Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ονομάζομαι Τ. Μ. και είμαι μαθητής στην Κυψέλη. Κάνω θερμή έκκληση σε εσάς ως πολίτης αυτής της χώρας και ως αγανακτισμένος άνθρωπος και δημότης. Ζούμε σε μια αταξία και σε ένα χάος όπου αρχηγοί είναι οι αλλοδαποί που ζουν εδώ και καταστρέφουν την Ελλάδα. Η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια κατόπιν άνωθεν εντολών και πιθανής διαφθοράς για να πουλάνε ελεύθερα τα ναρκωτικά τους χωρίς ενοχλήσεις. Ανθεί η σωματεμπορία και οι παράνομες δραστηριότητες και κανείς δεν λέει κουβέντα, φοβούμενοι για την περιουσία τους και την ατομική τους προστασία τόσο των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους. Ολόκληρες περιοχές έχουν παραδοθεί στην ανομία, όπως η Γκράβα, τα Πατήσια και το Γαλάτσι. Μόνη ελπίδα όλων μας είναι η ύπαρξη σας και ο αγώνας που δίνεται για την πατρίδα. Σας ευχαριστώ πολύ είστε η μόνη σωτηρία μας πλέον πριν χαθούμε σαν γένος, ευχαριστώ.

Με εκτίμηση Τ. Μ.
Μαθητής Λυκείου Αθηνών

Τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού και η ένοχη σιωπή της “δημοκρατίας” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι απατεώνες που παριστάνουν την κυβέρνηση πανηγυρίζουν για την χαλάρωση του ελέγχου ροής κεφαλαίων (capital controls). Για την οποία χαλάρωση ισχύει ότι από το αρχικό όριο των 420 ευρώ/εβδομάδα, σε ένα έτος (που έχει περίπου 52 εβδομάδες) μπορούσε κανείς να αποσύρει 52*420= 21.840 ευρώ, ενώ με τις καινούργιες μαγγανείες των 1800 ευρώ/μήνα ισχύει 12*1800= 21600, δηλαδή 240 ευρώ λιγότερα. Συνεχίζεται λοιπόν η κοροϊδία και η δέσμευση των καταθέσεων των Ελλήνων που επέβαλλε το άθλιο διευθυντήριο της ΕΕ και το εφαρμόζουν πιστά τα εδώ ενεργούμενα της ξενοκρατίας. Μόνη λύση για να ξεφύγουμε από την θηλιά της διεθνούς τοκογλυφίας είναι η Χρυσή Αυγή.

Γ.Μ.

Η ατιμωρησία οπλίζει τους παρακρατικούς: Εμπρηστικό χτύπημα σε αυτοκίνητο στελέχους της Χρυσής Αυγής στα Δυτικά Προάστια

Ακόμη μια προσπάθεια των διεθνών επικυρίαρχων οι οποίοι εκπροσωπούν το διεθνές παράσιτο για να κατηγορήσουν τον Εθνικισμό, προσπαθώντας να τον εξομοιώσουν με τον κομμουνισμό. Το γεγονός αυτό είναι άτοπο, με δεδομένο ότι ο Εθνικισμός δεν είναι υλιστική θεωρία , και ως εκ τούτου ο κομμουνισμός μόνο με τον καπιταλισμό θα μπορούσε να συγκριθεί για το λόγο ότι προέρχονται από την ίδια μήτρα δηλαδή τον σιωνισμό. Η προπαγάνδα λοιπόν των εχθρών του Εθνικισμού καταφεύγει σε ανήκουστα ψεύδη και ποντάροντας στην  άγνοια των πολιτών φοβίζοντας τους ότι θα υπάρξει δέσμευση των περιουσιών και της ιδιοκτησίας.  Ας γνωρίζουν λοιπόν, ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένος στην αρχή της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και της ατομικής πρωτοβουλίας στην οποία όμως είναι αναγκαίο να τεθούν όρια για το συμφέρον της Λαϊκής κοινότητας. Ύπαρξη καρτέλ από την οικονομική ολιγαρχία δεν θα είναι ανεκτή γιατί αντιβαίνει στα συμφέροντα της ολότητας σχεδόν του Ελληνικού λαού. Ξεκάθαρα μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει την θέληση και τον τρόπο να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων.

Α.Ρ. 

Κυβέρνηση Ουγγαρίας προς Κομισιόν: Δώστε μας χρήματα γιατί προστατεύουμε όλη την Ευρώπη από την λαθρομεταναστευτική πλημμύρα