Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 - 00:33

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ψάχνανε την Δούρου και τι καταλάβανε που την βρήκανε; Περίμενε να κοπάσει η οργή για να βγει να μας πει την άποψη της. Μια συγνώμη δεν φτάνει λέει και πως ως περιφερειάρχης είχε και έτοιμο σχέδιο και έκανε τις ανάλογες προτάσεις. Το μόνο σχέδιο που πρέπει να κάνετε κυρία Δούρου είναι το σχέδιο διαφυγής σας από την χώρα. Έχετε πάει 3000 χρόνια πίσω την Ελλάδα και είστε κυριολεκτικά απούσα στις καταστροφές που δεν αντέχουμε άλλο ως πολίτες της Αττικής. Τι βγήκατε να μας πείτε δηλαδή; ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Μα εσείς είστε υπεύθυνη ή τουλάχιστον μια εξ αυτών. Παραιτηθείτε και ανοίξτε μόνη σας την πόρτα του κελιού σας και μπείτε μέσα, είστε υπεύθυνη για τους νεκρούς! Σας αρέσει, δεν σας αρέσει.

Πετρούλα Ν.

Προκλητικός και αλαζόνας Πολάκης: Το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά στις πυρκαγιές!

Με 12% εμφανίζεται ο Σύριζα πανελλαδικά σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις, αλλά και ο σύντροφος πανοκαμμένος φαίνεται πως το 1% το βλέπει με το κυάλι. Εγώ πάντως να ρωτήσω και το εξής: Ποιοι είστε εσείς ρε παιδιά που έπειτα από 88 νεκρούς ψηφίζετε πάλι Σύριζα; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει σε αυτήν την χώρα για να καταλάβετε πως οι πολιτικοί σας βάζουν την θηλιά στο λαιμό και ότι αν δεν είστε σήμερα νεκροί εσείς, θα είστε σίγουρα αύριο; Και δεν το λέω από την άποψη ότι ο Κούλης θα μας σώσει γιατί και ο Κούλης και η παράταξή του τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν. Ή μήπως ξεχάσατε τις φωτιές στην Ηλεία; Αυτοί διαγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα στείλει στον άλλον κόσμο περισσότερους Έλληνες. Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς, Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Μάκης Δ.

Ο σιωνιστής Ντέιβιντ Χάρρις θαυμάζει την Ελλάδα, γιατί είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Όλα λειτούργησαν σωστά για τον Πολάκη, αλλά φταίνε είπε οι νεκροί που έγινε τόσος ντόρος και όπου κριθεί αναγκαίο (αν κριθεί αναγκαίο) θα υπάρξει απόδοση ευθυνών. Μιλάμε για απερίγραπτο θράσος και δεν μου λέτε τι ντόρος έγινε; Στις καρέκλες σας είστε και τα λεφτά σας παίρνετε και όλοι εμείς σας ανεχόμαστε να κουνάτε το δάχτυλο σε ζωντανούς και νεκρούς! Ντροπή σας, εύχομαι να σας επιστραφούν τα... καλά που μας κάνατε.

Ζωή Τ.

Χρ. Παππάς στην “Ελεύθερη Ώρα”: H προδοσία της Μακεδονίας δεν θα ξεχαστεί - Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εξουσίας!