Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012 - 01:42

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑΣ

Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι στο σχολειό να διαβάζω στην ιστορία για Ελληνες που στο πέρασμα των αιώνων δεν έχαναν τα ιδανικά τους και ειδικότερα το ύψιστο ιδανικό τους, την πατρίδα. Όποιο ιστορικό βιβλίο και να διάβαζα οποιασδήποτε χρονικής περιόδου ο Ελληνας πάντα μαχόταν για την πατρίδα του, για την οικογένεια του, για την ελευθερία του. Ενωμένο η μεταξύ του αντίπαλο αυτό το έθνος πάντα μαχόταν για αυτό το ιδανικό, που κατά την γνώμη μου μόνο αν είσαι Ελληνας μπορείς να το νιώσεις να κυλάει στις φλέβες σου, αυτό το ιδανικό που λέγετε πατρίδα. Αναρωτιέμαι όμως αν και η ιστορία που γράφεται τώρα θα μπορεί να είναι ποτέ αντάξια με αυτήν των προγόνων μας . Αν σε έναν αιώνα από τώρα κάποιοι μαθητές σε κάποιο σχολείο διαβάζουν για τους Ελληνες που για ακόμη μια φορά ενώθηκαν για το συμφέρον της πατρίδας τους. Και για να γραφτεί αυτή η ιστορία χρειάζεται αγώνας. Αγώνας που ξέρει πολύ καλά ο Έλληνας πώς γίνεται και πώς κερδίζεται. Και αν πλέον οι εχθροί της πατρίδας δεν είναι κάποιοι ξένοι κατακτητές αλλά άνθρωποι που από κάποια ιδεολογική τους κρίση δεν πράττουν τα μέγιστα για την πατρίδα τους, τότε είναι αυτοί ως νέοι εφιάλτες η απειλή αυτής της πατρίδας. Και αν πλέον αυτόν που αγαπάει την πατρίδα του τον χαρακτηρίζουν φασίστα τότε ναι είμαστε οι μεγαλύτεροι. Αν είναι φασίστας αυτός που αντιστέκεται για τα ιδανικά του τότε ναι είμαι ο μεγαλύτερος.

Θωμάς Σ.
Φοιτητής

Ομιλία στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως

Λαθρομετανάστες στη Δράμα

Το στρατόπεδο Παρανεστίου Δράμας έκλεισε εδώ και δύο χρόνια. Πριν μια εβδομάδα κουβάλησαν τους πρώτους 150 λαθρομετανάστες και αναμένονται άλλοι 400. O κυβερνητικός βουλευτής ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ δεν γνώριζε τίποτα και στα Δραμινά κανάλια γίνεται χαμός.

Π. Σ.

‘’Ραγιαδική στάση των κυβερνήσεων από το ‘90’’

Πωλήσεις οικοπέδων και λοιπών ακινήτων σε παραμεθώριες περιοχές

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να θίξω ή μαλλον να επαναφέρω ένα θέμα. Στην Έλλαδα του 2012 που όλα πωλούνται στους ξένους απο τις πουλημένες μας κυβερνήσεις, πόσο νόμιμο είναι αλλοδαποί να έχουν στα χέρια του ακίνητη περιουσία σε στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα περιοχές όπως ειναι τα νησιά μας και οι κοντινές στα σύνορα τοποθεσίες;

Αγοραστός Λ.

Κορμίστα Ν. Σερρών: Εκδήλωση μνήμης σφαγιασθέντων υπό των Βουλγάρων

Πραγματικά μπράβο για το έργο σας μέχρι σήμερα και για όλα αυτά που κάνετε για μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Σίγουρα ακούγονται και θα ακουστούν πολλά, όμως όλοι ξέρουμε πως όλα
τα λένε γιατί δεν μπορούν να σας φτάσουν στο ελάχιστο! Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι!

Ντόρα

Τρεις χιλιάδες «τζάκια» επένδυσαν στη σιγουριά του εθνοκτόνου μνημονίου!

Θύμα ληστείας

Καλησπέρα, λέγομαι Φοίβος είμαι 34 ετών και κατοικώ με την γυναίκα μου και τα 2 μικρά παιδιά μου στην περιοχή της 'Εξω Αγυιάς στην Πάτρα. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε την πατρίδα του, δουλεύει συνέχεια, πληρώνει κανονικά φόρους, δεν ενοχλεί κανέναν, βοηθάει όποιον ζητήσει υποστήριξη και αγωνίζεται να μεγαλώσει τα παιδιά του σε αυτή την ζούγκλα που έχουν καταντήσει την Ελλάδα.

Δυστυχώς τα ξημερώματα της 28.09.2012, όπως και άλλοι πολλοί συμπολίτες μας καθημερινά, πέσαμε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Το ίδιο έργο, το ίδιο θλιβερό σενάριο, με διαφορετικούς ηθοποιούς αλλά αυτή τη φορά με ευτυχή κατάληξη. Είμασταν από τους τυχερούς που ενώ οι ληστές μπήκαν θρασύδειλα και απρόκλητα μέσα στην κατοικία την ώρα που τα παιδιά μου κοιμόντουσαν, άρπαξαν "μόνο" χρηματικά ποσά και έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή. Είμαστε από τους τυχερούς που δεν έσφαξαν όπως έκαναν με τόσους άλλους συμπατριώτες μας. Είναι η ξεφτίλα του να κρύβεσαι σαν το ποντίκι μέσα στην ίδια σου την χώρα, στην ίδια σου την πόλη, στο ίδιο σου το σπίτι. Η καταθεσή μου στην ασφάλεια Πατρών ήταν άμεση, το ίδιο άμεση και η απάντησή τους:
δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα σας ειδοποιήσουμε. Τόσο απλά και ξεφτιλισμένα λες και ήμουν ένας ακόμη αλλοδαπός.

Δεν αντέχω άλλο αυτήν την ταπείνωση: οικονομική, κοινωνική αλλά κυρίως ηθική. Προσπαθούν να τσακίσουν το ήθος μας ως Λαό και Εθνος και εν μέρη τα κατάφεραν. Τι θα διδάξω στα παιδιά μου; Ποια ζωή θα τους προσφέρω σε αυτόν τον τόπο; Κανείς από τους ηθήνοντες δεν ενδιαφέρεται ούτε θα ενδιαφερθεί ποτέ για εμάς τους απλούς. Είναι όλοι πουλημένοι. Δεν είναι η Ελλάδα που γνώριζα, δεν είναι η Ελλάδα που θυμάμαι, δεν είναι η Ελλάδα που αγάπησα.

Κλείνοντας θεωρώ θεμελιώδους σημασίας την οργάνωση από πλευράς της Χρυσής Αυγής
περιπολιών και στην περιοχή της Αγυιάς. Η κοινωνία αιμορραγεί, οι ελληνικές οικογένειες αιμορραγούν, η Ελλάδα αιμορραγεί!

Με εκτίμηση για όλο το έργο σας

Φοίβος Κ.

Πανθεσσαλική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για τα νέα μνημονιακά μέτρα στις 18:00 στο Βόλο

Λαϊκές Αγορές πριν την έναρξή τους

Από 04.15 π.μ. έως 06.30 π.μ. και από τις 14.30 μ.μ. έως 16.00 μ.μ. στις λαϊκές αγορές γίνεται πακιστανικό πάρτυ από την εκφόρτωση και φόρτωση προΊόντων σε ΕΛΛΗΝΕΣ παραγωγούς και επαγγελματίες. Είμαι Έλληνας πολίτης, άνεργος, με τρία παιδιά, μπαίνω στον χώρο της λαΙκής αγοράς, δηλώνοντας ότι είμαι πρόθυμος να ξεφορτώνω φορτηγά, αλλά η παρουσία αυτών των ατόμων και η αδιαφορία του κράτους καθιστά αδύνατη έως και ακατόρθωτη την δυνατότητα να βγάλουμε ένα μεροκάματο στον χώρο αυτόν. Ωστόσο αυτά τα άτομα γίνονται και πωλητές, στους επαγγελματίες και παραγωγούς, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαι μέλος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας και είμαι στην διάθεσή σε ό,τι κι αν κάνετε. Δεν μπορούμε να ζήσουμε στη χώρα μας.

Μετά τιμής

Αλέξανδρος Ι.

Εμπαίζει τους Έλληνες Ομολογιούχους η κυβέρνηση του μνημονίου

Τα ελληνικά σχολεία κλείνουν!

Την ώρα που οι κυβερνώντες μας λένε να κάνουμε υπομονή στη δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση που επικρατεί εν ονόματι της διατήρησης της Ελλάδας στην Ευρωπαική ένωση, να πληρώνουμε αβάσταχτους φόρους σαν εκείνους που βάζουν οι κατακτητές για να μείνουμε στην Ευρώπη γιατί όπως λένε θα είμαστε μέλη της φωτισμένης Ευρώπης, την ώρα αυτή πολλά σχολεία στη χώρα μας συγχωνεύονται, υποβιβάζονται και άλλα κλείνουν! Ως γονείς έως τώρα ζούσαμε με την ελπίδα μιας καλύτερης παιδείας στη χώρα μας και αντί γι' αυτό συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Αν αυτό σημαίνει να είσαι μέλος της "φωτισμένης" Ευρώπης τότε δεν θέλουμε άλλο. ΦΤΑΝΕΙ!

Η. Π.

Χρυσή Αυγή Ρόδου: Αλληλεγγύη στους Έλληνες

Συναυλία αντι-"ρατσιστών" για συμπαράσταση στους στασιαστές της Συρίας!

Το απόγευμα της Παρασκευής, 28/09/2012 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών η γνωστή ΜΚΟ, "Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και την φασιστική απειλή", διοργάνωσε μία συναυλία "αλληλεγγύης" και συμπαράστασης για τους "αντάρτες" της Συρίας. Η στήριξη και η συμπαράσταση αφορούσαν τους στασιαστές της Συρίας, που χρηματοδοτούμενοι από τα Σιωνιστικά κεφάλαια έχουν βαλθεί να μην αφήσουν λίθο επί λίθον στο συριακό κράτος. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, το φαινόμενο αυτό έχει επαναληφθεί πολλάκις. Οι δήθεν "αντισυστημικοί" αντι-"εξουσιαστές" διοργανώνουν εκδηλώσεις συμπαράστασης για τους κατά τόπους "επαναστατημένους" (επί χρήμασι) της Αραβικής Άνοιξης, την ίδια ώρα που το ΝΑΤΟ όχι μόνο συμπαραστέκεται, αλλά οργανώνει και χρηματοδοτεί τους ίδιους ψευτοεπαναστάτες...Άλλη μία απόδειξη για το ποιοι πραγματικά είναι το "μακρύ χέρι του συστήματος"...

Δημήτρης Π.

Η ΔΙΑΚΟΠΕΙΣΑ «ΥΠΕΡΟΧΗ» ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ

Αξιότιμε Κε Γενικέ,
Ονομάζομαι Βασίλειος Σ. και είμαι 56 ετών. Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να σας επαινέσω και να εκφράσω την ευαρέσκεια μου, τόσον εις Εσάς όσο και εις τους άξιους Συνεργάτας σας, για τις καθοριστικές και ουασιαστικές Σας προσπάθειες στήριξης του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Αναγνωρίζω Κε Γενικέ, τον επίπονο και δυσβάστακτο φόρτο που έχετε επωμισθεί Εσείς και οι Επιτελείς Σας, προκειμένου να συμβάλλετε εις την ανακούφιση και στήριξη του αγρίως "βιαζομένου" ύπερήφανου Λαού μας και είμαι πεποισμένος, πως σύντομα η "σπορά" Σας θα καρποφορήσει!

Με Τιμή,
Βασίλειος Γ. Σ.

Εφ. Ανθυπολοχαγός

Έλληνας κοσμοπολίτης, άθεος ή αναρχικός δεν λογιέται

Διάβασα για την επίθεση που δέχτηκε η Χρυσή Αυγή στη βουλή για μια προσπάθεια για την οποία θα έπρεπε να επαινείται. Είναι ο μόνος κομματικός σχηματισμός που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Έλληνα με πράξεις. Οι υπόλοιποι ας μιλήσουν και κάποτε για τον ρατσισμό κατά του Έλληνα πολίτη. Πολλά μπράβο για την προσπάθεια σας και είμαι σίγουρος πως ενωμένοι και αφυπνισμένοι θα νικήσουμε κάθε εξωτερικό αλλά και εγχώριο εχθρό.

Μετά τιμής

Παναγιώτης Μ.

Συντονισμένες οι ενέργειες εναντίον της Χρυσής Αυγής

Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.

Πρέπει επειγόντως να διαλυθεί το Ταμείο "αξιοποίησης" ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.). Ό,τιδήποτε ξεπουλά αυτό το ταμείο, τα στέλνει όλα τα λεφτά έξω. Το ιδιωτικής εννοεί να ξεπουλά κάτι που πήρε το δημόσιο από ιδιώτες από κατάσχεση κλπ. Αλλά δυστυχώς ξεπουλά και δημόσιο πλούτο. Έχει επομένως 2 λέξεις απάτη: Την αξιοποίησης και ιδιωτικής. Επιπλέον προσφέρει στους εκμεταλλευτές - αγοραστές - ενοικιαστές κλπ. την ευχέρεια να καταστρατηγούν την ελληνική νομοθεσία για να διευκολύνεται μια καταλήστευση. Η κυβέρνηση με ζήλο νομοθετεί γι αυτό το σκοπό. Πέραν αυτών θα στέλνουν τα κέρδη τους έξω. Οι λεγόμενοι ξένοι επενδυτές, οι οποίοι μπορεί να
είναι και οι δανειστές, παίρνουν τα πάντα τσάμπα, γιατί ό,τι πληρώνουν, το παίρνουν πίσω από το ταμείο αυτό. Τώρα έχουν βάλει μπρός να ξεπουλήσουν, ή να ενοικιάσουν για 100 χρόνια, 40 ελληνικές νησίδες από 20 στρέμματα ως κάποιες χιλιάδες η κάθε μία, οι περισσότερες από τις οποίες αποτελούν καταφύγια για πολλά είδη πτηνών και σπάνιων βοτάνων. Άλλες πάλι έχουν ανεξερεύνητες ελληνικές αρχαιότητες. Ας σημειωθεί επίσης ότι κάποιοι εκμεταλλευτές (ληστρικοί επενδυτές) είναι και Τούρκοι ή εκπρόσωποί τους. Τι είναι τελικά αυτή η κυβέρνηση και όσοι την στηρίζουν; Ποιούς υπηρετούν τελικά; Την Ελλάδα, τις Ελληνίδες, τους Έλληνες πάντως όχι.

Επισκέπτης

‘’Μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα’’

Παιδιά τά έχουν χαμένα, το κράτος παραλύει, τα έχει εντελώς χαμένα. Τί έκαναν τόσα χρόνια γιά τούς Έλληνες, μόνο φόροι -φόροι -φόροι. Κλείσαν τά μαγαζιά τών Ελλήνων γιά
να δουλέυουν οί Πακιστανοί, οί μάυροι και τό κακό συναπάντημα. Ήρθε καιρός νά πληρώσουν καί να τιμωρηθούν. Φτάνει πιά ό χλευασμός τών ανέργων διά στόματος υπουργού ανεργίας. Βγάλτε στή φόρα όλα τά άπλυτα τούς καί να δούμε άν θά μπορούν νά κυκλοφορήσουν.

Σταύρος Β.