Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Σε όλους αυτούς τους δήθεν πολιτικούς, δήθεν δημοσιογράφους, δήθεν ηθοποιούς, δήθεν ψυχιάτρους, δήθεν επιστήμονες και σε όλους τους δήθεν δημοκράτες θα ήθελα να θυμίσω λίγα μόνο ονόματα και περιστατικά από τα πολλά που θα μπορούσα να τους θυμίσω… Καντάρης, Θανάσης Λαζανάς, Μυρτώ, κοσμηματοπώλης στην Θεσσαλονίκη, Μαρία στο Αγρίνιο και πολλοί άλλοι όπου κανένας δεν βγήκε ποτέ να κάνει πορεία, δεν έγραψε κανένας ένα λόγο συμπόνοιας παρά μόνο η Χρυσή Αυγή που πάντα αφουγκράζεται το παραμικρό που συμβαίνει στον απλό Έλληνα πολίτη. Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα πόσο ανθέλληνες, πόσο βρώμικοι στην ψυχή, στην ιδεολογία και στην σκέψη είναι όλοι αυτοί οι επιλεκτικά «ανθρωπιστές» ανθέλληνες ψευτοδημοκράτες.

Ιορδάνης

Συνέντευξη Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού στην εκπομπή “Σπαρτιάτες” - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την Δούρου και για την ακρίβεια από οποιοδήποτε πολιτικάντη. Αντί να πάρει την ευθύνη για την Μάνδρα και τους 23 νεκρούς -όπως έπρεπε- μετά την κλήση της από την Δικαιοσύνη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και έριξε την ευθύνη στους προηγούμενους για να την βγάλει καθαρή. Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι ναι φταίνε και οι προηγούμενοι, φταίτε και εσείς και γενικά φταίει όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το οποίο τροφοδοτεί άχρηστους σαν εσάς. Έννοια σας και η ώρα που θα είστε και εσείς οι προηγούμενοι πλησιάζει! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ειρήνη Σ.

Κοίτα ποιος μιλάει! Ο πνιγμένος στα θαλασσοδάνεια Μητσοτάκης θα είναι... αμείλικτος με τους κακοπληρωτές - ΒΙΝΤΕΟ

Πλέον γελάω κάθε φορά που ακούω τον Αλέξη, έτσι και με την ομιλία του στον ΟΗΕ που κοινώς μας παρουσίασε τους στόχους της Διεθνούς Κοινότητας, που στην ουσία δεν την ενδιαφέρει ούτε η παγκοσμιοποίηση ούτε ο πατριωτισμός, αλλά να σταματήσουν την ανοδική πορεία του εθνικισμού, που κατά τα λεγόμενα του prime minister ο εθνικισμός οδηγεί σε τραγωδίες. Και σε ποιες τραγωδίες αναφέρεται ο Τσίπρας άραγε; Γιατί τα τελευταία χρόνια μετράμε εθνικές και κοινωνικές τραγωδίες από τα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση, τους σωρούς νεκρών στην Μάνδρα και στο Μάτι, τους νεκρούς των Ιμίων, τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, την τουρκοποίηση της Θράκης μέχρι και την προδοσία της Μακεδονίας. Για όλες αυτές τις τραγωδίες κανείς δεν μιλά, για την ίδια την μεταπολιτευτική αποτυχία κανείς δεν θα πει λέξη, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξαπολύσουν ένα νέο κυνήγι μαγισσών, γιατί εμείς οι Εθνικιστές τους χαλάμε το παραμύθι ότι όλοι μας ζούμε καλά και αυτοί καλύτερα…

Μ.Τ.

Η ψευτοδεξιά ΝΔ ταυτίζει τον πατριώτη Όρμπαν με... τον Mr Τσίπρα!