Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Κυριακή, 8 Απριλίου 2018 - 01:18

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Από τον αστυνομικό της γειτονιάς σας περάσαμε στον ρομά της γειτονιάς σας. Τουλάχιστον αυτό θέλει να επιτύχει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς θέλει να ενσωματώσει ρομά στην δύναμή της, στα πλαίσια της αντιμετώπισης του κοινωνικού αποκλεισμού τους. Ωραία να μην κουράζονται κιόλας τα παληκάρια και να μην ζούνε με το άγχος μην έρθει η αστυνομία και τους μαζέψει από το πλήθος παράνομων δραστηριοτήτων που γίνονται μέσα στους μαχαλάδες τους, από μικροκλοπές δηλαδή μέχρι και εμπόριο ναρκωτικών. Πλέον θα τους ενημερώνουν και οι δικοί τους ότι ξέρετε κάτι; κρύφτε τα όλα θα ρθούμε για έλεγχο! Και όλα αυτά γιατί; Για να μην μας πούνε ρατσιστές, ε λοιπόν, κύριοι όλοι εσείς που είσαστε υπέρμαχοι των ρομά ελάτε να μείνετε στο Μενίδι να δω πόσο υπέρ ή κατά θα είστε στο τέλος ξεφτίλες!

Δημήτρης, Μενίδι

Συντρόφια Σύριζα: Να βρούμε το πολιτικό θάρρος για να προδώσουμε το όνομα της Μακεδονίας!

Καινούργιο φρούτο μας βρήκε από την πλευρά της τουρκίας. Σε δημοσίευσή του στο τουίτερ εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης κάνει λόγο για την ανικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης η οποία οδηγεί στην ρήξη των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας. Η ρήξη Ελλάδας - Τουρκίας για να έρθει, σημαίνει ότι κάποτε υπήρχε μια αλληλεγγύη και ένας σεβασμός, που από την πλευρά της η τουρκία ουδέποτε τήρησε, καθώς δεν έπαψε ούτε στιγμή να έχει αλυτρωτικές βλέψεις στον ελλαδικό χώρο, και εκεί έγκειται η ανικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης, όχι της τωρινής μόνο αλλά και όσων περάσαν. Ότι δεν ήταν καμία τους άξια τα τελευταία 40 χρόνια να δείξει την πυγμή που χρειαζόταν ώστε να κατακρημνίσει τον γίγαντα με τα γυάλινα πόδια, τουναντίον αρκέστηκε να συντηρήσει μια λυκοφιλία της οποίας ήταν όχι ο λύκος αλλά το πρόβατο. 

Κ.Τ.

Σημαντικές για το μέλλον της Ευρώπης οι εκλογές στην Ουγγαρία

Διάβασα σε άρθρο στο διαδίκτυο πως γερνάει ο Ελληνικός Στρατός και πως οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε συναγερμό προκειμένου να αναστρέψουν την αρνητική αυτή εξέλιξη. Εδώ παιδιά γερνάει όλη η Ελλάδα, με την υπογεννητικότητα δεν θα γεράσει ο Ελληνικός Στρατός; Το κύριο πρόβλημα της πατρίδας μας είναι το δημογραφικό και καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει αν δεν δωθούν κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν οικογένεια. Αντιθέτως, τους δίνονται όλα τα κίνητρα για να μην κάνουν οικογένεια. Δεν έχουν καταλάβει κάτι όλοι αυτοί οι αντιρατσιστές πως ο θεσμός της οικογένειας είναι ιερός και χωρίς αυτόν κινδυνεύουμε σε βιολογικό αφανισμό.

Σπύρος Σ.

7 Απριλίου 1944 - Γραμματικό: Άλλο ένα ειδεχθές έγκλημα των κομμουνιστών