Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 00:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Λίγο οι δημοσκοπήσεις στην Βόρεια Ελλάδα και η κατρακύλα του Σύριζα, λίγο τα επεισόδια με τα ΜΑΤ και τους πολίτες στην Μακεδονία και άρχισαν να τρέμουν στο Μαξίμου. Και το κυριότερο; ακόμη δεν έχουν δει τίποτα! Σκέφτονται μάλιστα, όπως διάβασα να επιστρατεύουν για περιοδεία στην Μακεδονία τον Τσίπρα, γιατί θεωρούν πως ο Αλέξης είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο στην Βόρεια Ελλάδα και να μην τον γιουχάρουν όπως γιούχαραν τους συντρόφους του. Εγώ λέω, κάτσε σπίτι σου Αλέξη, γιατί εκεί έξω δεν είσαι δημοφιλής και αν θες να κάνεις καμιά περιοδεία, ζήτα από τον σύντροφό σου Ζαεφ να σε βολέψει κάπου στα Σκόπια. Στο εξωτερικό... πολιτικοί, στο εσωτερικό προδότες.

Γιώργος Μ.

Χρυσή Αυγή προς Μοσχοβίσι: Είστε ανεπιθύμητος στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

Eίπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, είναι μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στις λογομαχίες μεταξύ Σύριζα και ΝΔ. Και όχι δεν αναφέρομαι στην κοινή πολιτική τους ατζέντα, αλλά στο γεγονός πως ο Γεωργιάδης καταδικάστηκε για παιδεραστία και ο Σύριζα κατηγορεί τους Νεοδημοκράτες για συγκάλυψη και στήριξη του υψηλού στελέχους της ΝΔ. Τι διαφορά έχει αλήθεια όταν οι παιδόφιλοι ανά τον κόσμο διεκδικούν μια ίση θέση στο κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ, καθώς θεωρούν πως είναι διαφορετικοί και αυτοί; Τι διαφορά στην τελική έχετε όλοι εσείς που δηλώνετε "παρούσες" στα gay pride όταν είστε υπεύθυνοι για τον ψυχικό και σωματικό βιασμό των παιδιών;

Ελένη, Κερατσίνι

Ο Παπαχελάς ανησυχεί: Οι Έλληνες στρέφονται προς την Χρυσή Αυγή

Βλέπω δημοσιεύματα σχετικά με το ρεπορτάζ του BBC για την Μακεδονία, κάποιοι διαμαρτύρονται στα κανάλια ότι δεν πρόβαλε το επίμαχο ρεπορτάζ τις τοποθετήσεις τους. Δηλαδή τι περίμεναν από το BBC; Ας θυμίσουμε σε όλους όσους έχουν κοντή μνήμη που κακώς μεμψιμοιρούν πως μόνο η Χρυσή Αυγή πέταξε έξω ολόκληρο συνεργείο του BBC, επειδή η δημοσιογράφος τους είχε το θράσος να αποκαλέσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" στον Ηλία Κασιδιάρη και σε στελέχη του κινήματος. Την επόμενη φορά, λοιπόν, αντί να δίνετε συνεντεύξεις, απλά δείξτε τους την πόρτα της εξόδου, όπως θα την δουν όλοι οι ανθέλληνες σύντομα.

Πέτρος Φ.

Περιοδεία στην Μακεδονία σχεδιάζει ο Τσίπρας για να περιορίσει την συντριβή του Σύριζα