Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή προεκλογική υπόσχεση κύριε Καμμένε και κύριε Τσίπρα ότι θα βοηθήσετε στο χτίσιμο του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Είδατε τα ποσοστά σας να πιάνουν πάτο στην Βόρειο Ελλάδα και νομίζετε ότι με τέτοιες μπαρούφες θα τα αυξήσετε. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι ότι είστε μόνο λόγια και εσείς και οι προκάτοχοί σας και με τόσο φθηνά τεχνάσματα το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας αηδιάζετε ακόμη παραπάνω. Εδώ είστε ξεγραμμένοι, και απόδειξη γι΄ αυτό είναι ότι χθες δεν μπορούσες να περάσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γιατί; Γιατί φοβάστε την λαϊκή κατακραυγή. Εδώ στον Βορρά έχετε τελειώσει, πάρτε το χαμπάρι!

Αντώνης, Πυλαία

Φτάνει η ανοχή! Να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία απαιτεί το ΕΛΑΜ

Παρηγοριά στον άρρωστο οι δηλώσεις Τσίπρα προς Μπουτάρη. Μεταξύ όλων των άλλων και με αφορμή τις δημοτικές εκλογές ο Αλέξης είπε στον κυρ Γιάννη ότι θα σκίσει... Το μόνο που έχει να κάνει ο κύρ Γιάννης είναι να πάει σε γκέι πράιντ ως συμπαράσταση στην αγαπημένη του κοινότητα, γιατί στις δημοτικές εκλογές θα πατώσει. Καλό και αυτό Αλέξη, για πρωθυπουργός δεν κάνεις σίγουρα, για γελωτοποιός όμως είσαι ακριβώς επάνω στην κλίση σου αγόρι μου! Γελάσαμε και σήμερα...

Ιωάννα Ζ.

Χαζογελούσε ο Τσίπρας στον Εθνικό Ύμνο, “κλαρίνο” στον ύμνο των ΗΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, ο Τσίπρας στη ΔΕΘ δεν έχει μαζί του μόνο την ελληνική αστυνομία, το FBI και την CIA. Όπου αδυνατούν όλοι αυτοί, υπάρχουν τα αδέρφια του οι αναρχικοί για να τον υπερασπιστούν. Ξέρουμε όλοι ότι δεν θέλαν με τίποτα να δουνε τον κόσμο να αντιδρά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Όλοι τους εναντίον των Ελλήνων. 

Ιάκωβος Κ. 

Τσακαλώτος προς ευρωπαίους τοκογλύφους: Μην ανησυχείτε για τα ψέματα Τσίπρα στην ΔΕΘ - Ακολουθούμε πιστά τις εντολές!