Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012 - 01:26

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Το μόνο που έχω να σας πώ είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα αυτά που κάνετε για την ΕΛΛΑΔΑ μας και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Συνεχίστετους αγώνες για να ξαναβρούμε την Εθνική μας αξιοπρέπεια, τα ιδανικά μας, τις αξίες μας. Είστε η μόνη μας ελπίδα γιατί είστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι πουλημένοι σαν τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ.
Μετά τιμής
Μ. Π.

4η Αυγούστου 1936 – Αφιέρωμα

Πρώτα θέλω να σας συγχαρώ για τον συνεχή αγώνα που δίνετε κάθε μέρα εντός και εκτός Κοινοβουλίου για χάρη των Ελλήνων. Θα ήθελα να επιμείνετε στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων διότι η θέση της Ελλάδος στο θέμα αυτό συνεχώς υποβαθμίζεται. Αποτέλεσμα αυτού στο site των Ολυμπιακών Αγώνων τα Σκόπια να εμφανίζονται ως MKD. Αυτό δηλώνει ότι οι «φίλοι» μας Άγγλοι αδιαφορούν για τιςαποφάσεις του ΟΗΕ. Συνεχίστε τον αγώνα για μια Μεγάλη Ελλάδα.

Ένας μελλοντικός σας ψηφοφόρος λόγω ηλικίας,
Δημήτρης

Νύχτα τρόμου στο Αιτωλικό - «Ευπαθείς» τραυμάτισαν τρεις κατοίκους με καραμπίνες!

Αδέρφια, σας έχω στείλει και στο παρελθόν επιστολή με θέμα την Πάρο. Σας είχα γράψει τότε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει σε θέματα που αφορούν τους λαθρομετανάστες και πως η ίδρυση γραφείου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πλεόν επιτακτική ανάγκη. Έρχομαι στο θέμα πάλι μετά από τρεις μήνες,αν θυμάμαι καλά, από τότε που σας έστειλα την επιστολή, μετά τη βίαιη επίθεση του Πακιστανού στη δεκαπεντάχρονη, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Όπως βλέπετε επιβεβαιώθηκα για την επιστολή μου τότε, μετά από τρεις μήνες. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι ξέρουν τα καθάρματα των πουλημένων που λέγονται πολιτικοί εκσυγχρονιστές, ότι αυτή ηείδηση θα φέρει άκομα πιο πολύ κόσμο στην αγκαλιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πάνω στον πανικό τους στήσανε σήμερα επιχείρηση σκούπα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Αλλά άστους να νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

Αδέρφια, πλέον είναι ανάγκη η ίδρυση ΠΥΡΗΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Πάρο. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια οικονομικά, ηθικά και με κάθε τρόπο για να γίνει πραγματικότητα, διότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη διέξοδος.

Είμαι περήφανος που φοράω τη μπλούζα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έχω υποχρέωση για την Ελλάδα και για τον τόπο μου (Πάρος) να ξεβρωμίσει ο τόπος. Περιστατικά όπως της άτυχης δεκαπεντάχρονης δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβούν.
ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ιωάννης Β.

Απάντηση προς κάθε δύσπιστο

 

Με ευχαρίστηση είδα εχθές τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, να ρωτά τον αρμόδιο υπουργό για το θέμα της κλοπής μετάλλων από αλλοδαπούς. Συζητώντας το εν λόγω ζήτημα με συγγενικό μου πρόσωπο, το οποίο τυγχάνει δικηγόρος στο επάγγελμα, διαπίστωσα ότι πέραν των αδικοπραξιών που τελούνται από τους αλλοδαπούς, μερίδιο ευθύνης έχουν και υψηλόβαθμα στελέχη της Πολιτικής ηγεσίας της χώρας, αλλά και της Αστυνομίας. Μεταξύ άλλων, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, οι δήμαρχοι Αθηναίων και άλλων δήμων, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο διοικητής της ΓΑΔΑ, καθώς και αρκετοί ακόμη, δια της παραλήψεως άσκησης των καθηκόντων τους (το οποίο αποτελεί ενίοτε και ποινικό αδίκημα) ζημιώνουν το ελληνικό Δημόσιο και θέτουν σε κίνδυνο την ζωή, την ασφάλεια και την υγεία Ελλήνων πολιτών. Μπορούν δε να τους καταλογιστούν ευθύνες ακόμη και για το έλασσον ζήτημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, που διαπράττουν οι αλλοδαποί κινούμενοι ασύδοτα με υπερπλήρη μετάλλων καροτσάκια πάνω στο οδόστρωμα.

Για όλα αυτά, πέρα από την πολύ σωστή κίνηση να τεθεί το ζήτημα στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, έκανα και μία άλλη σκέψη. Η συγκρότηση "επιτροπών κατοίκων" (λόγου χάριν του Βοτανικού, όπου και το πρόβλημα είναι πολύ έντονο), με την αρωγή της Χρυσής Αυγής, θα έδινε την δυνατότητα να τεθεί το εν λόγω ζήτημα σε άλλο επίπεδο. Και αναφέρομαι συγκεκριμένα, στην δικαστική προσφυγή κατά των ανωτέρω "κυρίων". Κι αν στο ποινικό σκέλος μέσω μηνύσεων, θα μπορέσουν πολλοί από αυτούς να κρυφτούν πίσω από την ασυλία, υπουργική, βουλευτική, ή της κομματοκρατικής διαπλοκής, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια πίεσης, στο πολιτικό σκέλος μέσω αγωγών. Με απλά λόγια να τούς χτυπήσουμε εκεί που τούς πονάει, στην τσέπη τους. Προσφεύγοντας στα πολιτικά δικαστήρια, (πέντε-δέκα-εκατό) πολίτες μίας επιτροπής κατοίκων κατά λόγου χάριν του Διοικητή της ΓΑΔΑ, για παράβαση καθήκοντος, από την οποία έχουν προσωπική ζημία, μπορούν να αξιώσουν και να επιτύχουν αποζημίωση πολλών χιλιάδων ευρώ έκαστος από το εναγόμενο πρόσωπο.
Σκοπός της τακτικής αυτής δεν είναι ο "πλουτισμός". Είναι η αύξηση της πίεσης προς τους "αρμοδίους", για να λύσουν αυτά τα τεράστια προβλήματα, χτυπώντας τους σε ένα ακόμη σημείο, που γι' αυτούς είναι μείζονος σημασίας. Αν μία τέτοια προσπάθεια επιτύχει, ο κάθε υπουργός και ο κάθε ΓΑΔΑρχης θα ξέρουν ότι κάθε φορά που θα...ξεστρατίζουν, θα έχουν μία προσωπική οικονομική ζημιά πολύ μεγάλη (η οποία μπορεί να φτάνει σε επίπεδα εκατομμυρίων, αν συνυπολογίσουμε το μέγεθος των καταστροφών που προξενούν). Αφού αδιαφορούν για τους Έλληνες, ας ενδιαφερθούν τουλάχιστον για την τσέπη τους, ασκώντας σωστά τα καθήκοντά τους.

Με τιμή και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος