτέ. Και γιατί δεν βρέθηκαν; Γιατί όλες οι πολιτικές πλευρές συγκάλυψαν το έγκλημα, αν δεν το υποκίνησαν οι ίδιοι…

Μ.Τ.

Οι... αντιτρομοκράτες της ΝΔ ξέχασαν την άδεια αποδράσεως που έδωσαν στον Χριστόδουλο Ξηρό!

Βλέπουμε με ποια λύσσα επιτίθεται το σύστημα εξουσίας και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ στην Χρυσή Αυγή. Βλέπουμε τα ΜΜΕ να καλούν τον Τζαβέντ Ασλάμ της λαθροπακιστανικής κοινότητας, τον Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και να υπάρχει πλήρης σιωπή των πολιτικών απόψεων της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα οι Έλληνες αυτοκτονούν, μεταναστεύουν, λιμοκτονούν από τα μνημόνια του Τσίπρα, του Καμμένου, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ. Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης πριν δύο χρόνια είχε πει σε επίσκεψη του στην Κω ότι οι κάτοικοι των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου έχουν επιλογή. Ή θα ψηφίσουν σύριζα και θα γίνουν Ισλαμαμπάντ ή θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και δεν θα έχουν λαθρομετανάστες. Επέλεξαν το πρώτο και ήδη πολλά νησιά του Αιγαίου όπως το ακριτικό Αγαθονήσι έχουν περισσότερους λαθρομετανάστες από τους μόνιμους κατοίκους. Φελάκους έφερναν οι Τούρκοι πριν το 1821 για να εποικίσουν την Ελλάδα, λαθρομετανάστες στέλνει ο Ερντογάν για να καταλάβουν την Ελλάδα με συνεργάτες τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο που είναι η Χρυσή Αυγή. Σίγουρα για τέτοιο μίσος που επιδεικνύουν τα ΜΜΕ προς το Εθνικιστικό Κίνημα, τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλά, και δυστυχώς γι΄ αυτούς αυτήν την φορά τίποτα δεν την σταματά!

Με Εκτίμηση, Ι.Κ.Π., Αθήνα

Τσάμπα διαφήμιση από την ΕΡΤ λαμβάνει η ΜΚΟ του Σόρος που έχει αναλάβει να διαδίδει ψεύδη για την δίκη της Χρυσής Αυγής