Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 7 Απριλίου 2019

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 00:24

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 7 Απριλίου 2019

Δυστυχώς στο σουρωτήρι του Έβρου η κατάσταση με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχει ξεφύγει. Προχτές μόλις λαθρομετανάστες που ήρθαν στο Ελληνικό έδαφος από την Τουρκία, άνοιξαν δύο κλειστά σπίτια. Στο πρώτο σπίτι ενός Θεσσαλονικιού στην περιοχή Βάλτου το άνοιξαν, το λεηλάτησαν και τελικά έβαλαν φωτιά και το έκαψαν. Στο δεύτερο σπίτι επιδόθηκαν σε πλιάτσικο, το έσπασαν και επιχείρησαν και αυτό να το κάψουν. Οι υπάλληλοι της Frontex απλά τους καταγράφουν και τους δίνουν ένα έγγραφο για να έχουν όλα τα δικαιώματα με τους Έλληνες πολίτες και σύμφωνα με τον προδότη Βίτσα σε λίγο καιρό θα είναι Έλληνες και μάλιστα ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι γιατροί και οι μορφωμένοι μετανάστες πάνε Γερμανία και Γαλλία και οι εγκληματίες μένουν στην Ελλάδα. Ελλάδα μόνο για Έλληνες! Ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

Γεωργία Π. Αθήνα

Απάντηση στις νέες ανοησίες Παπαχρήστου για την μακρόσυρτη δίκη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Και γιατί τους κρατάνε με το ζόρι δηλαδή στα Διαβατά οι Συριζαίοι; Αφού θέλουν να φύγουν, ας ανοίξουν τα σύνορα να πάνε εκεί που θέλουν. Με το ζόρι φυτοζωούμε ως πολίτες και ως κράτος, εμ τους φροντίζουμε -και καλά επειδή είμαστε ανθρωπιστές- και αυτοί εξεγείρονται και θέλουν να φύγουν; Ας φύγουν! Τι φοβάται ο Σύριζα; Ότι θα χάσει ψηφοφόρους και τα χρήματα που πήρε και ένας Θεός ξέρει τι τα έκανε, από την Ε.Ε. για να συντηρεί τα "hot spot"; Όλοι τους εις βάρος των Ελλήνων δρουν.

Χάρης Ν.

Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Νεάπολις: “Στην Ευρωβουλή θα δώσουμε την μάχη για τα Εθνικά μας δίκαια” - Ηχητικό

Δεν φτάνει που δουλεύουμε για 3,60 δεν φτάνει που διανύουμε αποστάσεις από την μία άκρη της Αττικής στην άλλη με τον Προαστιακό, μπας και καταφέρουμε να φτάσουμε στην δουλειά μας ή στο σπίτι μας στην ώρα μας, έχουμε και αυτούς να κλείνουν τις γραμμές των τρένων με την αστυνομία να είναι κυριολεκτικά απούσα! Σε "hot spot" μετέτρεψαν τον Σταθμό Λαρίσης και εμείς καθόμαστε και τους ανεχόμαστε! Αυτοί που τους πληροφόρησαν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα, σίγουρα είναι οι ΜΚΟ και οι άλλοι διάφοροι αριστεριστές. Και όμως κανένας τους δεν θα πληρώσει το τίμημα για "fake news", μόνο εγώ και εσύ!

Έφη Ζ.

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ ζητάει και τα ρέστα για τα υπέρογκα χρέη του