Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:24

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αξιότιμε κύριε Γενικέ Γραμματέα σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα με αφορμή το περιστατικό της απαγόρευσης, σε ζευγάρι Ελλήνων πολιτών, να φωτογραφηθεί στον ιερό χώρο της Ακρόπολης με την Ελληνική Σημαία. Οι «αρμόδιοι» υπάλληλοι επικαλέστηκαν σχετική διαταγή που απαγορεύει σχετικές ενέργειες με την αιτιολογία οτι πρόκειται για Ευρωπαϊκό μνημείο. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να θέσετε άμεσα το θέμα στη βουλή (δεν την αποκαλλώ Ελληνικό Κοινοβούλιο διότι το μεγαλύτερο τμήμα της δεν εκφράζει την Ελληνική ψυχή ούτε τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού), ενώ στον αντίποδα θα πρότεινα μέλη του συνδέσμου να παρευρεθούν στον χώρο και να υψώσουν με υπηρεφάνεια τη δική μας Γαλανόλευκη!

 Με εκτίμηση
 ΝΑΥΑΡΧΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

Θεωρία και πράξη: Οικολογική δράση και Ιδεολογική ομιλία από την Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας αύριο

SOS Είσοδος - έξοδος λαθραίων...

Συνοριακή διάβαση Δρυμάδων Πωγωνίου, Ιωαννίνων. Γιατί δεν υπάρχει έλεγχος συνοριακής φύλαξης, το τμήμα του τελωνείου είναι επανδρωμένο; Ποιός ελέγχει του διερχόμενους ουσιαστικά; Tι εισέρχεται στην Ελλάδα από εκεί...;

Θ. Σ.

Να πάψει το κράτος να κάνει πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες

 

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

με μεγάλη μου χαρά ενημερώθηκα από την ιστοσελίδα του κόμματός μας για την ομόφωνη αθώωση του Συναγωνιστή Χρήστου Ρήγα! Μια απόφαση η οποία γέμισε όλους τους συναγωνιστές στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου με χαρά και ενθουσιασμό, αφού η είδηση της σύλληψής του πριν από μερικά χρόνια μας είχε προκαλέσει τρομερή έκπληξη και τολμώ να πω ότι μας συγκλόνισε, χωρίς όμως ποτέ να βγει από το μυαλό μας ότι επρόκειτο για μία καθαρή σκευωρία με μόνο στόχο την σπίλωση και καταβαράθρωση του Κινήματός μας μετά την εκλογική επιτυχία των τελευταίων τοπικών εκλογών.

Θα ήθελα να μεταβιβάσετε τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου και την ολόθερμη συμπαράστασή μου στο Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα, τον οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία να μας οργανώσει καθώς και να ανοίξουμε τα γραφεία του Κινήματός μας στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου, κάτι που ο κόσμος μας περιμένει με μεγάλη προσμονή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αλέξανδρος Π.
Ι.Π.Μεσολογγίου

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κεφαλονιάς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Δ. Ζ.

Η επιστροφή της ελονοσίας από τα βάθη της Ασίας – Προσβλήθηκε 7χρονη Ελληνοπούλα...

Ο επιπολασμός της φυματίωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Νοσοκομείο Σωτηρία και από τις υπηρεσίες καταγραφών των Διευθύνσεων Υγείας της Περιφέρειας Αττικής (αλλά και άλλων περιφεριών - πρώην Νομαρχιών), καταγράφονται καθημερινά 1 έως 4 ή και 5 νέα κρούσματα φυματίωσης, σε άτομα πακιστανικής προέλεευσης κατά 80%. Αυτά τα άτομα αποστέλνονται για εισαγωγή στο ''Σωτηρία"" αλλά δεν πάνε και αντίθετα
κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να νοσηλευθούν ώστε να γίνουν μη μολυσματικά. Λεωφορεία, τραίνα, ηλεκτρικός, μετρό, έχουν γίνει χώροι διασποράς ενεργού και μολυσματικής φυαμτίωσης, κάτι που είχε να συμβεί στην χώρα μας από το 1930. Τα στοιχεία φωτιά για την υγεία του Ελληνικού λαού, πριν 2-3 χρόνια κάποιος ιατρός πνευμονολόγος τόλμησε να τα παρουσιάσει σε ιατρικό συνέδριο της Θεσσαλονίκης και έπεσαν να τον φάνε και αυτόν και τον προϊστάμενο του Ινστιτούτου υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας (οδός Αβέρωφ) και την κόρη του που ήταν ιατρός στο Σωτηρία.

Τρέμουν την αλήθεια και απειλούν όποιον τολμάει να μιλήσει. Όμως η φυματίωση έχει ήδη μεγάλη διασπορά στον ελληνικό λαό. Μήπως πρέπει να γίνει επίσημη ερώτηση στην βουλή;

Γιώργος Χ.
Καρδιολόγος MD PhD

Δήμαρχος Σύμης καλεί Χρυσή Αυγή!

Ποιοι είναι οι "βρυκόλακες"; Σήμερα το πρωί, κοίταξα το ημερολόγιο και έγραφε "7 Σεπτεμβρίου"! Μετά από λίγο συλλογιζόμενος τις πολιτικές εξελίξεις, θυμήθηκα τις εκλογές του Μαΐου. Ήταν μόλις η επομένη των εκλογών εκείνων, η 7η Μαΐου, που όλα τα κανάλια της διαφθοράς χυδαιολογούσαν και λασπολογούσαν την Χρυσή Αυγή, καθώς για πρώτη φορά αυτή εισερχόταν στον "Ναό της (δήθεν) Δημοκρατίας". Τέτοια μέρα ακριβώς πριν τέσσερις μήνες, όλος ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος επειδή δεν είχε τί να καταλογίσει στην Χρυσή Αυγή, τήν ταύτιζε με το απόλυτο κακό. Ποιος δεν θυμάται την αλησμόνητη εκείνη φράση: "Τώρα που θα δεί ο κόσμος το αληθινό τους πρόσωπο, τώρα που θα πέσει πάνω τους το φώς της δημοσιότητας, θα λιώσουν και θα εξαφανιστούν, όπως λιώνουν οι βρυκόλακες με το φως της ημέρας."

Τέσσερις μήνες μετά, το φως της ημέρας συνεχίζει να πέφτει στα πρόσωπα των Χρυσαυγιτών. Αλλά δεν λιώνουν, δεν χάνονται, δεν εξαφανίζονται! Αντιθέτως, δυναμώνουν και πληθύνονται! Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι καταβαραθρώνονται. Δεν μπόρουν να κυκλοφορήσουν στους ηλιόλουστους δρόμους της Πατρίδος μας και χάνονται στις σκιές των σκοτεινών στοών τους. Λογικά έρχεται το ερώτημα: "Ποιοι είναι οι βρυκόλακες;"!

Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Κάθε μέρα και κάθε ώρα φουσκώνει, θεριεύει, γιγαντώνεται! Είναι το ποτάμι που θα παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, κάθε φαύλο και κάθε προδότη! Και τότε θα ξημερώσει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, που θα κάψει τους "βρυκόλακες" της Πατρίδας μας και θα εξαγνίσει αυτά τα ιερά χώματα ως ένας άλλος Οδυσσέας!


Με τιμή και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος

Ιστορίες κομμουνιστικού «πατριωτισμού»

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Α. Κ.

Για τον Πόλεμο και τους Πολεμιστές

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

H οικονομική κρίση έβγαλε στην επιφάνεια όλες τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Αμοραλισμός, ανελευθερία,υποτελής και υποταγμένη εθνική συνείδηση με μπόλικες δόσεις αυταρχισμού και αμετροέπειας. Επέδειξε, το πολιτικό σύστημα, απάνθρωπη συμπεριφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως στους συνταξιούχους και τους αναπήρους, αλλά και σε ευρείες κοινωνικές ομάδες, όπως στους δημοσίους υπαλλήλους και γενικά στούς μισθωτούς, με πολυσήμαντη και αδιάφθορη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την Πατρίδα. Ταλαιπώρησε την ευαίσθητη τάξη των ταξιτζήδων, έριξε στη πυρά τους εμπόρους και βιοτέχνες, βύθισε στη κόλαση την μεσαία τάξη, όπως είναι οι Δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Κτύπησε την Εκκλησία ευτελίζοντας σε μισθούς πείνας τους ιερείς μας.

Ένα πράγμα δεν κατάφερε να κάνει. Να βγάλει από την καρδιά του Έλληνα την Ελλάδα, την αγάπη του για την πατρίδα, την οικογένεια, τις αξίες και τις παραδόσεις εκείνες που κράτησαν ελεύθερη και φωτοβόλα την γωνιά αυτή του κόσμου. Ολοένα μεγαλώνει και φουντώνει απ' άκρου εις άκρο της ελληνικής γής η ανυστερόβουλη έκφραση εκατοντάδων ομάδων και πολιτιστικών συλλόγων που στόχο έχουν την δημιουργία ανταλλακτικών δικτύων αυτοπροστασίας συμπολιτών μας από την οικονομική κρίση. Η Χρυσή Αυγή ένα κόμμα πολλά υποσχόμενο,ένα κόμμα που ξεχωρίζει για την αγνότητα των επιδιώξεών του έχει δημιουργήσει με τις οργανώσεις του ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικής προσφοράς για την ανακούφιση και βοήθεια συνανθρώπων μας . Έτσι με ελληνική καρδιά και ελληνικό φιλότιμο αντιμετωπίζουμε αισιόδοξα την οικονομική κρίση. Πόλυ σύντομα συνέλληνες και με την συμβολή την δική σας θα αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί. Θα ανατραπούν κλίκες, φαμίλιες και ομάδες που εχθρεύονται τα συμφέροντα του λαού. Μια νέα χρυσή αυγή του ελληνισμού θα ανατείλλει.

Πέτρος Κορμικιάρης

Ωμές απειλές κατά των ενστόλων από τα παπαγαλάκια του καθεστώτος…

EYXOMAI ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. NA ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΒΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,
ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ
ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

Αγγελική Μ.