Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 00:28

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ο Τσίπρας χαριεντίζεται με τους συντρόφους του στα Σκόπια και είναι ο πρωτοστάτης του αγώνα για ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε., και τα Σκόπια κατεβαίνουν σε αθλητικές διοργανώσεις όχι με το "Βόρεια Μακεδονία" αλλά με σκέτο "Μακεδονία". Μιλάμε για τραγικότητες που δεν έχουν τελειωμό, δεν έχει όρια η ξεφτίλα μας σαν έθνος. Τι Βόρεια τι σκέτο το ίδιο προδοτικό είναι, αυτή η συμφωνία και αυτός ο θίασος πρέπει να ακυρωθούν!

Γιώργος Ρ.

Το βρώμικο παιχνίδι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Σε δύο μήνες έχουμε εκλογές, πανηγυρίζουν οι γελοίοι που δεν προβάλουν την Χρυσή Αυγή στα κανάλια. Νομίζουν ότι έτσι θα πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό. Καλά δεν τους είπανε πως ο Ελληνικός λαός έχει κλείσει τις τηλεοράσεις του, γιατί έχει αηδιάσει με τον οχετό και την μπόχα που αναδύουν κάθε φορά που ανοίγουν τα στόματά τους οι δήθεν σωτήρες αλλά και τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι!

Σπυριδούλα Π.

Καταζητούμενος από την Ιντερπόλ και ανεπιθύμητος στην Χώρα του ο πακιστανός Τζαβέντ Ασλάμ

Ο Ράμα δεσμεύει τις περιουσίες των Ελλήνων στην Χιμάρα με το έτσι θέλω και ο τραγέλαφος που έχουμε για πρωθυπουργό λέει πως δεν τον ευχαριστεί αυτή η εξέλιξη. Σιγά βρε αγόρι μου μην αγχωθείς και βγάλεις πάλι έρπη! Συγκινήθηκε με την σκληρή σου στάση ο Ράμα! Δεν κοιτάτε που έχουμε γίνει υπηρέτες των ορέξεων των εχθρών μας, από αλβανούς θες; σκοπιανούς; τούρκους; Ή να μιλήσω για τους δήθεν ευρωπαίους συμμάχους; Ή μήπως για τις ΗΠΑ; Μόνο οι Εσκιμώοι δεν έχουν έχουν αμφισβητήσει ακόμη την εδαφική μας ακεραιότητα και την ανεξαρτησία μας ως κράτος. Ακόμη…

Πέτρος Φ.

Έντονη ανησυχία στα «Νέα» για το “φαινόμενο Σαλβίνι” στην Χώρα μας