Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Τραγικό το μέλλον για τους Έλληνες όπως προκύπτει άλλωστε από έρευνες και γίνεται σαφές ότι θα φτάσουμε να έχουμε 7 εκατομμύρια πληθυσμό. Είναι ένα θέμα το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει θίξει επανειλημμένως και κάποιοι θεώρησαν υπερβολές τα όσα έλεγε, έλα όμως που οι αριθμοί είναι αμείληκτοι σε νέα έρευνα 734 σελίδων η οποία κάνει λόγο για τον υπο διωγμόν Ελληνισμό δηλαδή, την συστηματική υποβολή σε ταλαιπωρίες, που έχουν οδηγήσει ή θα καταλήξουν στο μέλλον στην απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα, από την οικογένειά τους, από τη δουλειά τους, από τους φίλους τους, ακόμη και από τη ζωή. Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε πως η χώρα αυτή πέρα από την γεωγραφική της υπόσταση που πρέπει να πάρει πίσω, θα πρέπει να πάρει πίσω και τα παιδιά της, δεν θέλουμε μια Ελλάδα ερημική αλλά μια Ελλάδα με ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Π.Σ.

Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Ωρωπό - Φωτορεπορτάζ

Ούτε στην Πελοπόννησο ούτε και πουθενά δεν θα υπάρχει αριστερά! Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις άλλωστε δείχνουν την οργή του λαού απέναντι στην προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζανελ και τελικά αποδεικνύει πως τα εθνικά θέματα είναι ικανά από βασιλιά να σε κάνουν δούλο, έτσι σύμφωνα με την Kαπα Research κατακρημνείζεται ο Σύριζα στην Πελλοπόνησο με το μάλλον αισιόδοξο 14,4 ενώ η Χρυσή Αυγή διαγράφοντας όλα αυτά τα χρόνια πορεία ανόδου καταγράφει 11%. Τελικά δεν είπατε εσείς οι αριστεροί, για ποιους είπατε ότι έρχονται οι κρεμάλες; 

Μ.Τ.

Ο ευγνώμων Ζάεφ χαρίζει άφθονο πολιτικό χρόνο στην προδοτική συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Τόσο χρόνια χλεύαζαν τους Έλληνες πως είναι τεμπέληδες και δεν δουλεύουν, και όμως στα χρόνια των μνημονίων αλλά και πριν από αυτά τους αποδείξαμε ότι είμαστε ο πιο εργτικός λαός της Ευρώπης, μιας που έχουμε φτάσει στο σημείο να ζούμε για να δουλεύουμε. Λέγαν για εμάς τους Έλληνες ότι είμαστε σε έναν καναπέ και δεν κάνουμε τίποτα παρά αλλάζουμε τα κανάλια με το τηλεκοντρολ, κι όμως τους αποδείξαμε και σε αυτό πως κάνουν λάθος, μιας που για το όνομα και την Ιστορία μας βγαίνουμε στους δρόμους και απαιτούμε την παραίτηση των Σύριζανελ και την μη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ξεχάσαμε τους καναπέδες μας, ξεχάσαμε και τα μπάνια στην παραλία και είμαστε στους δρόμους και τις πλατείες και διεκδικούμε πλέον ο,τι μας πήραν πίσω. Όπως λέει και ο Δραγούμης όταν ένας του Γένους δεν φοβάται, πως μπορεί και φοβάται το Γένος; Ετοιμαστείτε η Ελλάδα ξύπνησε.

Δ.Σ.

Συνάντηση κορυφής Τράμπ - Πούτιν στο Ελσίνκι