Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012 - 01:30

Συναγωνιστές πατριώτες, η μεγάλη στιγμή έφτασε. Σε κάτι λιγότερο από δεκαπέντε μέρες καλούμαστε να τοποθετηθούμε με τη ψήφο μας για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας. Μια πατρίδα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό, στο όνομα της τάχα δημοκρατίας που κάποιοι εδώ και δεκαετίες καπηλεύονται. Αλήθεια, πόσο δημοκράτες είναι όταν χρειάζονται εξώδικα για να επιτρέψουν στην Χρυσή Αυγή να βρίσκεται σε ένα τηλεοπτικό πάνελ για να λέει τις θέσεις της και να απαντά στη λάσπη που μόνιμα δέχεται; Που αντί να υπηρετούν τον πολίτη, έκαναν τον πολίτη δούλο τους και μαριονέτα; Πόσο δημοκράτες είναι όταν ράβουν νόμους στα δικά τους μέτρα και όταν επιβάλλουν στον πολίτη να πληρώσει για χρέη που αυτοί δημιούργησαν; Που προεκλογικά τάζουν πολλά και ως δια μαγείας μετεκλογικά αλλάζουν άρδην την πολιτική τους; Αυτό δεν λέγεται δημοκρατία, κύριοι.

Οι προδότες αυτού του τόπου στο όνομα της δημοκρατίας διέπραξαν εγκλήματα εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά. Πρέπει να τους δώσουμε μια σαφή απάντηση ως λαός. Ότι θα πληρώσουν για όσα προκάλεσαν. Η λύση είναι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με σταθερές θέσεις και απόψεις επί σειρά ετών, με πίστη και αληθινή αγάπη για την τόσο ταλαιπωρημένη Ελλάδα μας.
Μην πάψετε ποτέ να είστε υπερήφανοι που είστε Έλληνες! Ονειρευόμαστε μια δυνατή και ελεύθερη Ελλάδα, χωρίς ανιστόρητους και ανθέλληνες πολιτικάντηδες. Η ψήφος μας θα είναι μόνο η αρχή…
Καλή τύχη, συναγωνιστές, και καλή δύναμη.

Θ.Ο.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στα Μέγαρα

Αν ο Έλληνας λεβέντης, που κρατάει την ελληνική σημαία και λέει τον Εθνικό  Ύμνο της Ελλάδος λέγεται “νεοναζί”…
Αν αυτός που μάχεται για την πατρίδα του , την οικογένειά του και τα ιερά ιδανικά λέγεται “εξτρεμιστής”…
Αν ο πατριώτης λέγεται “φασίστας”…
Τότε…
Εγώ είμαι “νεοναζί”, “εξτρεμιστής”, “φασίστας” και δηλώνω ότι δεν είναι ικανός κανένας να με κοροιδέψει  και να με εξαπατήσει,
γιατί είμαι
και έξυπνη
και μορφωμένη
και προ πάντων Ελληνίδα Στερεοελλαδίτισσα!

Ας αγωνιστούμε όλοι για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος μας.

M.X.

Νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καρδίτσα

Πρωτίστως Συγχαρητήρια!!! Όχι για την εκλογική σας επιτυχία, αλλά για την αδιάλλακτη και αμετάβλητη στάση σας στα πιστεύω σας και τις αξίες σας.
Όσο και αν προσπαθούν να σας αποδώσουν ψήγματα αλλοτρίωσης, όσο και αν δεινοπαθούν να σας «μεταλλάξουν» στα μάτια των ψηφοφόρων σας, μέσω του σημαντικότερου μέσου που διαθέτουν: την προπαγάνδα και τη συκοφαντία μέσω του οχετού της 4ης εξουσίας, δεν το επιτυγχάνουν. Και αυτό διότι στην κυριολεξία έχουν φοβηθεί, έχουν τρομοκρατηθεί, για να μην αναφέρω ότι τα έχουν κάνει πάνω τους, ότι θα τους σπάσετε στο ξύλο μέσα στο τροϊκανο Δούρειο Ίππο (Βουλή). ΝΑΙ! Και καλά θα κάνετε στους ρουφιάνους και προδότες του Ελληνικού ιδεώδες!

Τόσο καιρό, αυτό ΟΛΟΙ μας δεν παρακαλάμε; Να μπορούσαμε να τους πιάσουμε στα χέρια μας; Όταν κλαίγαμε τόσες φορές στο Σύνταγμα, τη στιγμή που οι προδότες τόσο  απερίσκεπτα φωνάζανε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!» και βλέπανε ποδόσφαιρο στο καφενείο της Βουλής; Τη στιγμή που ανακοινώναμε στην οικογένειά μας ότι απολυθήκαμε; Τη στιγμή της είσπραξης του ημερήσιου τζίρου, βλέποντας την ταμειακή άδεια; Τη στιγμή που το σκεφτόμαστε πολύ να διασχίσουμε κάποιο άλσος, πάρκο ή σκοτεινό δρομάκι; Τη στιγμή που κουμπώναμε το λουκέτο στο χρεοκοπημένο μαγαζί μας; Τη στιγμή που αναμένουμε 100 και πλέον νούμερα στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων; Τη στιγμή που διαπιστώνουμε ότι τα παιδιά μας είναι μειονότητα στα δημόσια σχολεία; Ή όταν μας ρωτάει το παιδί μας «Μπαμπά δεν θα κάνουμε μπάνια φέτος;» και στη σκέψη μας έρχεται η στιγμή που ο ένας ξευτίλας εφάρμοζε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που πριν λίγο σε συνεντεύξεις του κατέκρινε και ο άλλος χοντροξευτίλας μας χλεύαζε απαντώντας μας ότι «μαζί τα φάγαμε»;

Με απλά λόγια, με λόγια λαϊκά όπως αρμόζει η κατάσταση, Γ****** ΤΟΥΣ! Και αυτή τη φορά θα ΨΗΦΙΣΩ και εγώ μετά από 20 σχεδόν έτη αποχής από τις κάλπες. Συνειδητής αποχής. Διότι για μένα ψήφος σημαίνει Ελπίς και εγώ έχω σταματήσει να ελπίζω για την Ελλάδα από τότε που «στείλανε» τα τρία παλικάρια μας, εκεί στα «Γκρίζα» πλέον βράχια, ενώ υπερήφανα τιμούσαν την Πατρίδα… ενώ την ίδια στιγμή οι γραφιάδες και οι κουστουμάτοι τα «πουλούσαν» στο βωμό της ρουφιανάς. 

Ο αγώνας συνεχίζεται! Η Ελλάδα θα ξεβρωμίσει όταν δεν υπάρχει η 4η εξουσία, η χειρότερη φάρα όλων των κακών της Πατρίδας!

Ελεύθερος

Προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες σεισμοπαθείς στην Ιταλία. Φανταστείτε στην Ελλάδα...

Καλησπέρα σας. Εδώ και καιρό μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, προς το σύνδεσμό σας. Πιστεύω ότι ήσασταν και συνεχίζετε να είσαστε το τελευταίο οχυρό του Ελληνισμού. Είμαι κάτοικος Αθηνών, μαζί με την οικογένειά μου από το 1969. Δεν τα έχουμε παρατήσει και συνεχίζουμε τη διαμονή μας, παρόλο οτι έχουμε και άλλη κατοικία σε άλλη περιοχή της Αττικής. Πιστεύουμε πως δεν είναι λύση να πετάξουμε τα όπλα και φύγουμε. Άλλοι πρέπει να φύγουν και όχι εμείς. Είμαι 33 ετών, μηχανικός λογισμικού στο επάγγελμα και με μεγάλη όρεξη, όρεξη για ζωή, όχι αυτή που ζώ αλλά αυτή που μου αξίζει να ζω. Θα ήταν τιμή μου να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο έργο σας.
Με τιμή,
X.K.

Κεραυνοί Σεραφείμ στα εθνοπροδοτικά κόμματα της Αριστεράς

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

 

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ. Με λένε Ηρωίνη, κάποιοι με φωνάζουν " Πρέζα" ή " Άσπρη" ή " Ζουζού" ή κάποιοι άλλοι " παραμύθα" , ακόμα και παραμύθα και " Βασίλισσα" με έχουν πει!! Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στο θάνατο.  Έχω σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν, ούτε άντρες, ούτε γυναίκες, ούτε νέους, ούτε γέρους, ούτε φτωχούς ή πλούσιους.
Όποιος με πλησίασει τον " παίρνω" μαζί μου σε ένα ταξίδι με έναν και μόνο προορισμό, τον " θάνατο". Αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός μου, να σκοτώσω όσο πιο πολλούς μπορώ και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά, άλλωστε έχω βοήθεια, έχω σύμμαχο τον φόβο να μάθουν πια είμαι , την άγνοια που έχει ο κόσμος για εμένα. Βλέπεις συνήθως ο κόσμος αναγκάζεται να με γνωρίσει τις περισσότερες φορές αφού έχω κάνει ήδη την δουλειά μου και όχι πρίν, κανείς δεν πιστεύει ότι θα του χτυπήσω την πόρτα και θα αρρωστήσω τα παιδιά του και εκεί ακριβώς εγώ ύπουλα πατάω και όσο ο κόσμος δεν μαθαίνει για έμενα τόσο πιο εύκολα πηγαίνω κοντά τους ! Μου αρέσει να σε παίρνω από το χέρι σε μικρή ηλικία και να σε γνωρίζω στους φίλους και συνεργάτες μου, στα άλλα τα ναρκωτικά και εσύ αργά ή γρήγορα να έρχεσαι στην αγκαλιά μου, αφού σε ετοιμάσουν για έμενα. Μόλις με δοκιμάσεις γινόμαστε οι καλύτεροι φίλοι, σου παίρνω όλο τον πόνο που σου προκαλούν τα συναισθήματα και η πραγματικότητα της ζωής, που είναι τόσο σκληρή, έρχομαι σαν βάλσαμο στην ψυχή σου, σε κάνω να αισθάνεσαι ανίκανος-η όταν είσαι μακριά μου και βασιλιά όταν είσαι κοντά μου. Σε παρασέρνω μαζί μου και δεν φοβάσαι τίποτα, σου κάνω παρέα συνέχεια και είναι πολύ εύκολο να σε κάνω να πιστέψεις ότι φταίει το σύστημα, το κράτος, η οικογένεια σου. Έτσι δεν είναι;
Μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται και που έχεις μπλέξει, μέχρι τα πρώτα ίχνη στέρησης εμφανιστούν, όλα είναι μαγικά. Ζεις σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο και σιγά σιγά έχεις γίνει ολοκληρωτικά δικός μου, τώρα μου ανήκεις, τώρα θα με γνωρίσεις πραγματικά, τώρα χωρίς εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς ούτε να φας, ούτε να κοιμηθείς, ούτε να δουλέψεις. Δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, να ονειρευτείς, ούτε να κουνηθείς, τώρα καταλαβαίνεις ότι με έχεις παντρευτεί και είναι πολύ δύσκολο να με χωρίσεις. Δεν θα σε αφήσω να φύγεις, έχουμε πορεία μαζί, τώρα θα κάνεις ότι σου πω για να με βάλεις στο σώμα, στις φλέβες, στη μύτη σου.
Βλέπεις είμαι παρα πολύ ακριβή, δεν ζητάω μόνο τα χρήματα σου, αυτά που θέλω από εσένα είναι και η ψυχή σου, το πνεύμα σου και το σώμα σου. Θέλω το μυαλό σου να περιστρέφεται μόνο γύρω από εμένα, θέλω οι γύρω σου να σε κοιτάνε με αηδία και να κουνάνε το κεφάλι, να χάσεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, ελευθέριας και ειλικρίνειας . Τώρα θέλω να πληγώνεις όποιον σε πλησιάζει, να φέρεις την οικογένεια σου σε απόγνωση μέχρι να την διαλύσεις τελείως, να χάσουν κάθε ελπίδα σωτήριας για εσένα και να μείνεις μόνος-η και πάλι να βρίσκεις παρηγοριά μόνο σε εμένα. Επίσης θέλω να γεμίσεις δικαστήρια και καταδίκες, αν γίνεται να σαπίσεις σε κάποιο βρώμικο κελί φυλακής ή να ουρλιάζεις για βοήθεια δεμένος σε κάποιο ψυχιατρείο. Θέλω τα χέρια σου, τις φλέβες σου, το συκώτι σου και το αίμα σου, θέλω τα πάντα από εσένα και τα παίρνω μέχρι να πεθάνεις σε κάποιο ατύχημα ή να ξεζουμίσω ότι έχει απομείνει απο εσένα και να σε βρούνε "μπλε" σε κάποια τουαλέτα ή κάτω απο καμιά γέφυρα, μόνο και πεταμένο. Όλα αυτά θέλω από εσένα για να σε αφήσω και να πάω σε κάποιον άλλων, είμαι τόσο άπληστη που δεν μου φτάνει τίποτα .
Το μόνο που μισώ και μπορεί να σε πάρει απο έμενα είναι τα "προγράμματα" είναι αυτοί που μένουν " καθαροί" απο εμένα και αναρρώνουν ενωμένοι, δουλεύουν με τον εαυτό τους και βλέπουν τι τους έχω κοστίσει. Τους μισώ άλλα έχω μεγάλη υπομονή, αν μείνει κάποιος μόνος θα τον βρώ και θα τον κάνω πάλι δικό μου, μισώ την διαδικασία της ανάρρωσης , μισώ τα προγράμματα πλήρης αποχή και αυτούς που ξέφυγαν απο έμενα.
Είμαι η ΗΡΩΙΝΗ και σκοτώνω κάθε μέρα αφού σπείρω μιζέρια και πόνο σε όποιον με γνωρίσει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας: 2392043443 / 6932437237 Επανωμή Θεσσαλονίκης www.aytognosia.com
"ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ" ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ