Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου Αυγούστου 2017

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:29

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου Αυγούστου 2017

Η κοροϊδία πάει σύννεφο από τα δυο κόμματα που μας έφεραν ΕΝΦΙΑ και Capital Controls αναγκάζοντάς μας να πληρώσουμε εμείς τις λαμογιές και τις λοβιτούρες τους. Δεν κατηγορώ τους κομμουνιστές αλλά τους βολεμένους αστούς, που τους ανέβασαν στην εξουσία. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι, οι πασοκοθρεμένοι και δεξιοί καιροσκόποι που στο βωμό του βολέματός τους θυσιάζουν το μέλλον της Ελλάδας, αλλά στην ουσία το δικό τους. Οι Έλληνες αν θέλουν να ξεφύγουν από την αδιέξοδη κατάσταση που μας οδήγησαν τα κόμματα της ξενοκρατίας έχουν μια μόνο επιλογή την Χρυσή Αυγή.

Ν. Γ.

“Μαυρογιαλούρος” Τσίπρας: Θα σας βάλουμε όλους στο Δημόσιο!

Σαν Έλληνας της Ιωνίας, μεγάλωσα με τις ιστορίες της διωκόμενης γιαγιάς και του παππού. Ατέλειωτες ώρες από αφηγήσεις για την λύσσα και την αγριότητα των τούρκων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο που κυλάει στο αίμα μου. Οι παππούδες μου ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές και ανέκαθεν ελληνικές τους εστίες πριν χρόνια. Ευρισκόμενος πλέον στη μέση ηλικία, δεν ξεχνώ, δεν λησμονώ και δεν «στρογγυλεύω» τίποτα. Αριστεροί και δεξιοί  προδότες οι πρόγονοί  μου δεν βίωσαν κάποιο  συνωστισμό. Έζησαν  την κόλαση και όσο το αμφισβητείτε, όσο θα σας σιχαίνομαι. Σμύρνη  Αύγουστος του 1922.

Χ. Φ.

Γλέντια στην Κεντροαριστερά: Ζήτησαν αρχικά 10.000(!) ευρώ ως εγγύηση από κάθε υποψήφιο πρόεδρο!

Από την μεταπολίτευση και μετά τα κόμματα που νέμονται την εξουσία, έχουν κακοποιήσει το σύνταγμα, ώστε να απολαμβάνουν ατιμωρησίας για τα εγκλήματα που διέπραξαν στην διακυβέρνηση τους. Έχουν επίσης αποπροσανατολίσει την κοινωνία, ότι δεν υπάρχει βιώσιμη λύση εξόδου από τα μνημόνια και ότι μόνος δρόμος επιβίωσης της Ελλάδας είναι η σταθερή παραμονή στο ευρωζώνη, με τα σημερινά επακόλουθα. Έχοντας αποκλείσει ολοκληρωτικά την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, την Χρυσή Αυγή, τόσο με τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ, αλλά και την οφειλόμενη παράθεση του κοινοβουλευτικού της έργου, πιστεύουν ότι θα κυβερνούν ανενόχλητοι απολαμβάνοντας τα πλούσια προνόμια τη προδοσίας.

Οι Έλληνες πρέπει να ξεπεράσουν την προπαγάνδα των ενεργούμενων της ξενοκρατίας, να ξυπνήσουν, να αμυνθούν απέναντι στην υφαρπαγή του πλούτου  και να αγωνιστούν για το μέλλον – εάν όχι το δικό τους, τουλάχιστον για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους. Διαφορετικά θα βιώσουν εφιαλτικές καταστάσεις, ευρισκόμενοι ακόμη στο ξεκίνημα της κυλιόμενης χρεοκοπίας, στην οποία τους καταδίκασαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Μόνη επιλογή Εθνικής Αντίστασης η Χρυσή Αυγή.

Α. Χ.

Τα πάντα είναι «τάγματα εφόδου» για τους συριζαίους - Με τέτοια επιχειρήματα έρχονται και στην δίκη της Χρυσής Αυγής