Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012 - 01:30

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από το να βλέπει κανείς τα πρόσωπα και το ύφος των κατοίκων της "κατεχόμενης" Αθήνας στο διάβα της Χρυσής Αυγής. Τα χαμόγελα και οι προτροπές του κόσμου με έκαναν να αισθάνομαι υπερήφανος που έκανα το αυτονόητο. Σήκωσα την Ελληνική σημαία, φώναξα η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και απ' όπου περνούσαμε έβλεπα κόσμο να το ψιθυρίζει μέσα απ τα δόντια του σαν να ήθελε να το φωνάξει αλλά σκέφτονταν τι θα πει ο δίπλα.

Νομίζω ότι τελικά αρχίζει να φαίνεται καθαρά ποιοι είναι οι σύμμαχοι, ποιοι είναι οι προδότες και ποιοι είναι οι φασίστες. Όσο και να χτυπιόνται οι καναλάρχες με τα τσιράκια τους η Χρυσή Αυγή έχει τη θέση που της ανήκει στις καρδιές των Ελλήνων και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο να είναι μουσαφίρης στο σπίτι του, αυτός ο λαός δεν μπορεί άλλο να ανέχεται και σίγουρα αυτός ο λαός δεν είναι δουλοπρεπής.

Γι αυτό και μια είναι η λύση ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χ.Μ

Περιοδεία Νικολάου Μιχαλολιάκου στην Νότια Πελοπόννησο

 

Γεια σας παιδιά! Συγχαρητήρια για τον σκληρό και αληθινό αγώνα σας! Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα συμβάν και εάν θέλετε να το δημοσιεύσετε για να μαθαίνει ο κόσμος και κάποια άλλα που δεν ακούγονται στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πριν μια εβδομάδα είχα περάσει για βόλτα από το λιμάνι της Πρέβεζας, στο τέλος του λιμανιού είδα πολλά άτομα μαζεμένα, μετά ήρθε το λιμενικό, ομάδα ΔΙΑΣ και πυροσβεστική. Κάποιοι περαστικοί μου είπαν ότι ένα σκάφος άφησε κάτι λαθρομετανάστες! Την επόμενη μέρα είδα γραμμένο στην τοπική εφημερίδα "ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ" το ακόλουθο.

Χθες ένας λιμενικός μου ανέφερε ότι οι 53 λαθρομετανάστες τελικά μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, διότι εκεί ήθελαν να πάνε!!! Αν είναι δυνατόν!! Εξυπηρέτηση και με το παραπάνω!

Η πόλη μου, η Πρέβεζα, πασχίζει από ανεργία, δημόσια κτήρια είναι παρατημένα στο έλεος του οποιουδήποτε θέλει να κάνει κατάληψη η να καταστρέψει. 4 στρατόπεδα έκλεισαν και έχουν γίνει καταλήψεις λαθρομεταναστών....και φυσικά απλές δουλειές, όπως φύλαξη καταστημάτων, τις έχουν πάρει πακιστανοί.

Επίσης να σας πω ότι 4 φίλοι μου, που δε σας είχαν ψηφίσει, θα σας ψηφίσουν στις 17 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει πως τα ποσοστά ανεβαίνουν! Τέλος στο φόβο και στην αβεβαιότητα που μας έχουν δημιουργήσει οι ανθέλληνες! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!!
Με τιμή

Θοδωρής, Πρέβεζα

ΟΡΘΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΡΗΜΗΣ ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΑ

Θέλω να απευθύνω αυτό το μήνυμα προς κάθε έλληνα πατριώτη, είτε είναι νεοδημοκράτης, είτε πασόκος είτε (μάλλον πρώην)Λαός και γενικότερα όπου και αν ανήκει:

Φίλε συνέλληνα, πρέπει σε αυτές τις εκλογές να συλλογιστείς τι έκαναν τα κόμματα αυτά για την πατρίδα σου και για την οικογένειά σου όλα αυτά τα χρόνια που σαν πρόβατο πας και τους ψηφίζεις; H απάντηση είναι απολύτως τίποτα!

Το Λάος που εξέφραζε πολλούς από εμάς που ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή σε αυτές τις εκλογές έμεινε αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στη βουλή μόνο στα λόγια. Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που είχε ψηλά τις λέξεις πατρίς, θρησκεία, οικογένεια τις κατήργησε με την εξωτερική της πολιτική(ας θυμηθούν όσοι πατριώτες πάνε να ψηφίσουν αυτό το κόμμα το προσκύνημα του Καραμανλή στον Κεμάλ και το βιβλίο της Ρεπούση, όταν κυβέρνηση ήταν η Ν.Δ) αλλά και με την δήθεν προοδευτική στροφή που έκανε τα τελευταία χρόνια(αν πρόοδο θεωρούμε την διευκόλυνση των διαζυγίων(την ψήφισε)που καταστρέφει μικρά παιδιά και το κάλεσμα του Παυλόπουλου στους  λαθρομετανάστες, που κάποιοι απ' αυτούς βιάζουν, κλέβουν και σκοτώνουν συνέλληνες). Τώρα για το Πασόκ είναι απορίας άξιο για αυτούς που το ψήφισαν τι τους ώθησε σε αυτό. Σίγουρα όχι το ευχαριστούμε στην Αμερική του Σημίτη μετά τα Ίμια, θέλω να πιστεύω. Όσον αφορά τους πατριώτες που θέλουν να ψηφίσουν τον κ. Καμμένο να σκεφθούν πρώτα ότι ο ίδιος δεν ήταν απών από τη Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια της διαφθοράς και της προδοτικής στάσης που ακολούθησε σαν κόμμα , ενώ να προβληματιστούν και για την συνεργασία με το Δημαρά που ανήκε στο πιο αμαρτωλό κατ εμέ Πασόκ. Καλώ ακόμη και τους λεγόμενους αριστερούς που σέβονται την Ελλάδα σαν πατρίδα τους να αντιληφθούν που μας έφτασε η πολιτική των εκπρόσωπων τους και να τους μαυρίσουν, ακόμη και αν δεν ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.
Ίσως αυτά που έγραψα φανούν σαν προεκλογικός λόγος, αλλά δεν είναι απλά θέλω να μην παρασυρθούν οι συμπολίτες μου σε λάθος κατευθύνσεις και να επιλέξουν το σωστό δρόμο, αυτόν του εθνικισμού.
Είμαι φοιτητής και ψήφισα Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές και θέλω να πω σε όλους αυτούς που λένε ότι δεν ξέραμε τι ψηφίζουμε, ότι θα ψηφίζω χρυσή αυγή μέχρι να πεθάνω.

Ε.Π.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Κατάληψη τηλεοπτικού σταθμού στην Κρήτη λόγω… Χρυσής Αυγής

Καλησπέρα σας, σας στέλνω αυτό το μήνυμα κατά κύριο λόγο να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας μπαίνοντας στη βουλή. Είμαι ένας από τους πολλούς ψηφοφόρους σας, έχοντας ψηφίσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή πλήρως συνειδητοποιημένα.

Από το βράδυ που ανακοινώθηκε ότι μπήκατε στη βουλή, παρακολουθώ τις ειδήσεις μένοντας πραγματικά άφωνος απ' τη σαπίλα και το φτυάρι που σας ρίχνουν τα ΜΜΕ. Τους πόνεσε και θα τους πονέσει πολύ περισσότερο στην πορεία η είσοδος σας, διότι ξέρουν ότι δεν θα μείνετε μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις και θα είστε απ' τους λίγους "αμόλυντους" αυτού του σάπιου συστήματος.

Και  στις επαναληπτικές εκλογές, να ξέρετε θα ανεβείτε πολύ περισσότερο, όπως είπε και ο Κύριος Μιχαλολιάκος, τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες θα καθαρίσουν αυτόν τον τόπο, είναι καιρός να κάνουμε τα λόγια πράξεις και οι πράξεις θα έχουν τρομερή απήχηση και στα "έξω" αφτιά αλλά και στα "μέσα".

Τελειώνοντας, να σας πω συγχαρητήρια και κρατάτε γερά.
Μαθητής, 18 χρονών.

Το υπουργείο φωτοτυπίας έκλεισε τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ)

Είμαι κι εγώ ένας από τους 450.000 περήφανους Έλληνες που στάθηκαν όρθιοι στον πολιτικό τυφώνα. Και δικαιώθηκα, όπως δικαιωθήκαμε όλοι! Νοιώθω περήφανος για την επιλογή μου και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι έπραξα αυτό που θα ωφελήσει την Πατρίδα. Και θα το ξανακάνω φυσικά όποτε και όσες φορές χρειαστεί, όπως όλοι μας πιστεύω. Και την επόμενη φορά, στις εκλογές του Ιουνίου που σκόπιμα μας οδηγούν ευελπιστώντας να μη ξαναμπεί η Χρυσή Αυγή στη βουλή, θα είμαστε ακόμη περισσότεροι! Αυτό έχω να πω στο κατά τα άλλα δημοκρατικό κεντροδεξιό/κεντροαριστερό σύστημα των πολιτικών των καναλιών και σ' όλα τα τσιράκια τους που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Στο σύστημα που εύκολα ξεχνάει τους κουκουλοφόρους της αριστεράς και τόσα άλλα παράσιτα που ρημάζουν τον τόπο, και κουνάνε το δάχτυλο στους Χρυσαυγίτες συναγωνιστές. Κρατήστε για τον εαυτό σας τα μαθήματα Δημοκρατίας (ο Θεός να την κάνει Δημοκρατία), λαμόγια. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Μαζί με τα συγχαρητήρια και της ευχές μου, από τις Θερμοπύλες της Ελλάδας, τον ακριτικό Έβρο και την Αλεξανδρούπολη

Α.Α