Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012 - 01:30

Διαβάζοντας στην αρχή του άρθρου της 31ης Μαΐου τα λόγια του Καζαντζάκη "Ν αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω", ένιωσα δυνατή, μόνη μου να αλλάξω κάτι. Mπορώ με την ψήφο μου, τον προφορικό λόγο και την πέννα.
Στα 48 μου χρόνια ήταν η πρώτη φορά που ψήφισα και το ευχαριστήθηκα. Δεν το είπα σε κανέναν. Στο διαδίκτυο, παραμονές εκλογών  βρήκα  το κόμμα που υπόσχονταν ότι θα ξεβρωμίσει την Ελλάδα, που οι πορείες γίνονταν κρατώντας τις ελληνικές σημαίες, καμάρωσα τους λεβέντες Έλληνες με τα μαύρα στα ολιγόλεπτα βίντεο του διαδικτύου και επειδή αγαπώ την Αθήνα αν και ζω πολύ μακριά της είπα ότι στις 6 Μαΐου θα ψηφίσω για την Αθήνα "και με τα δυο χέρια" . Είμαι από τις ελληνίδες που συγκινούμαι βλέποντας την ελληνική σημαία να κυμματίζει, είμαι μια από τους πολλούς –λίγους έλληνες και ελληνίδες που αγαπούν την Ελλάδα , θέλω να ξαναδώ την Αθήνα να είναι "η διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι" και όχι το αίσχος που οι πολιτικές των ανθελλήνων έχουν δημιουργήσει..
Σήμερα, νιώθω ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα κάνει όχι την μεγάλη  αλλαγή, αλλά το μεγάλο καλό που χρειάζεται η πατρίδα.  Το λέω σε όλους, καμαρώνω τους λεβέντες Έλληνες με τα μαύρα και τη δράση τους, χαίρομαι που βοηθούν τους ηλικιωμένους και τους έλληνες πολίτες, παρόλο που από τα ΜΜΕ παρουσιάζεται αυτό γραφικό, συμφωνώ με τον λογιστικό έλεγχο της Βουλής που μόνο η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει, δεν με νοιάζει που τα ΜΜΕ παραπληροφορούν και σαμποτάρουν, δεν με νοιάζουν οι δηλώσεις των πολιτικών γιατί "δεν πρέπει να ακούμε τι λένε, αλλά να βλέπουμε τι κάνουν", στηρίζω τη δράση της Χρυσής Αυγής γιατί θέλω πραγματικά να ξεβρωμίσει ο τόπος μου, γιατί η Ελλάδα είναι ο τόπος μου, η πατρίδα μου και θέλω να ζω δίκαια, αρμονικά, με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Αυτή την αξιοπρέπεια και την περηφάνια που είμαι Ελληνίδα θα στηρίξω στις 17 Ιουνίου "και με τα δυο χέρια".

Μ.Χ.

Τσίπρας: «Αφήστε τους αναρχικούς να σκοτώνουν ελεύθερα»

Αγαπητοί αγωνιστές της Ελλάδος μας, Η μαύρη προπαγάνδα εναντίον σας τόσο από τα κέντρα της αριστεράς, κρατικής και παρακρατικής, όσο και από τα άλλα δουλικά του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού συστήματος,   να είστε σίγουροι ότι σας δυναμώνει. Η αριστερά έντρομη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον ιδεολογικό πυρήνα της εθνικιστικής ιδεολογίας και προσπαθεί να σας φιμώσει με χουλιγκάνικους και άτιμους τρόπους. Η επίκληση φαντασμάτων του παρελθόντος μόνο γέλωτα προκαλεί και πολίτες όπως εγώ, με κεντρώο παρελθόν, δεν πέφτουμε πια σε αυτή τη παγίδα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να διανύσουμε αρκετό δρόμο ακόμα για να εξαλειφθεί η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς. Γνωρίζω προσωπικά πολίτες που δεν το ομολογούν δημοσίως ότι θα σας ψηφίσουν, θα το κάνουν κρυφά γιατί ο περίγυρος τους δεν το αντέχει. Είναι δύσβατος ο δρόμος για την λυτρωτική ιδεολογική επικράτηση των ιδεών σας, όμως είμαι πεπεισμένος ότι με σκληρό αγώνα θα πραγματωθεί.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, η αριστερά γνωρίζει ότι δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στα μείζονα προβλήματα της ανεργίας, της τάξης, της ασφάλειας και της εγκληματικότητας που μαστίζουν τον μέσο Έλληνα, που ζει ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα. Όλοι εμείς οι νέοι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής έχουμε την  πεποίθηση ότι με την είσοδο σας στο κοινοβούλιο θα δονηθεί συθέμελα το πολιτικό σύστημα και θα αναγκαστεί στο τέλος να υλοποιήσει τη δική σας πολιτική αντζέντα, που είναι η μόνη διέξοδος για τα προβλήματα της χώρας. Ήδη ο πανικός τους να κρύψουν τους μετανάστες δείχνει ακριβώς ότι από τώρα αρχίσατε να τους τρέχετε.
Θα ήθελα να μείνετε έτσι όπως είστε, δεν χρειάζεστε πολιτικές περσόνες για στήριξη, ο λαός που  πλαισιώνει τις αρχές σας θα είναι η μεγάλη σας δύναμη και η πηγή ανανέωσής σας. Επιπρόσθετα, δεν μας πειράζει καθόλου που δεν εμφανίζεστε στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Δεν είστε σαν τους άλλους γιαυτό πρέπει να μείνετε αμόλυντοι. Θα σας πολεμάνε όλοι με κάθε αθέμιτο μέσο ειδικά στα πολιτικά πάνελς όπου θα καλούνται εκπρόσωποι όλων των διεφθαρμένων κομμάτων. Ας μην σας παρασύρουν σε ατέρμονες συζητήσεις με παρελθοντολογίες και άλλες ανούσιες ιστορικές αναφορές, η δύναμή σας είναι οι προτάσεις σας για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.

Καλό αγώνα και με τη νίκη, ανυπομονούμε να σας δούμε στη βουλή να ξεμπροστιάζετε όλους όσους πλήγωσαν και πληγώνουν το έθνος μας.

Σ.Τ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεμπροστιάζει τον Μανώλη Καψή

Ένας μεγάλος ξένος πολιτικός είχε τονίσει ότι η Πίστη μετακινεί βουνά, αλλά η Γνώση τα τοποθετεί στην σωστή θέση. Για αυτό είναι τόσο σημαντική η αποστολή όλων μας που υποστηρίζουμε την Χρυσή Αυγή να συμμετέχουμε σε συζητήσεις, εκδηλώσεις και να κάνουμε γνωστές τις θέσεις μας.  Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του site, που συνεχώς ενημερώνουν για όλα τα σπουδαία που τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. αποκρύπτουν.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
Κωνσταντίνος Κ.

Μεταναστεύουν προς Συγγρού τα γλαροπούλια

Η έννοια της έκφρασης 'Δημοκρατική Αριστερά' σκέφτομαι ότι  δεν μπορεί να έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα παρά μονάχα με την εικονική. Διότι πολύ απλά ο εγκληματικός αριστερισμός ουδέποτε είχε ούτε θα έχει εις τους αιώνας των αιώνων καμμία σχέση με την δημοκρατία. Η δημοκρατία αντιθέτως αποτελεί κρυψώνα για τον αριστερό εσμό όσο όμορφο μανδύα κι αν φοράει, εκάστοτε. Επί πολλές δεκαετίες μετά το 1974, η προσπάθεια εξαριστερισμού της δημοκρατίας, οδήγησε στο να δυναμώσει μία φαινομενικά αντίρροπη δύναμη, αυτή του καπιταλισμού. Ουσιαστικά όμως, όντας οι δύο όψεις του ιδίου σημιτικού νομίσματος η μία έχει ανάγκη την άλλη για να επιβιώσει. Παρατηρούμε δηλαδή την συνεχή εναλλαγή κομμάτων στην εξουσία από ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ και αντίστροφα.
Η ψυχολογική στρατηγική, πλασματικής ψηφοθηρικής χρήσης του όρου κεντρο-αριστερά από το ΠΑΣΟΚ, σήμερα επαναλαμβάνεται από τον όρο Δημοκρατική Αριστερά. Όσο μπορούμε να ταιριάξουμε τους όρους Χριστιανός-Αντίχριστος άλλο τόσο μπορούμε να ισορροπήσουμε νοηματικά τον παραπάνω πολιτικό όνομα.
Οι ανωτέρω σκέψεις με αφορμή την κατασυκοφαντική ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. εναντίον της Χρυσής Αυγής. 
Η.Λ.

Νεκρός 30χρονος Έλληνας στην ζούγκλα της Αθήνας

Πριν λίγες ημέρες είδα ένα ανατριχιαστικό και φρικιαστικό βίντεο. Στην Κένυα ένα εξαγριωμένο πλήθος, αφού ξυλοκόπησε άγρια δυο άντρες, τους περιέλουσε με βενζίνη και τους έκαψε ζωντανούς. Ο λόγος;; ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ!!!! Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι κάθε λογής κτηνώδεις λαθρομετανάστες που με τις ευλογίες των πολιτικών διείσδυσαν στην Πατρίδα μας, δεν τρέφουν κανένα σεβασμό και δεν δίνουν καμία αξία στην ανθρώπινη ζωή; Γιατί γι αυτούς είναι ένας τρόπος ζωής και σκέψης που τα κουβάλησαν μαζί με την δυσωδία τους από τις ρυπαρές πατρίδες τους, γιατί θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό, χωρίς ενδοιασμό, χωρίς τύψεις, χωρίς έλεος ν' αφαιρέσουν μια ζωή για ασήμαντη αφορμή.
Γι αυτό κάποια αλλοδαπά κτήνη εν ψυχρώ μαχαίρωσαν έναν άνθρωπο που ετοιμαζόταν να πάει την σύζυγο του στο Μαιευτήριο, μόνο και μόνο για να του πάρουν την κάμερα. Γι’ αυτό έσφαξαν το παλικάρι στην Πάτρα. Γι' αυτό δολοφονούν άγρια ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους για 5 ευρώ. Γι αυτό βιάζουν 90χρονες γριούλες. Γιατί αυτός είναι ο πολιτισμός και η κουλτούρα τους, γιατί αυτός είναι ο τρόπος ζωής τους και αυτό κουβάλησαν μαζί τους στην Χώρα μας. Κατά τ' άλλα οι προοδευτικές δυνάμεις των Βορείων Προαστίων μιλάνε για τα δικαιώματα των καημένων λαθρομεταναστών. Ποια δικαιώματα; Το μόνο δικαίωμα που έχουν και αυτό το απέκτησαν μόνοι τους με τη ανοχή μιας ανίκανης πολιτείας, είναι να δολοφονούν, να ληστεύουν, να βιάζουν και να τρομοκρατούν. Τέλος πια. Επιτέλους όλοι αυτοί που τους κουβάλησαν στις γειτονιές και στα σπίτια μας πρέπει να καταλάβουν ότι οι ημέρες τους, οι ημέρες που καταδυναστεύουν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό, έχουν περάσει σε αντίστροφη μέτρηση. Από μέρα σε μέρα ένα Πατριωτικό κύμα αγανάκτησης, που συνεχώς φουντώνει θα σηκωθεί και θα τους σαρώσει.
Παιδιά της Ελλάδας ας διώξουμε για μια ακόμη φορά τους βαρβάρους από την Ιερή Γή μας. Και αυτή την φορά μαζί μ' αυτούς και τους ντόπιους προδότες.
Π.Ν.