Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Θρησκεία-Ιστορία

Μετά λύπης μου, βλέπω ακούω και αντιλαμβάνομαι ότι οι πολιτικοί θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα. Ακόμα και την ιστορία μας, η οποία έχει άμεση σχέση με την θρησκεία μας την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη. Γιατί ως γνωστόν εάν στα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν υπήρχε η Ορθοδοξία μας, ίσως τα Ελληνικά να ήταν μια σπάνια γλώσσα που θα την μιλούσαν λίγοι. Όπως τα σημερινά βλάχικα. Λοιπόν τα Θρησκευτικά σκέφτονται να τα καταργήσουν και παραποιούν την Ελληνική Ιστορία. Οι δε καθηγητές δεν δίνουν σημασία στους μαθητές. Λένε χαρακτηριστικά «αφού θα τα κάνετε και στο φροντιστήριο». Όμως η μέση Ελληνική οικογένεια δεν έχει λεφτά για φροντιστήρια. Η παιδεία κατρακυλάει χειρότερα από την οικονομία. Υπάρχουν παιδιά 6ης δημοτικού αλλά και γυμνασίου που δεν γνωρίζουν τι έγινε την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου. Κατάντια! Για να μην πω ότι δεν γνωρίζουν από πότε αρχίζουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς γιατί θα μπω σε λεπτομέρειες. Δεν νοείται Έλληνας να μην γνωρίζει ποιες είναι οι ρίζες του. Χάνει την ταυτότητα του. Τι είμαστε Αμερικανοί; Έχουμε χιλιάδες χρόνια θαυμαστής ιστορίας. Εδώ υπάρχουν ξένοι που μελετούνε την Αρχαία Ελληνική και την Βυζαντινή Ιστορία και εμείς είμαστε πέρα βρέχει. Για να μην αναφέρω τον πόλεμο που δέχεται η νεότερη Ελληνική ιστορία από το Τουρκικό προξενείο στην Θράκη. Οι δε πολιτικοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Πρέπει να το ψάξουμε όλοι μαζί το θέμα της παιδείας.

Ένας από τους χιλιάδες υποστηρικτές της παρατάξεως, Ξάνθη

Ν. Πέλλας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίπλα στον Έλληνα επαγγελματία

Συγχαρητήρια

Ονομάζομαι Χρήστος και είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Γρεβενών.Σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας συγχαρώ για την μέχρι τώρα σταδιοδρομία σας. Διαβάζω άρθρα και παρακολουθώ συζητήσεις βουλευτών στην τηλεόραση και μπορώ να πω οτι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για αυτή τη χώρα. Αυτό μάλιστα έχει αποδειχτεί από διάφορες πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο Σύνδεσμός σας όπως τα δημόσια συσσίτια μόνο για Έλληνες. Έχετε δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ελληνα πολίτη και αυτό είναι άξιο επαίνου καθώς τα περισσότερα κόμματα δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια στους αλλοδαπούς για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους,κυρίως αριστερά κόμματα τα οποία με έναν περίεργο τρόπο παρασύρουν την πλειοψηφία της ελληνικής νεολαίας. Σας συγχαίρω διοτι έχετε δείξει οτι είστε πατριώτες, πραγματικοί πατριώτες και όχι εικονικοί, όπως είναι οι περισσότεροι λαοπλάνοι πολιτικοί.  Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον Κύριο Ηλία Κασιδιάρη και τον Κύριο Ηλία Παναγιώταρο που με την καλή τους πληροφόρηση και την ρητορική τους δυνότητα ανοίγουν τα μάτια του λαού και εμποδίζουν την χειραγώγησή του από τα δύο μεγάλα κόμματα που καταστρέφουν την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Πιστεύω σε εσάς διότι πιστεύω σε μια Ελλάδα δυνατή. Σε μια Ελλάδα που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της και δεν θα γίνει υποχείριο οικονομικών κολοσσών. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας για την σωτηρία αυτής της χώρας.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Χρήστος

Ενημερωτική δράση της Ν.Ε. Καβάλας στην Λαϊκή Αγορά των Κρηνίδων

ΑΠΑΡΑΔΕKΤΗ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ

Σας παρακαλώ, πείτε κάτι στη βoυλή για τα πτυχία που πρόκειται να φορολογήσουν. Προσωπικά δεν είχα ούτε μέσo, ούτε γνωριμίες για να το αποκτήσω. Το απέκτησα με πολλές στερήσεις και έξοδα. ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ για να με περάσουν ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ. Αυτή είναι η δωρεάν παιδεία τους;

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,

Βαγγέλης Μ.

Εκατοντάδες εθνικιστών στα εγκαίνια της Τ.Ο. Αλμυρού

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑ, ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...ΑΡΑ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. Ο νοών νοείτω!

Χ.

Σοκ στους Συριζαίους!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ

Συγχαρητήρια φίλοι μου συναγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον αρχηγό της/ΜΑΣ κ. Μιχαλολιάκο για την μεγάλη του ομιλία, η οποία πιστεύω ότι θα ταρακουνήσει τις ψυχές και τια καρδιές όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ που σφαδάζουν από τον πόνο των θανατηφόρων οικονομικών μέτρων που επέβαλλαν οι ‘’δημοκράτες ‘’ της διαφθοράς και της σαπίλας. Όλοι στον αγώνα φίλοι μου και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Αν και δεν μπορώ να σας βλέπω όταν γράφω αυτές τις αράδες, αλλά να ξέρετε ότι με όλη μου την ψυχή βοηθάω από όπου μπορώ τον αγώνα που δίνουν/ δίνουμε όλοι οι αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ΕΙΝΑΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ. ‘’Αυτοί‘’ μας φοβούνται και τρέμουν την αλματώδη άνοδο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ: ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ Ζ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη

Πρόγραμμα Εξουσίας

Η Χρυσή Αυγή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όχι απλά προτιμήθηκε, αλλά καθιερώθηκε στην συνείδηση ενός σημαντικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας. Η απότομη και βίαιη κατάρρευση της επίπλαστης υλιστικής ευημερίας ξύπνησε απότομα πολλούς Έλληνες, οι οποίοι συνειδητοποίησαν την κοροϊδία του συνόλου του παλαιοπολιτικού κατεστημένου και στράφηκαν ενθέρμως στον γνήσιο Εθνικιστικό Πυρήνα της Χρυσής Αυγής. Αυτή η μαγιά των 23.566 "ακραίων" των Ευρωεκλογών του 2009, μέσα σε δυόμισι χρόνια, υπερπολλαπλασιάστηκε και έφτασε το μισό εκατομμύριο περίπου, σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, το 2012. Και όμως, δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες, και ορισμένες δημοσκοπήσεις δείχνουν μέχρι και διπλασιασμό του τελευταίου εκλογικού ποσοστού της Χρυσής Αυγής, το οποίο φέρεται να αγγίζει το 14%, το οποίο σε απόλυτους αριθμούς μεταφράζεται σε 1.000.000 Έλληνες! Επειδή όλα αυτά τά γνωρίζετε προφανώς καλλίτερα από εμένα, για να μην φλυαρώ και καταχρώμαι τον χρόνο σας, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε κάτι, το οποίο έχουν διαπιστώσει έντρομοι πολλοί από τους εχθρούς του Εθνικιστικού Κινήματος. Με αυτούς τους ρυθμούς, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η Χρυσή Αυγή θα διεκδικεί με αξιώσεις την εξουσία και την διακυβέρνηση της Χώρας. Οι καιροί που ζούμε επιφέρουν ραγδαίες μεταβολές σε πολλά επίπεδα. Γι' αυτό, όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα που οι Εθνικιστές θα κληθούν να κυβερνήσουν, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο εχθρός βρίσκεται εκτός και εντός των τειχών και η περίπτωση απόπειρας αποσταθεροποίησης της Χώρας με δόλια μέσα, όπως συμβαίνει κατά κόρον αυτόν τον καιρό σε άλλα κράτη, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Για όλους αυτούς τους λόγους, φρονώ ότι από τώρα, θα πρέπει να καταστρώνονται τα κυβερνητικά σχέδια και προγράμματα της Χρυσής Αυγής για κάθε τομέα του δημοσίου βίου. Η απόκρουση κάθε απόπειρας αποσταθεροποίησης, οι επαφές για στρατηγικές συμμαχίες, η οικονομική απαγκίστρωση από τα δεσμά των τοκογλύφων, αλλά και η αναδιάταξη του συνόλου της εθνικής οικονομίας είναι μερικά από τα βασικότερα ζητήματα, τα οποία απαιτούν ενδελεχή έλεγχο και προσεκτική κατάρτιση σχέδιου βήμα προς βήμα, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να έχει καμία "περίοδο ανοχής"! Εχθροί και "φίλοι" θα πέσουν να τήν διαβάλουν και να τήν ανατρέψουν. Γι' αυτό, θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Αλλά κυρίως εσείς, η ηγεσία, θα πρέπει να δράσετε άμεσα και "καταδρομικά". Από τις πρώτες ώρες της διακυβέρνησης της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να αρχίσει το μαζικό "ξεβρώμισμα του τόπου"! Και αυτή η διαδικασία πιστεύω ότι θα πρέπει να σχεδιάζεται από σήμερα κιόλας...

Κλείνοντας, θα ήθελα να σάς εκφράσω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπό σας, αλλά και τις αποφάσεις σας. Η μέχρι στιγμής πορεία είναι η καλλίτερη εγγύηση για ένα λαμπρό μέλλον! Σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να γίνομαι φορτικός, αλλά οι προτάσεις μου απορρέουν από το ενδιαφέρον και τον διακαή μου πόθο, η Ελλάς να αποκτήσει επιτέλους μία πραγματικά Εθνική και Εθνικιστική Ηγεσία! Και πιστεύω ακράδαντα ότι μία τέτοια Ηγεσία μπορεί να υπάρξει μόνο από την Χρυσή Αυγή!

Με πίστη και τιμή,
Δημήτρης Π.

Νέα εξόρμηση των Μεσσήνιων Συναγωνιστών

ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΩΝ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ «ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΠΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΜΑΝΑΒΙΚΟ, ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ "ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ" ΕΝΩ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ;

Σωτήρης Α.