Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 01:26

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Φυσικά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσα το παρόν στην εκδήλωση για τα Ίμια. Σε μια εκδήλωση που μόνο η Χρυσή Αυγή ξέρει να τιμάει τους νεκρούς Ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Συμπίπτει με την αισχρή προδοσία της Μακεδονίας από την κόκκινη χούντα των Εθνομηδενιστών του Σύριζα. Οι ξένοι κρατάνε στην εξουσία τον Τσίπρα για να τελειώσει την βρώμικη δουλειά. Έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του και θα ψηφίσει μαζικά Χρυσή Αυγή σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019. Για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες, μόνο Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

Μαρίνα Κ.Π. Αθήνα

Κόκκινη Χούντα στις Σέρρες: Παράνομες απαγορεύσεις και προσαγωγές για χατίρι του Παπαδημούλη

Η προδοσία των Ιμίων συμπίπτει με την προδοσία της Μακεδονίας. Ο Ιανουάριος είναι μήνας εθνικής προδοσίας και φυσικά μας θυμίζει ποιος είναι ο ένοχος πίσω από όλα αυτά. Είναι ένοχο ένα ολόκληρο πολιτικό κατεστημένο, αυτό της "δημοκρατίας", αυτό που ευθύνεται για τους νεκρούς Αξιωματικούς των Ιμίων, αυτό που ευχαρίστησε τους Αμερικάνους και αυτό που την Σημαία μας δεν την πήρε ο αέρας όπως ήθελαν να μας πείσουν, αλλά ο προαιώνιος εχθρός μας. Είναι ένοχοι για την εθνική μας κατάπτωση αλλά να ξέρουν ότι τελείωσαν όλα γι΄ αυτούς, ας ανησυχούν και ας χάσουν τον ύπνο τους αυτοί, τόσα χρόνια τον χάναμε εμείς. Τρέμουν στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και καλά κάνουν. Ερχόμαστε για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και τα Όνειρα που μας στερήσατε.

Στέλιος Ν., Καβάλα

Kontra news: Τρομάζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Μακεδονία

Πολύ συγκινήθηκε ο Κούλης για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τόσο πολύ που είπε να το ρίξει στο μπάσκετ, αφού ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να παίζει αμέριμνος σε γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην Πάτρα. Κούλη, δεν αφήνεις γενικά την πολιτική και ασχολήσου με το μπάσκετ καλύτερα, να γλιτώσουμε και εμείς από ακόμη έναν πολιτικάντη;

Ν.Μ.

Μεγάλη Παρασκευή για την Πατρίδα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου