Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 00:25

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Πήγε ο Αλέξης να κάνει εγκαίνια στο μετρό Θεσσαλονίκης και το μετρό θα λειτουργήσει, σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, σε δύο χρόνια. Και με αφορμή αυτό το γεγονός επισφραγίζει το πόσο γελοία είναι η κυβέρνηση αυτή, που πανηγυρίζει για πράγματα τα οποία δεν έχουν συμβεί μόνο και μόνο για να στηθεί ένα φτηνό επικοινωνιακό σόου, που ευελπιστούν να τους φέρει ψήφους. Τα ίδια και με την έξοδο στις αγορές, τα ίδια και με την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια, τα ίδια και με την επιτυχία της Συμφωνίας των Πρεσπών. Έχουν χάσει στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάθε επαφή με την πραγματικότητα και ζούνε στον δικό τους κόσμο πουλώντας, όπως και οι προκάτοχοί τους, σανό στους Έλληνες.

Χρήστος Ν.

Μακεδόνες αποδοκίμασαν τον Mr Tsipra στην Θεσσαλονίκη: Προδότη, είσαι ανεπιθύμητος! (Βίντεο)

Έχεις καταδικαστεί ως τρομοκράτης με ποινή 11 φορές ισόβια; Κανένα πρόβλημα ο Σύριζα είναι εδώ, διακοπούλες αναψυχής γιατί και εσύ ως τρομοκράτης και στυγνός δολοφόνος έχεις δικαίωμα να πας για ένα καφέ βρε αδερφέ, να συναντηθείς με τα συντρόφια σου και να οργανώσετε σαν άνθρωποι το ρεβεγιόν της επανάστασης, μόνο που αντί για βεγγαλικά θα είναι βόμβες. Σιγά, ποιος νοιάζεται; Εδώ το ίδιο αυτό κράτος έχει προσφέρει άσυλο σε τρομοκράτες του ISIS, ο Κουφοντίνας δεν θα είναι έξω; Ο Κουφοντίνας με τα κοινά πιστεύω περί ταξικής πάλης και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς; 6 ημέρες άδεια για τις γιορτές δεν παίρνω εγώ που είμαι εργαζόμενος, θα πάρει όμως ο δολοφόνος! Η τρομοκρατία έρχεται και έχει υπογραφή Συριζανέλ.

Άρης Χ.

Αντι-ιστορικές και αφύσικες «ασχήμιες»

Αλέξη, πες μου ένα μέρος στην Ελλάδα που μπορείς να πας και να μην εισαι ανεπιθύμητος! Καταλαβαίνω η πίκρα είναι μεγάλη, αλλά η δική μας πίκρα από ανθέλληνες σαν και εσένα έχει ξεσπάσει και μας έμεινε μόνο οργή. Λοιπόν, θα σου πω εγώ που μπορείς να πας: να πας μέσα σε ένα "hot spot" παρέα με τους ισλαμιστές εκεί θα είσαι καλοδεχούμενος, μέχρι να ανοίξεις το στόμα σου και να τους λες για ισότητες και δημοκρατίες. Μπορείς να πας στα Σκόπια και απορώ πως δεν σου έχουν στήσει άγαλμα ακόμη στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων ως ευεργέτη των Σλάβων, μπορείς να πας στην Αλβανία στον φίλο σου τον Ράμα, οπουδήποτε δεν υπάρχει Ελληνισμός μπορείς να σταθείς, οπουδήποτε σε αυτόν τον κόσμο θα υπάρχει έστω και ένας Έλληνας να το ξέρεις είσαι ανεπιθύμητος!

Πέτρος Γ.

Οι δυνάμεις του Άσαντ εισήλθαν στην Μανμπίτζ και ύψωσαν τη συριακή σημαία!