Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 5 Μαΐου 2019

Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 00:53

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 5 Μαΐου 2019

Έχω πραγματικά βαρεθεί να διαβάζω πως οι εκάστωτε κυβερνήσεις είναι αυτές που στρώνουν τον δρόμο για τον φασισμό. Κονταροχτυπιούνται μάλιστα στην Ελλάδα ποιος συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή, αν είναι οι ΝΔημοκράτες ή οι συριζαίοι, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο ρίχνουν τα βέλη στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω με αυτό που θα σας πω, κανένας δεν έστρωσε τον δρόμο του Εθνικισμού, κανένας δεν υπήρξε μάλιστα χορηγός του. Η πολιτική σας απλώς ξεγυμνώθηκε και όλη η οικουμένη είδε τι ακριβώς σημαίνει να κυβερνάται από "δημοκράτες" και αριστερούς. Χρόνια προπαγάνδας κατά του Εθνικισμού, στάθηκαν αδύναμα μπροστά στην Αλήθεια και ο πύργος της Βαβέλ που τόσο καλά νομίζατε ότι οικοδομήσατε γκρεμίστηκε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. 

Γιώργος Π.

Η Καλαμάτα ύψωσε το Λάβαρο του Εθνικού Αγώνα: Εκατοντάδες Έλληνες στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Πιέζουν όλοι για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, θεωρούν πως με μια καταδικαστική απόφαση θα φιμώσουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, θεωρούν πως με μια πολιτική σκευωρία θα ανακόψουν την άνοδο του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη. Μάταια όμως, γιατί οι Εθνικιστές έχουν αποδείξει πως ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές τους λυγίζουν. Ακόμη και η πλήρης φίμωσή μας από τα ΜΜΕ είναι ανίκανη να σταματήσει την ανοδική μας πορεία. Ακόμη και τα "πατριωτικά" αναχώματα που έστησε το ίδιο το σύστημα για να υφαρπάξουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή δέχονται την οξεία κριτική των Ελλήνων. Πλέον δεν έχουν γνώση οι φύλακες, αλλά οι  Έλληνες οι οποίοι θα στείλουν στα σπίτια τους όσους με περίσσιο θράσος επιβουλεύονται όλα αυτά τα χρόνια την Πατρίδα μας.

Πάρης Σ.

«Ευσεβείς πόθοι»: Πάλι βλέπουν “διάλυση” της Χρυσής Αυγής

Πράγματι τα Εξάρχεια είναι Άβατο. Αν δεν είσαι έμπορος ναρκωτικών, αν δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντα του κράτους της πρώτης φοράς αριστερά δεν έχεις θέση στα Εξάρχεια. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται ουκ ολίγες φορές με χαρακτηριστικότερη την πρόσφατη εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αλβανικές συμμορίες που γέμιζαν με χασίς την Αθήνα και φυσικά έχρηζε ασυλίας στο άβατο των Εξαρχείων. Απορούμε αν γίνει όντως συντονισμένη επιχείρηση σε όλα τα διαμερίσματα των Εξαρχείων τι πρόκειται να βρεθεί εκεί μέσα. 

Στέλιος Ν.

Με μια Σημαία στον δρόμο των Ιδανικών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου