Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 - 00:26

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ως το τέλος του 2018 θα είναι έτοιμο το τζαμί στον Βοτανικό και βγήκαν στην δημοσιότητα και οι πρώτες οδηγίες προς ισλαμιστές, μεταξύ των οποίων μια είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς απαγορεύει τις οργανωμένες θρησκευτικές κοινότητες που διαβιούν στην Αττική να παρευρίσκονται στις οργανωμένες προσευχές τις ημέρες που το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών έχει παραχωρηθεί σε συγκεκριμένη θρησκευτική κοινότητα που ζει στην Αττική, εκτός και εάν η τελευταία τους έχει προσκαλέσει. Αν δούμε λίγο τι γίνεται στα "χοτ σποτ" με τους κατατρεγμένους, φανταστείτε τι έχει να γίνει με το τζαμί, που με το έτσι θέλω ανήγειραν στο κέντρο των Αθηνών. Θα αλληλομαχαιρώνονται και θα ζήσουμε εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες σκηνές απείρου κάλλους μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δηλαδή δεν μας φτάνει που τους βλέπουμε να σφάζονται στο Μοναστηράκι, στην Ομόνοια και σε κεντρικές πλατείες της Ελλάδας τους δίνουμε και άλλο χώρο να μπορούν να μας δείξουν τον... πολιτισμό τους, αυτόν του Βοτανικού. 

Νένα Σ.

ΕΛΑΜ: Ο κατοχικός στρατός παρενόχλησε Έλληνες γεωργούς στην Λευκωσία

Στην Χίο δεν θέλουν τα παιδιά τους να φοιτούν με παιδιά δήθεν προσφύγων εφιστώντας την προσοχή στις αρμόδιες αρχές. Οι κάτοικοι στο νησί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και είναι πλέον κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού, καθώς το κράτος κωφεύει απέναντι σε οποιαδήποτε φωνή εναντιώνεται απέναντι στην πρωτοφανή εισβολή λαθρομεταναστών. Ο στιγματισμός που δέχονται αυτοί οι Έλληνες είναι πρωτοφανής, καθώς ο οχετός που εξαπολύεται από τα διάφορα ΜΜΕ εναντίον τους είναι πρωτοφανής και οι άνθρωποι απλά ζητούν το αυτονόητο να μπορούν να ζήσουν σε ένα υγιές περιβάλλον. Δεν καταλαβαίνω γιατί οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης μπορεί να κλείσει τα σύνορά της και εμείς εδώ να είμαστε ανοιχτοί σε όλους και την ίδια στιγμή να μετράμε καθημερινές πληγές από δαύτους, βιασμούς, κλοπές, μαχαιρώματα, ξύλο, δολοφονίες. Έλεος πια ας τους πάρει στο σπίτι του ο Αλέξης και οι σύντροφοί του, ας τους πάρει ο Κούλης στα γραφεία της ΝΔ, στα σπίτια τους τα δικά μας σπίτια είναι ερμητικά κλειστά και έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά.

Ιωάννης Ν.

Δολοφονία ο θάνατος του Μακαριστού Χριστόδουλου

Είχε πει κάποτε ο Χριστόδουλος σε μια ομιλία του "όπισθεν ολοταχώς" στην Ελλάδα. Τότε δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει και το σίγουρο είναι πως αν επαναφέρουμε την φράση αυτήν τώρα θα ακούσουμε τα εξ αμάξης. Στην Ελλάδα, γιατί στην Ρουμανία μπορεί να μην είχανε Χριστόδουλο αλλά οι άνθρωποι φαίνεται πως έχουν αγανακτήσει και έχουν σιχαθεί τον τόσο προοδευτισμό και γι΄ αυτόν τον λόγο έθεσαν σε δημοψήφισμα την απαγόρευση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων. Να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα υπάρχει το άρθρο αυτό στο Σύνταγμα της Ρουμανίας που επιτρέπει τον γάμο μεταξύ "συζύγων" . Κοινώς από την μακρυνή Ρουμανία μας λένε ότι ξέρετε κάτι εσείς εκεί κάτω; Εμείς το ζήσαμε τόσα χρόνια τον παραλογισμό, αλλά ήταν ως εδώ, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τ΄ ακούει κανείς; ή απλά έτσι περνάμε τις ώρες μας μέχρι να έρθουν εκλογές πάλι;

Σ.Σ.

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Σαλαμίνια 2018 - Φωτογραφίες, Βίντεο